Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Ιουνίου 2023: «Μαύρα» μαντάτα για τα 12 ζώδια!

Σας αφορά όλους!

13 Ιουνίου 2023 15:27
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Ιουνίου 2023: «Μαύρα» μαντάτα για τα 12 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Στις 15 Ιουνίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μια όψη που ενδεχομένως να οδηγήσει σε αγχωτικές σκέψεις και λανθασμένα συμπεράσματα.

Δυσκολία θα υπάρξει στην συνεννόηση, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν οι κουβέντες και να ερμηνευτούν τα μηνύματα με λάθος τρόπο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, οι αρνητικές σκέψεις δεν θα κάνουν ισορροπημένες τις συμπεριφορές. Απαραίτητο θα είναι να μην δοθεί έκταση στην απογοήτευση και στον πεσιμισμό. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, η αυστηρότητα και η αρνητική κριτική δεν θα βοηθήσουν στην χαλάρωση.

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, διακανονισμούς. Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, οι δυσκολίες για να είναι προσπελάσιμες θα πρέπει οι ενέργειες να είναι συντονισμένες, θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδική προσπάθεια.

Δείτε επίσης: Τρέξτε στα ΑΤΜ: Δίδυμοι, Ταύροι κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα σύμφωνα με την Σμαρώ Σωτηράκη!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Ιουνίου 2023: «Μαύρα» μαντάτα για τα 12 ζώδια!

Ο Ερμής σε σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε, ίσως να εννοηθούν με διαφορετικό τρόπο αυτά που θα διατυπώσετε, προσπαθήστε να μιλήσετε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες καθυστερήσεις ή ασυνεννοησία αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας. Οριοθετήστε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στους εκνευρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά της προσωπικότητας σας, οι αρνητικές σκέψεις ίσως να μην σας αφήσουν να κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες και εντάσεις, ίσως κάποια άτομα να σας μιλήσουν με τρόπο που θα σας δυσανασχετήσουν ή θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε εξάρσεις και πείσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικοινωνιακές δυσκολίες θα υπάρξουν, στις συζητήσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές μιλήστε με σαφήνεια, αποφύγετε τις υπεκφυγές, ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκολο να σας κατανοήσουν. Οργανώστε τις ενέργειές σας, σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Δύσκολο θα είναι για εσάς να πάρετε αποφάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας και στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Αναγκαίο θα είναι να ελέγξετε τις καταστάσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συζητήσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα με σαφήνεια. Ίσως να υπάρξουν εμπόδια σε θέματα οικονομικής φύσης, θα χρειαστεί συντονισμός.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση και τις υπεκφυγές. Συζητήστε ανοιχτά, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που δημιουργούν αρνητισμούς και μπερδέματα. Η ένταση στον εσωτερικό σας κόσμο ενδεχομένως να σας οδηγήσει στην αδράνεια, ίσως να μην νιώσετε την αισιοδοξία να κινηθείτε με αμεσότητα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Ιουνίου 2023: «Μαύρα» μαντάτα για τα 12 ζώδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλλιεργήστε την υπομονή σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις ή για να τακτοποιηθούν θέματα πού κρατούν από το παρελθόν. Απαραίτητο θα είναι να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος και μεθοδικότητα. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις εξάρσεις και στην καχυποψία.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις ή τις εξηγήσεις που θα σας δώσουν. Στις περιπτώσεις που οι υποθέσεις δεν θα εξελιχθούν ομαλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, δώστε μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ίσως να δυσκολευτείτε στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Αν υπάρχουν αμφιβολίες βάλτε μπροστά τη λογική, αναλύστε τα πραγματικά γεγονότα και ύστερα βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ψυχολογία σας, ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα, περιοριστείτε σε δοκιμασμένες επιλογές. Στο καθημερινό σας περιβάλλον ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αποφύγετε την κάθετη άρνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα οικονομικά οι αποφάσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να στηρίζονται στις βάσιμες πληροφορίες και στις συμβουλές αρμόδιων επαγγελματιών. Προσοχή στις βιαστικές και παρορμητικές αντιδράσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την πίεση το άγχος και την εμμονή. Δώστε έμφαση στις σχέσεις εργασιακές και οικογενειακές, σκεφτείτε συγκαταβατικά και όχι επικριτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα επικοινωνιακά μπερδέματα και στο παρασκήνιο. Στις συζητήσεις σας αναγκαίο θα είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα, να εκφραστείτε ισορροπημένα χωρίς εντάσεις υπεκφυγές και ακρότητες. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα βγουν στο προσκήνιο, το άγχος δεν θα είναι σωστός οδηγός. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση και η στάση σας, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο παλιές καταστάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, είτε με κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή και αρνητικά επηρεασμένη. Προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share