Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

30+1 μέρες γεμάτες λεφτά με άρωμα... Αφροδίτης: 5 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα σύμφωνα με την Βάσια Μαυράκη!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Βάσια Μαυράκη!

30 Ιουνίου 2023 14:35
30+1 μέρες γεμάτες λεφτά με άρωμα... Αφροδίτης: 5 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα σύμφωνα με την Βάσια Μαυράκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Η Βάσια Μαυράκη, μέσα από την παρουσία της στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, ανέλυσε τα άστρα για τα 12 ζώδια για τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα η Βάσια Μαυράκη αναφέρθηκε στο ερωτικό mood που θα έχουν τα 12 ζώδια, τονίζοντας πως η Αφροδίτη θα φέρει έρωτα αλλά και χρήμα για αρκετά ζώδια!

Ποια θα πέράσουν έναν αξέχαστο Ιούλιο σύμφωνα με την Βάσια Μαυράκη; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της αστρολόγου στο παρακάτω βίντεο:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκετή 30 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Κρόνου που ευνοεί τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορείς να συζητήσεις με τους οικείους σου και να βρεις λύσεις για κληρονομικά ζητήματα χωρίς να αδικηθεί κανείς από το στενό περιβάλλον. Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, αφού είσαι πιο προσιτός από ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σένα φίλε Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Κρόνου θα φέρει επικοινωνία με φίλους και ομάδες που τυχόν ανήκεις. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και έξυπνος, ώστε να μπορείς να μεταδώσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου στο περιβάλλον. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και ο χρόνος που αφιερώνεις μαζί τους σε χαροποιεί.

Αστρολογικές προβλέψεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο, σε ευνοεί ιδιαίτερα αφού ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό από ότι είσαι. Τα θέματα που θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου είναι κυρίως τα επαγγελματικά, αλλά θα ασχοληθείς παράλληλα με την βελτίωση της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα είναι Παρασκευή και η διάθεση σου ανεβαίνει περιμένοντας το Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο ένας λόγος για να χαίρεσαι. Ο άλλος είναι ότι το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει ώστε να το περάσεις τέλεια. Μια εκδρομή είναι στα σχέδια που θα την υλοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή με τον Κρόνο. Αν και δεν βρίσκεται σε τομείς που να είναι πολύ «τυχεροί», ως προς το δικό σου ζώδιο, παρόλα αυτά φέρνει ευκολίες στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Η ανασφαλή σου τάση καλύπτεται και ενώ είσαι κλεισμένος και εσωστρεφής δεν το βαρυγγωμάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Παρασκευή και ετοιμάζεσαι για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου. Η εξωστρεφή σου διάθεση φέρνει επαφές με φίλους και παρέες που εγγυώνται διασκεδαστικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Για σένα φίλε μου Ζυγέ, το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή, σε ευνοεί στην άνοδο της κοινωνικής ζωής και στην αναγνώριση των επαγγελματικών ικανοτήτων. Καταφέρνεις και φέρνεις εις πέρας όλες τις εκκρεμότητες και μετά ξενοιάζεις. Νιώθεις σιγουριά για τις δυνατότητες που έχεις ως άτομο και φροντίζεις να τις εκθειάσεις εκεί που πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή και το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για σένα και φέρνει τύχη, ευημερία, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Είσαι αισιόδοξος, ‘πράγμα δύσκολο’ για σένα. Σχεδιάζεις το μελλοντικό πλάνο της πορείας σου, το οποίο περιλαμβάνει ταξίδια και διασκεδάσεις. Αναζητάς γνώσεις και εμπειρίες από άλλους κόσμους και πολιτισμούς.

Αστρολογικές προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, που ευνοεί τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Τα κληρονομικά πέφτουν στο τραπέζι του οικογενειακού δείπνου και λαμβάνονται αποφάσεις. Κάποιοι τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά αυτό εσένα σε συμφέρει. Προσοχή όμως στις παρασκηνιακές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή και ο σχηματισμός του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου σε ευνοούν σε θέματα επικοινωνίας και επαφών με το στενό περιβάλλον. Οι σχέσεις μεταξύ αδερφιών και στενών συγγενών συσφίγγονται και σταθεροποιούνται. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Γενικά όλων των ειδών οι σχέσεις αποκτούν πιο σταθερή βάση αφού έχουν αποδειχθεί σχέσεις ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και το θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Ερμή και τον Κρόνο, σε ευνοεί να ξεπεράσεις κάποια πολύ σημαντικά εμπόδια, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Από τη μια η δουλειά και από την άλλη η πεζή καθημερινότητα, σε πιέζουν. Ψάχνοντας τρόπους να ξεφύγεις, ανακαλύπτεις τα θετικά σημεία και εστιάζεις σε αυτά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται η θετική όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Σε ευνοεί σε θέματα που αφορούν επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και στην προώθηση των δημιουργημάτων. Ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε σοβαρεύει, σε ωριμάζει εντούτοις αυτή την περίοδο θέλεις γλέντια και χαρές. Νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share