Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

16 Αυγούστου 2023 06:53
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ, πραγματοποιείται η νέα σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα η οποία φέρνει ενάρξεις κυρίως στα ερωτικά θέματα καθώς ο συγκεκριμένος τομέας φωτίζεται. Το τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές σε συναισθηματικό επίπεδο και θα σε ξαφνιάσουν κάποια γεγονότα που θεωρούσες ότι ήταν σταθερά και αμετάβλητα. Αυτή η νέα σελήνη όμως σε κάνει ακόμη περισσότερο εγωιστή από ότι είσαι συνήθως και θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα φέρει τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ταύρε η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ρίχνει το φως της και την προσοχή σου σε θέματα προσωπικά, συναισθηματικά και οικογενειακά! Ξαφνικά γεγονότα σε αυτούς τους τομείς θα σε δυσαρεστήσουν και θα προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό, άλλωστε μην ξεχνάς ότι Ουρανός από το ζώδιο σου συμμετέχει και αυτός στο φαινόμενο, προκαλώντας ξεσπάσματα, αντιδράσεις και αλλαγές! Μπορεί να νιώθεις αδικημένος και να θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια. Κατά τα άλλα όμως είναι ένα ερωτικό καινούργιο φεγγάρι όπου φέρνει έρωτες φέρνει γνωριμίες οι οποίες είναι ανανεωτικές και ευχάριστες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σένα τώρα φίλε μου Δίδυμε σήμερα με την νέα σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεσαι σε περίοδο ενάρξεων σε τομείς που συνδέονται με επικοινωνίες, συμφωνίες, προτάσεις, ταξίδια! Από τη μία πλευρά η Νέα Σελήνη είναι συμβατή και θετική προς το ζώδιό σου από την άλλη όμως το τετράγωνο της με τον Ουρανό, θα εντείνει το στρες αλλά και την βιασύνη σου! Εσύ τώρα θα πρέπει να προσέχεις στις μετακινήσεις σου γιατί από παντού καραδοκούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης να προσέχεις τις επικοινωνίες σου, τα λόγια που λες τον τρόπο που τα λες ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα όπου βρίσκεται μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο και φέρνεις νέες εξελίξεις για τα οικονομικά, τα περιουσιακά, τα κεκτημένα και ότι νιώθεις εσύ ότι προσδίδει ασφάλεια και σιγουριά. Δείξε προσοχή σε οικονομικές προτάσεις, συμφωνίες και αγορές, γιατί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα ίσως δεν σε συμφέρουν! Σε προσωπικό πλαίσιο θα δημιουργηθούν κάποια ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια. Ένα φιλικό άτομο χρειάζεται προσοχή και να μην του τα λες όλα χαρτί και καλαμάρι γιατί θα σε εκπλήξει με την συμπεριφορά του.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, για άλλη μία φορά πρωταγωνιστείς αφού σήμερα πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο, με την συμμετοχή του Ουρανού. Σαφώς θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ένα νέο προσωπικό άνοιγμα θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου θα ανοίξεις τα φτερά σου και το θέμα που θα εστιάσεις την προσοχή σου είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκεί τώρα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός για το λόγο ότι καιροφυλακτούν και ξαφνικά ρίχτερ δονήσεων στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου! Έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία δυναμική επαναστατική αλλαγή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα φίλε μου Παρθένε σήμερα με τη νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας με φόβους απωθημένα και ανασφάλειες. Προσπαθείς να δεις τα λάθη τις παραλείψεις ότι έγινε στο παρελθόν και σε τάραξε και να το βγάλεις μέσα από την ψυχή σου. Από την άλλη θα ασχοληθείς με σπουδές σεμινάρια επιμορφωτικά εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ένα πτυχίο οτιδήποτε μπορείς να συμπληρώσεις στο βιογραφικό σου. Όλα τα παραπάνω θα αρχίσεις να τα σκέφτεσαι από σήμερα και θα τα βάλεις στα σκαριά έως τις 31/8

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα πρωτοστατήσεις σε ομάδες, συλλόγους,θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα ανοίξεις τα φτερά σου προς την υλοποίηση νέων προσδοκιών! Δεν λείπουν ωστόσο αυτό το διάστημα και οι φόβοι, οι ζήλειες, οι εμμονές, οι ανταγωνισμοί αλλά και τα ξαφνικά ευτράπελα με τα οικονομικά! Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή συνεταιρίζεσαι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που παρασκηνιακά και ύπουλα προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από εσένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και φέρνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα αλλά και καινούργια βήματα που αφορούν την κοινωνική ζωή και την καταξίωση σου. Επικεντρώνεσαι στο πώς θα εξελιχθείς και θα ανέβεις στην ιεραρχία της δουλειάς. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν συνεργάτες, συνέταιροι οι οποίοι σε φρενάρουν και σου δημιουργούν προβλήματα. Μάλιστα δεν το κάνουν μεθοδευμένα αλλά σε ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε μου Τοξότη σχηματίζεται η νέα σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο αυτό του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, εμπειριών, γνώσεων ή και μακρινών ταξιδιών . Επειδή στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ουρανός, θα υπάρξουν και απότομες και ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σου. Εσύ καλείσαι σήμερα, να είσαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο οργανωμένος, χωρίς να ρισκάρεις ή και να τολμάς σε ενάρξεις που θα γίνουν πάνω στον ενθουσιασμό σου, αλλά στην πορεία θα τις μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και διεγείρει την αίσθηση της ανασφάλειας κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Παρουσιάζονται ξαφνικά με το τετράγωνο του Ουρανού χρέη, οφειλές τα οποία είχες παραλείψει και θα προκληθεί εκνευρισμός! Μετανιώνεις που μπορεί να σκόρπισες χωρίς να το πολυσκεφτείς χρήματα για την ψυχαγωγία ή για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο! Ο έρωτας σε αιφνιδιάζει, σου δίνει το κίνητρο για χαρά και ζωή, δεν σου προσφέρει όμως εγγυήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σου το Λέοντα, αυτό το φαινόμενο σε επηρεάζει άμεσα! Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο κατά αποκλειστικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί να είναι σχέσεις με συνεργάτες με συνέταιρο ή ακόμα και τον σύντροφο της ζωής σου. Κάποιες εξελίξεις που θα έρθουν τώρα θα προκαλέσου κόντρα, ένταση και εσύ θα λειτουργήσεις επαναστατικά προσπαθώντας να αποδεσμευτείς από ότι δεν σου ταιριάζει ή σε καταπιέζει! Διεκδικείς την ελευθερία σου και κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στην ζωή σου!

ΙΧΘΥΣ

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ιχθύ, η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγει ένα νέο κύκλο γεγονότων σε θέματα καθημερινότητας ρουτίνας και εργασίας. Σίγουρα έχεις άγχος, τρέχεις να προλάβεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς.Έχεις φορτωθεί πολύ μεγάλο όγκο εργασίας και αυτό θα σε κουράσει ψυχικά και σωματικά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και δεν ξεκουράζεσαι όσο πρέπει. Επίσης να προσέχεις τα λόγια σου γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share