Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ενεργειακή αφύπνιση από Βάσια Μαυράκη: Το θερινό ηλιοστάσιο (21/6) φέρνει μεγάλο κασέ σε 4 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

20 Ιουνίου 2023 13:46
Ενεργειακή αφύπνιση από Βάσια Μαυράκη: Το θερινό ηλιοστάσιο (21/6) φέρνει μεγάλο κασέ σε 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube η Βάσια Μαυράκη κάνει λόγο για ενεργειακή αφύπνιση που αφορά 4 ζώδια. Σε ποιους θα φέρει το θερινό ηλιοστάσιο (21/6) μεγάλο κασέ;

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο Ήλιος θα διαβεί τη μαγική Πύλη του Καρκίνου και το καλοκαίρι θα ξεκινήσει επισήμως στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Στο φετινό θερινό Ηλιοστάσιο ο Ήλιος θα σταθεί για λίγο σαστισμένος, θα σταθεί για λίγο ακίνητος πριν ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι το τόσο παλιό και γνώριμο, μα συνάμα τόσο καινούργιο και συναρπαστικό.

Κάθε φορά σε κάθε νέο Ηλιοστάσιο συναντά πλανήτες μικρούς και μεγάλους σε νέες θέσεις και πρέπει να καταλάβει, να συνειδητοποιήσει τι έχει να αντιμετωπίσει. Την πρώτη του μάχη θα τη δώσει με τον Πλούτωνα, αυτή την πρώτη αρχέγονη μάχη του Φωτός με το Σκοτάδι και αυτή τη φορά θα τον νικήσει…

Δείτε τις προβλέψεις της

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share