Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Βόμβα» χρημάτων από Βίκυ Δρόσου: Χρυσάφι στα...πόδια Δίδυμων και άλλων 3 ζωδίων

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

26 Ιουλίου 2023 10:15
«Βόμβα» χρημάτων από Βίκυ Δρόσου: Χρυσάφι στα...πόδια Δίδυμων και άλλων 3 ζωδίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» χρημάτων προβλέπει η Βίκυ Δρόσου, καθώς ο Ερμής στην Παρθένο έως τις 5/10 φέρνει χρυσάφι στα...πόδια Δίδυμων και άλλων 3 ζωδίων.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, κάνει την είσοδο του στις 28 Ιουλίου στο ζώδιο της Παρθένου όπου είναι και κυβερνήτης και θα παραμείνει σε αυτή την θέση έως τις 5 Οκτωβρίου 2023. Η πολύμηνη παρουσία του Ερμή σε αυτή την θέση οφείλεται και στην αναδρομή που θα πραγματοποιήσει από τις 23 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου! Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Πώς θα σε επηρεάσει η πολύμηνη παρουσία του Ερμή στην Παρθένο; Τι πρέπει να προσέξεις; Τι να αποφύγεις και ποιες ευκαιρίες αναμένεται να σου δοθούν;

Δείτε το βίντεο

Ούτε με αλυσίδες πιστά: Τα 4 ζώδια που ερωτοτροπούν συνεχώς με άλλους

Ζυγός

Την απιστία την έχει στο τσεπάκι του ένας Ζυγός, αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια περίοδο της ζωής του θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, είτε θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση! Για το λόγο αυτό, όταν είναι σε μία φθαρμένη σχέση, αρχίζει το μάτι του να παίζει, προκειμένου να βρει το νέο του ταίρι που θα αντικαταστήσει την παλιά του σχέση! Ωστόσο, απλά ενημερώνουμε ότι ένας Ζυγός, επειδή είναι ερωτιάρης, επηρεάζεται εύκολα και λατρεύει το φλερτ, μπορεί να μπλεχτεί εύκολα σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σταθερή του σχέση είναι για αυτόν πολύ σημαντική!

ζώδια και απιστία

Λέων

Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Ιχθύες

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share