Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Συντριβάνι» με λεφτά από τον Κώστα Λεφάκη: Έφτασε η μέρα του ΑΤΜ για Σκορπιούς, Καρκίνους και...

Σπουδαία νέα φέρνει ο αστρολόγος!

13 Αυγούστου 2023 10:20
«Συντριβάνι» με λεφτά από τον Κώστα Λεφάκη: Έφτασε η μέρα του ΑΤΜ για Σκορπιούς, Καρκίνους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Κώστας Λεφάκης: Ο έμπειρος αστρολόγος μας παρουσιάζει καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Αυγούστου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα;

Την ίδια ώρα, ήρθε «χρυσή πηγή» χρήματος η Άση Μπήλιου: Τεράστια εύνοια στα οικονομικά Ζυγών, Αιγόκερων και 1 ακόμη ζωδίου!

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, και μην πιέζετε καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εκρήξεις και αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για ένα οικονομικό σας θέμα που μπορεί να αφορά και το σπίτι σας. Φανείτε τολμηροί στις κινήσεις σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην διστάζετε να προωθήσετε κάποιες εργασίες που θα δώσουν ώθηση στην δουλειά σας. Ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας για να αισθανθείτε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητείστε οικονομικές λύσεις και μην διστάσετε να αγγίξετε κάποια δύσκολα σημεία σε σχέσεις και συνεργασίες. Προγραμματίστε κάποια έξοδα για το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα, και θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Ζητείστε χρήματα και θα τα πάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα, που θα σας παρασύρει σε επαφές και συζητήσεις που έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για σας τώρα. Κινηθείτε ωστόσο με εχεμύθεια σε κάθε περίπτωση.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και να κάνετε κάποιες ευχάριστες γνωριμίες ή ακόμα και να προωθήσετε τα συμφέροντά σας μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκαθαρίστε μια δύσκολη σχέση σας. Οι επόμενες μέρες θα σας κουράσουν περισσότερο, γι’ αυτό φροντίστε την ξεκούρασή σας τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, βοηθούν να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Φροντίστε να μην ολιγωρείτε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε αποφάσεις για οικονομικά θέματα. Ιδανικές συνθήκες διαμορφώνονται για να προωθήσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθήστε τώρα με τόλμη και αποφασιστικότητα μια συνεργασία που μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική για σας τώρα. Προσέξτε την υγεία σας και την διάθεση σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Από εδώ και πέρα προετοιμαστείτε για κάποιες δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σας αποσυντονίσουν ή να σας χαλάσουν την διάθεση.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share