Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Χρυσωρυχείο» από Άση Μπήλιου: Λεφτά με το «κιλό» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

14 Αυγούστου 2023 07:27
«Χρυσωρυχείο» από Άση Μπήλιου: Λεφτά με το «κιλό» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσωρυχείο» προβλέπει σήμερα (14/8) η Άση Μπήλιου, καθώς έρχονται λεφτά με το «κιλό» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα μέχρι στις 13:36, που εισέρχεται στον Λέοντα. Από τις 09:46 το πρωί όμως θα είναι σε φάση κενή πορείας μέχρι τις 13:36. Το πρωί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη ονειροπόλησης, φαντασίας αλλά και μεγαλύτερης ενσυναίσθησης.

Στην πορεία της στον Καρκίνο θα ολοκληρώσει την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, κι έτσι στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο, δύσκολα συναισθήματα και ένταση κυρίως σε σχέση με γυναίκες. Στη συνέχεια μπαίνει σε φάση κενής πορείας ενώ στις 13:36 περνά στον Λέοντα, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ευνοώντας την επικοινωνία ενώ φέρνει τις επιθυμίες μας σε πρώτο πλάνο.

Ξεκινά σιγά σιγά από σήμερα η επιρροή της νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 16/08. Στο υπόλοιπο της μέρας οι όψεις της Σελήνης είναι δευτερεύουσες και μας καλούν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας.

Σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτή είναι μια όψη συγχώρεσης, συμπόνοιας και κατανόησης των άλλων αλλά και του ίδιου μας του εαυτού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share