Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

«Κύμα» χρημάτων από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στο Λέοντα «λούζει» με χρυσό Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

15 Αυγούστου 2023 07:46
«Κύμα» χρημάτων από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στο Λέοντα «λούζει» με χρυσό Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κύμα» χρημάτων προβλέπει σήμερα (15/8) η Άση Μπήλιου, καθώς η Σελήνη στο Λέοντα «λούζει» με χρυσό Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Χρόνια πολλά φίλες και φίλοι! Πολύχρονοι οι εορτάζοντες-ουσες. Το να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε είναι η σημερινή προτεραιότητα καθώς οι αστρολογικές όψεις εναρμονίζονται με το γιορτινό κλίμα της σημερινής μέρας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον ενθουσιώδη Λέοντα και η κύρια όψη της στη διάρκεια της ημέρας είναι το τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο και αργά τη νύχτα, καθώς ξημερώνει η Τετάρτη, η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη. Καθώς όμως επηρεαζόμαστε ήδη από τις όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και την αυριανή νέα Σελήνη, καλά θα κάνουμε να μην έχουμε στο μυαλό μας συγκεκριμένα προγράμματα.

Όσο πιο ελεύθεροι και χαλαροί είμαστε σε σχέση με το τι θα κάνουμε τόσο καλύτερα θα περάσουμε και θα διασκεδάσουμε. Η όψη της Σελήνης με τον Δία παραπέμπει σε υπερβολές αλλά κι αυτές είναι μέσα στο κλίμα της γιορτής οπότε ας μην αυτομαστιγώνεστε αν το ρίξετε λίγο παραπάνω έξω.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share