Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Μιλάμε για «γερά ποτήρια»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που πίνουν πολύ, αλλά δεν τα πιάνει το ποτό!

Δεν μεθάνε με τίποτα

8 Ιουλίου 2023 14:14
Μιλάμε για «γερά ποτήρια»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που πίνουν πολύ, αλλά δεν τα πιάνει το ποτό!
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Αναμφίβολα το ποτό για κάποιους είναι ευχαρίστηση, ενώ για άλλους δυστυχία. Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει το αλκόολ και θέλουν, όταν βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, να πιούν… τον Βόσπορο! Το καλό με εκείνα είναι ότι παρότι θα ξεφύγουν στην ποσότητα του αλκοόλ, δεν μεθάνε και δεν έχουν άσχημες παρενέργειες. Το σηκώνουν το ποτό και έτσι είναι… γερά ποτήρια. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Κριός

Vivere pericolosamente… Αυτή είναι μια φράση που μπορεί να περιγράψει άνετα έναν Κριό. Θέλει να φτάνει στα όριά του, να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια πράγματα και να διασκεδάζει. Είναι γνωστό ότι ανήκει στα… party animals ζώδια, οπότε βγαίνει συχνά. Και όταν βγαίνει, του δίνει και καταλαβαίνει. Απλώς είναι τυχερός που το ποτό δεν τον πιάνει και τόσο εύκολα και μπορεί να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, χωρίς μετά να έχει τις άσχημες παρενέργειες που όλοι ξέρουμε…

Ταύρος

Μπορεί ο Ταύρος να μην το κουνάει συχνά από τον καναπέ του, ωστόσο, αν βγει, τα δίνει όλα. Είναι ένα ζώδιο που του αρέσει η υπερβολή. Αν αποφασίσει να πιει, δεν θα μείνει στο ένα ποτηράκι. Θα το καταναλώσει όλο το μπουκάλι και δεν θα νιώθει καθόλου τύψεις. Πέρα από γερό πιρούνι, να ξέρεις ότι ο Ταύρος είναι και γερό… ποτήρι. Δεν τον πιάνει το αλκοόλ εύκολα, άρα αν βγείτε μαζί, δεν θα σε κάνει ρεζίλι με τα μεθυσμένα καμώματά του.

Μιλάμε για «γερά ποτήρια»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που πίνουν πολύ, αλλά δεν τα πιάνει το ποτό!

Λέων

Ο Λέοντας είναι γλεντζές. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βγαίνει, διασκεδάζει, πηγαίνει από party σε party και από μπουζούκια σε μπουζούκια. Δεν κάθεται σε ένα μέρος μόνο. Η βραδιά για εκείνον δεν τελειώνει, αν δεν βγει ο ήλιος για τα καλά. Όλο αυτό το lifestyle λοιπόν προϋποθέτει ότι θα πιει. Ο Λέοντας «πίνει τα κάλτσες του» σε κάθε του έξοδο. Δεν σταματάει σε ένα-δυο ποτά. Είναι γερό ποτήρι, το σηκώνει και έτσι δεν το μετριάζει. Έχει τον έλεγχο των πράξεών του.

Τοξότης

Last, but not least, o Τοξότης! Ένα ακόμα «γερό ποτήρι» στην σχετική μας λίστα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι η χαρά της ζωής. Θέλει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να πίνει. Λατρεύει το ποτό. Μπορεί πραγματικά να πιει τον Βόσπορο και να μην τον αγγίξει καν. Είναι σκληρό καρύδι και δεν μεθάει εύκολα. Έχει αντοχές και μέσα από το ποτό παίρνει ευχαρίστηση. Τον βοηθάει να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο και να γίνει ακόμα πιο αστείος και ίσως κάποιες φορές και λίγο… κάφρος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share