Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Χρυσός» Αύγουστος από Βάσια Μαυράκη: «Βροχή» χρημάτων για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

29 Ιουλίου 2023 10:49
«Χρυσός» Αύγουστος από Βάσια Μαυράκη: «Βροχή» χρημάτων για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» Αύγουστο προβλέπει η Βάσια Μαυράκη, καθώς θα έρθει «βροχή» χρημάτων για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος αναλύει το υπόλοιπο διάστημα διακοπών που απομένει και κάνει λόγο για ευημερία σε μερικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα έχουμε την Πανσέληνο του Οξύρυγχου και μάλλον θα βγούμε για ψάρεμα… νυχτερινό και ερωτικό. Θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου, Λέοντα και θα φέρει αναταραχές και πάθη έντονα στα Σταθερά ζώδια.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα έχουμε την Μπλε Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων, Παρθένου και τότε θα πρέπει κάθε κατεργάρης να γυρίσει στον πάγκο του, ειδικά όσοι ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό που θα έχει βιώσει απίστευτο παρασκήνιο και ένταση με τη βοήθεια και του Άρη από την Παρθένο!

Πώς θα κυλήσουν οι μέρες για τα 12 ζώδια;

Δείτε το βίντεο

Έχουν τη ματαιοδοξία στο αίμα τους: Αυτά είναι τα πιο ναρκισσιστικά ζώδια - Ποιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Παρθένος

Σίγουρα όταν σκέφτεστε τη λέξη σνομπ αυτό το ζώδιο σάς έρχεται στο μυαλό. Οι εκπρόσωποί του είναι τελειομανείς και θεωρούν πως πετυχαίνουν τα πάντα επειδή ακολουθούν το πρόγραμμά τους, στο οποίο θα θελήσουν να βάλουν και εσάς είτε σας αρέσει είτε όχι. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο πιο ναρκισσιστικό από αυτό;

Σκορπιός

Το πιο μυστικοπαθές ζώδιο από όλα κρύβει καλά τα στοιχεία του χαρακτήρα του που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Ωστόσο, μπορεί εύκολα να γίνει σνομπ και να προσβάλλει τους άλλους μόνο και μόνο για να νιώσει το ίδιο καλύτερα. Χειραγωγεί και λέει ψέματα για να πετύχει τον στόχο τους και μπορεί να γίνει πολύ τοξικό.

ζώδια σύμβολα

Τοξότης

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν ανάγκη την ελευθερία. Θέλουν να νιώθουν αδέσμευτοι, ενώ θεωρούν πως έχουν πάντα δίκιο και η γνώμη τους είναι ανώτερη των άλλων. Δείχνουν πως λαμβάνουν βιαστικές αποφάσεις, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό τους έχουν σκεφτεί καλά τι θα κάνουν. Αυτό το χαρακτηριστικό τους εντάσσει στην κατηγορία των ζωδίων – νάρκισσων.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πατήσουν επί πτωμάτων για να τα καταφέρουν. Η προσωπικότητά τους είναι αλαζονική και θεωρούν πως δικαιούνται το κάτι παραπάνω, ακόμα κι αν δεν το αξίζουν – ειδικά στον χώρο εργασίας τους.

Κριός

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζώδιο στην κορυφή της λίστας με τα πιο ναρκισσιστικά. Την πρωτιά κατέχει ο Κριός. Οι Κριοί θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και να αναδειχθούν. Θέλουν να έχουν πάντα την πρώτη θέση, ενώ χρησιμοποιούν τον ναρκισσισμό και ως όπλο ανεξαρτησίας, καθώς δεν θέλουν να εξαρτώνται από κανέναν και τίποτα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share