Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Χρηματικός «ντουβρουτζάς» από τον Κώστα Λεφάκη - Οικονομικά ζόρια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

21 Ιουνίου 2023 10:23
Χρηματικός «ντουβρουτζάς» από τον Κώστα Λεφάκη -  Οικονομικά ζόρια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη. Σήμερα ο Ερμής θα βρίσκεται σε Εξάγωνο με τον Άρη και θέλει προσοχή. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι ακαταμάχητα κουλ.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (21/6)

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν και θα σας αγχώσουν σήμερα. Σκεφτείτε έξυπνες λύσεις για να τις ξεπεράσετε. Η σημερινή μέρα απαιτεί όλη σας την υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον σας εκτονώνονται, αλλά οι σχέσεις σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ακόμα. Προσπαθήστε να δείτε την ζωή σας μέσα από μία πιο ουσιαστική προοπτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες ισορροπίες θα ψάξετε να βρείτε σε μία σχέση σας, πιθανόν με κάποιο γειτονικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί μαζί του. Ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν σήμερα. Μην παίρνετε αποφάσεις που έχουν σχέση με περιουσιακά σας στοιχεία και προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τα θέματα σας.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν σήμερα. Θέλετε να κάνετε κάποια όνειρα για το μέλλον σας, αλλά μάλλον οι σκέψεις σας δεν σας οδηγούν σε ασφαλείς κατευθύνσεις.

Χρηματικός «ντουβρουτζάς» από τον Κώστα Λεφάκη -  Οικονομικά ζόρια για Κριούς, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε την περίοδο αυτή στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδανική μέρα για συναντήσεις και επαφές, που μπορεί να σας προσφέρουν τις απαιτούμενες λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Στηριχτείτε στους καλούς φίλους και συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα είναι πραγματικά άριστη, και οι κινήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα είναι αλάνθαστες και ιδιαίτερα αποδοτικές. Ανεβάστε τους ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι σας και ο ιδιωτικός σας χώρος μπορεί να σας προσφέρουν την χαλάρωση και την ηρεμία που επιθυμείτε. Κάντε όνειρα και πιο συγκεκριμένα σχέδια για το καλοκαίρι αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, και πιθανόν να ζήσετε έναν τρελό έρωτα. Αξιοποιείστε τις προσκλήσεις στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, σας συναρπάζουν και σας ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Η μέρα είναι ιδανική για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Προσέξτε την υγεία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ καλή μέρα αυτή η Πέμπτη για να προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Έχετε διάθεση να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share