Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Παλίρροια» από την Άντα Λεούση - Ηχηρό «καμπάνακι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

8 Ιουνίου 2023 11:32
«Παλίρροια» από την Άντα Λεούση - Ηχηρό «καμπάνακι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση για τα 12 ζώδια. Για ποιούς κρούει το καμπανάκι η αστρολόγος; Με την ευκαιρία, δείτε ποιές ημερομηνίες είναι καθοριστικές για τα ερωτικά κάθε ζωδίου το φετινό καλοκαίρι.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Όταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ότι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΛΕΩΝ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούραση σας είναι περισσότερο πνευματική.

«Παλίρροια» από την Άντα Λεούση - Ηχηρό «καμπάνακι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε το σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις.

Πηγή: oroskopos.gr

«Το φυσάνε» το χρήμα για ψώνια: Παίρνουν σβάρνα τα μαγαζιά Ταύροι, Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια!

Πάμε να ψωνίσουμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με τα 12 Ζώδια και να μάθουμε χιουμοριστικά τις συνήθειες τους, ποιοι είναι οι εύκολοι πελάτες, ποιοι είναι οι μυστήριοι, ποιοι είναι οι γρήγοροι και ποιοι οι κοινωνικοί! Σε αυτό το σπαρταριστό χιουμοριστικό άρθρο θα ανακαλύψεις μεγάλες αλήθειες για το shopping therapy των 12 Ζωδίων.

Δείτε επίσης: Απόλυτη «ρέντα» από Βίκυ Παγιατάκη: Τρελά εισοδήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Ζώδια και ψώνια

Κριός

«Άντε τελείωνε, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο …. Εγώ ότι ήταν να πάρω το πήρα, δεν είμαστε για χάζι με πιάνουν τα νεύρα μου …»! Αν περιμένεις ότι θα κάτσεις να χαζέψεις βιτρίνες ή να περάσεις χρόνο στα δοκιμαστήρια μαζί με τον Κριό, είσαι τρελά γελασμένος! Ψώνια με τον Κριό σημαίνει ένας αγώνας ταχύτητας, να πάρουμε τα βασικά και τα απαραίτητα, τα οποία γνωρίζουμε εξαρχής ότι θέλουμε να αγοράσουμε… Τα ψώνια στα μαγαζιά τα βαριέται, τον κουράζουν και νιώθει ότι του στέκονται εμπόδιο σε άλλες δραστηριότητες που θέλει να κάνει!

Ζώδια και ψώνια

Ταύρος

«Να αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό, έχει το τέλειο ύφασμα , είναι καλής ποιότητας, αξίζει τα λεφτά του όμως … για να μου πήγαινε τέλεια θα πρέπει να χάσω 2-3 κιλάκια… Τι λες να το πάρω; Ναι θα το πάρω θα βάλω πείσμα να τα χάσω»! Ο Ταύρος για ψώνια στα μαγαζιά καθυστερεί να επιλέξει, όχι γιατί είναι αναποφάσιστος, αλλά θέλει τα λεφτά του να πιάσουν τόπο, με λίγα λόγια θέλει η αγορά του να είναι άριστη και να συνάδει η ποιότητα με την τιμή! Επιλέγει κομμάτια ένα και ένα … όμως ιδιαίτερα στα ρούχα ζορίζεται συχνά γιατί θα θελε 2-3 κιλάκια να μην τα είχε φορτωμένα …

Δίδυμος

«Καλημέρα σας, ναι θα ήθελα ένα τζιν, το είδα στο ίντερνετ μισό λεπτό να σας το δείξω … Μην φανταστείτε ότι είμαι κανάς ενοχλητικός πελάτης που θα σας κουράσω, σέβομαι τον χρόνο σας και ψωνίζω πάντα από εδώ … Πώς περάσατε το Πάσχα; Τι θα κάνετε το καλοκαίρι;» Ο Δίδυμος είναι ο πολυλογάς πελάτης που μπαίνοντας σε ένα μαγαζί, αρχίζει με κέφι και μπρίο τις συζητήσεις, τόσο με την πωλήτρια, όσο και με τους πελάτες που μπορεί να χαζεύουν! Τα ψώνια είναι ιδανική στιγμή για socializing (κοινωνικοποίηση) για τον Δίδυμο, όπου πολλές φορές πιάνει και φιλίες με τις αγορές του!

