Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

20 Αυγούστου 2023 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Αυγούστου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 20 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή μέρα ξεκούρασης για πολλούς αλλά και για σένα που το ενδιαφέρον σου είναι στην έξοδο και την διασκέδαση. Η Σελήνη από το διαμετρικά αντίθετο ζώδιο τον Ζυγό, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε ευνοεί στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται από το φως της Σελήνης και εστιάζεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που κάνουν προσπάθειες για την βελτίωση των σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, η Κυριακή θα μπορούσε να είναι μια πολύ ωραία μέρα αν δεν είχες τόση έντονη γκρίνια και δυσφορία για ότι συμβαίνει στην καθημερινότητα σου. Τώρα θα μου πεις πως αναγκάζεσαι αφού όλα πάνε στραβά αλλά μήπως φταίει ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις; Σωτήριο για σένα αποδεικνύεται το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου. Σε βοηθά να βρεις τα πατήματα σου και να ξεπεράσεις το άγχος που προκαλούν οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει διάθεση για φλερτ, γνωριμίες, εξόδους και καλοπέραση με αγαπημένα άτομα. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη σε ευνοεί να κάνεις επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος που μέσα σε αυτά είναι αδέρφια, ξαδέρφια κ.α. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου αλλά και κάποια άλλα που έχεις να δεις καιρό επανέρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, η Κυριακή για σένα σημαίνει στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και χαλάρωσης. Εκμεταλλεύεσαι τούτη την μέρα για να μαγειρέψεις ένα σπέσιαλ μαμαδίστικο φαγητό και να περιποιηθείς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει τον καλύτερο οικογενειάρχη και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσεις τα άτομα που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Κυριακή δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι ακόμη καλύτερη! Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφή. Μοιράζεις τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους και γνωστούς που απολαμβάνεις εξόδους, παρέες και καφεδάκια. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει ευχάριστο στην παρέα και αρεστό στον κόσμο που κυριολεκτικά κρέμεται από τα χείλη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που δείχνει τον προβληματισμό σου αναφορικά με τα οικονομικά. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε έξοδα που προέρχονται από το παρελθόν και ψάχνεις λύσεις για να τακτοποιηθεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι θεμιτός αλλά θα τον ακολουθήσεις για να απεγκλωβιστείς.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, όπου σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο και κυκλοθυμικό ενίοτε. Η συναισθηματική φόρτιση διαχέεται στην ατμόσφαιρα και σε κτυπά κατευθείαν. Πολύ προσωπικά παίρνεις ότι συμβαίνει τριγύρω και αυτό δεν βοηθά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σου σε διευκολύνει να βάλεις στόχους που μπορούν να επιτευχθούν, αναθεωρώντας τους παλιούς με τους οποίους δεν τα κατάφερες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Κυριακή σήμερα και κλείνεσαι μέσα να γλυτώσεις από την πολυκοσμία και την βουή που τελευταία εισπράττεις πολύ δυσάρεστα. Προτιμάς την ησυχία του σπιτιού παρέα με τα πολύ κοντινά πρόσωπα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού βγάζει από μέσα σου κάποιους φόβους για παρασκηνιακές ενέργειες που σε αφορούν. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη βοηθούν την κατάσταση ανεβάζοντας το ηθικό σου αφού αντιλαμβάνεσαι πως κανένας «εχθρός» δεν μπορεί να σε βλάψει. Έχεις γύρω σου ενεργειακή ασπίδα προστασίας που αποτελείται από ανθρώπους που σε αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα με βόλτες, εξόδους, κοινωνικές επαφές και συναναστροφή με φίλους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κάνεις αλλαγές και να ξεφύγεις από το συνηθισμένο πρόγραμμα που εφαρμόζεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σπρώχνει τα βήματα σου για ταξίδια σε μέρη γνώριμα που έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν. Έχεις ανάγκη να θυμηθείς τα παλιά καθώς η νοσταλγία σε κατακλύζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, παρόλο που σήμερα είναι Κυριακή εσύ επιμένεις να ασχολείσαι με τα θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε τραβά από τα μαλλιά να δεις τις υποχρεώσεις στην δουλειά που τρέχεις να τακτοποιήσεις. Το εργασιακό άγχος αναλαμβάνει να καλμάρει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Εκεί μέσα στα σκοτεινά δωμάτια της ψυχής σου αναδύονται λύσεις κυρίως στα οικονομικά που σε ξεμπλοκάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Κυριακή σήμερα και είσαι μέσα στην αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Η μέρα είναι συνυφασμένη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου με την Σελήνη από τον Ζυγό να προάγει την τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις τον κόσμο σήμερα τονίζεται και χωρίς να χρονοτριβείς κανονίζεις ταξίδια και εκδρομές. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αναδεικνύει τις προσωπικές σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς επανέρχονται για να τους επαναξιολογήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Κυριακή σήμερα και εσύ δεν έχεις διάθεση ούτε θέληση να ευχαριστηθείς την μέρα. Προτιμάς την απομόνωση, που θα σε συνδέσει με τον εσώτερο εαυτό και τα κατάβαθα της ψυχής σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε βουτά σε πεσιμισμό και εσωστρέφεια. Ευτυχώς που σχηματίζεται το αρμονικό εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και μειώνει αισθητά το στρες που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share