Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Ερωτικά τερτίπια από την Βίκυ Δρόσου: Μειωμένη ενέργεια και πεσμένη διάθεση για Σκορπιούς, Υδροχόους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Αυγούστου από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

21 Αυγούστου 2023 14:05
Ερωτικά τερτίπια από την Βίκυ Δρόσου: Μειωμένη ενέργεια και πεσμένη διάθεση για Σκορπιούς, Υδροχόους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτικά τερτίπια από την Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοοιεί για μειωμένη ενέργεια και πεσμένη διάθεση τους Σκορπιούς, Υδροχόους και δύο ακόμη ζώδια. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν δραματικά από τη «ζόρικη» Πανσέληνο στις 31 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 21-27 Αυγούστου από την Βίκυ Δρόσου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Λίγες μέρες πριν μας αφήσει το Καλοκαιράκι και φύγει και ο τελευταίος μήνας ο Αύγουστος, θα διανύσουμε μια απαιτητική εβδομάδα με μειωμένη ενέργεια και πεσμένη διάθεση.

Η Αφροδίτη επιμένει στην ανάδρομη πορεία της στον Λέοντα, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο, στην 15η μοίρα,, επηρεάζοντας τους σταθερούς (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), του 2ου δεκαημέρου.

Οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν γίνονται με ελαφριά την καρδιά,, με επιπολαιότητα και δίχως ώριμη σκέψη. Την Τρίτη, ο πλανήτης της σεξουαλικής δράσης και της ενέργειας, ο Άρης, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μεταβλητοί, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε άμεσα.

Προσοχή στις παραπλανήσεις, τις εξαπατήσεις και τις ωραιοποιήσεις,, στον ερωτικό τομέα. Οι ορμές και οι σεξουαλικές επιθυμίες πέφτουν! Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του επίσης στην Παρθένο, μπλοκάροντας, δυσκολεύοντας, την επικοινωνία σε όλους.

Ερωτικές προβλέψεις από την Βίκυ Δρόμου για όλα τα ζώδια

Τέλος, η εβδομάδα επιφυλάσσει μια ακόμη δύσκολη όψη, την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, που φέρνει ψυχική και σωματική κούραση στους μεταβλητούς, (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου.

Η σεξουαλική ενέργεια και διάθεση επανέρχεται στους γήινους, (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)και υδάτινους, (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου, σταδιακά όσο οδεύουμε προς το τέλος της εβδομάδας, με τον σχηματισμό του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα.

Την Κυριακή ο Άρης αλλάζει ζώδιο και αφήνει την Παρθένο, για να περάσει στον Ζυγό, όπου θα φέρει εξελίξεις, για... διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share