Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Χρυσές μέρες γεμάτες ευρώ γι' αυτά τα 3 ζώδια: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

13 Ιουλίου 2023 10:25
Χρυσές μέρες γεμάτες ευρώ γι' αυτά τα 3 ζώδια: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία τους με το elle.gr αναλύει τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Ποια θα ευνοηθούν οικονομικά και θα δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαρισμούς. Ο Κώστας Λεφάκης έχει την απάντηση! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές τους προβλέψεις...

ΚΡΙΟΣ
Κρατείστε μακριά κάποιο φιλικό άτομο από τη δουλειά σας και αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μια εκδρομή ή ένα μπάνιο στη θάλασσα θα σας ξεκουράσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Φανείτε πιο προσεκτικοί σε νομότυπες διαδικασίες και μην κάνετε σοβαρές κινήσεις στη δουλειά σας σήμερα. Απολαύστε ένα όμορφο σαββατόβραδο.

Χρυσές μέρες γεμάτες ευρώ γι' αυτά τα 3 ζώδια: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία για να προωθήσετε μια σημαντική σας υπόθεση. Διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

Δείτε επίσης: «Μαύρες» προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Δύσκολες ώρες στα οικονομικά και επαγγελαματικά για αυτά τα 4 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από κάποιο άτομο του κοντινού σας περιβάλλοντος. Παράλληλά. η ερωτική σας ζωή τονίζεται πολύ θετικά σήμερα.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα σήμερα. Η τύχη σας μπορεί να παίξει περίεργα παιγνίδια. Η καριέρα σας ευνοείται. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απρόσμενα έξοδα μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι αυτό το σαββατοκύριακο. Αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις στο σπίτι σας και χαρείτε τη θάλασσα και την ηρεμία. Το χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες τυπικές διαδικασίες μπορεί να σας κουράσουν σήμερα Προσέχετε από δυσάρεστες εκπλήξεις στο σπίτι σας. Αναθερμάνετε την σχέση σας με μια εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σαββατοκύριακο αυτό κρύβει εκπλήξεις σε όλα τα μέτωπα. Να είστε προσεκτικοί. Κάποιος μπορεί να θίξει την καλή σας εικόνα. Μην το επιτρέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα φώτα σήμερα στρέφονται στο πρόσωπό σας. Αναζητήστε τους καλούς σας φίλους και φροντίστε να περάσετε όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο.

Χρυσές μέρες γεμάτες ευρώ γι' αυτά τα 3 ζώδια: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίσει και να σας ζορίσει. Κρατήστε σε απόσταση κάποια ανεπιθύμητα άτομα και ξαναζωντανέψτε τον έρωτα και το πάθος ανάμεσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αναλώνεστε σε ανούσιες ερωτικές περιπέτειες. Η καριέρα σας θα απαιτήσει όλη την προσοχή και σοβαρότητά σας. Μην αφήνετε άγχος να σας οδηγήσει σε παράλογες ενέργειες

ΙΧΘΕΙΣ
Ευκαιρίες σας χτυπάνε την πόρτα αλλά ο χρόνος σας είναι ελάχιστος. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας πιο σωστά. Θα νοιώσετε έντονη την επιθυμία για αλλαγές στη ζωή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share