Καρκίνος

«Ουφφφ δεν νομίζω ότι μου πάει αυτό το παντελόνι … Να με σφίγγει εδώ … Πώς έγινα έτσι μετά τις γιορτές … δεν νιώθω όμορφα σε αυτό… Άστο, άστο δεν θέλω τίποτα να πάρω, δεν είμαι στα καλά μου τώρα»! Ο Καρκίνος όταν είναι για ψώνια τον πιάνουν όλες του οι ανασφάλειες … τίποτα δεν του αρέσει πάνω του, κοιτάζεται στον καθρέφτη και δεν του αρέσει η εικόνα του, στεναχωριέται για τα κιλά που έχει τσιμπήσει, θυμάται πως πριν μερικά χρόνια έμπαινε στο medium ενώ τώρα φοράει large και πέφτει η ψυχολογία του και ξεκινά η μουρμούρα! Μην τον περιμένεις εύκολα να κάνει αγορά αν δεν τον ενθαρρύνεις και δεν τον κανακέψεις για να ντοπαριστεί!

Λέων

«Φύγετε παρακαλώ μπροστά από τον καθρέφτη, θέλω να δω πώς μου πάει το παντελόνι που δοκίμασα … Ουάουυυυ είναι σαν να έχει ραφτεί πραγματικά για μένα … Αναδεικνύει πλήρως τις καμπύλες μου, αγκαλιάζει το κορμί μου …. Χαμός θα γίνει αν το βάλω και βγω βράδι με αυτό … κανένα μάτι δεν θα ξεκολλά από πάνω μου»! Εδώ βλέπουμε τον πελάτη που έχει τονισμένη αυτοπεποίθηση και κοιτάζεται με ύφος 100 καρδιναλίων στους καθρέφτες που είναι έξω από τα δοκιμαστήρια! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πολλές φορές θα τον τσακώσεις να κανακεύει και να αποθεώνει ο ίδιος τον εαυτό του!

Παρθένος

«Ναι παρακαλώ ενημερώστε με, τί ποιότητα είναι αυτή η μπλούζα;;; Είστε σίγουρη ότι είναι βαμβακερή και όχι συνθετική; Μου φαίνεται κάπως περίεργη η υφή της και ξέρετε έχω αλλεργία … Μην την πάρω και με τον ιδρώτα γεμίσω όλος σπυριά»! Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον μυστήριο πελάτη, όπου κοιτάζει την ταμπελίτσα, να δει την σύνθεση του ρούχο, θα παρατηρήσει σε πόσους βαθμούς πρέπει να πλένε το ρούχο και φυσικά θα επιλέξει πάντα προϊόν πρακτικό, οικονομικό, αλλά και ποιοτικό! Θα αναλύσει όσο δεν πάει με την πωλήτρια τα πάντα γύρω από το προϊόν που θέλει να αγοράσει και θα θέλει οπωσδήποτε επιχειρήματα για να προβεί στην αγορά του!

Ζυγός

«Μωρό μου, πώς σου φαίνεται αυτό το παντελόνι πάνω μου;;; Αν με έβλεπες έξω να το φορώ θα με ερωτευόσουν και πάλι από την αρχή;;; Μωρέ να το πάρω ή να μη το πάρω;;; Θα το πάρω … Χμμμ κάτσε καλύτερα να δοκιμάσω και το άλλο που έχω στο δοκιμαστήριο … Έλα πες μου τώρα ποιο από τα δύο μου πάει καλύτερα»! Ο Ζυγός δεν θα πάει ποτέ μόνος του για ψώνια, γιατί αν το κάνει δεν θα ξέρει τι να αποφασίσει! Απολαμβάνει τα ψώνια με έτερον ήμισυ και συχνά θα τον δεις να τσιλιμπουρδίζει και να ανταλλάσσει ναζάκια και φιλάκια στους διαδρόμους του καταστήματος. Η τελική επιλογή της αγοράς του, δεν είναι ποτέ δική του αλλά είτε της παρέας του, είτε της πωλήτριας ….

Σκορπιός

«Μπορώ να εξυπηρετηθώ και μόνος μου, ξέρω καλά το νούμερό μου , δεν χρειάζεται να μου το δώσετε, θα το πάρω μόνος μου … Ελπίζω στα δοκιμαστήρια να μην γίνεται ο χαμός»! Ο Σκορπιός είναι ο απότομος, κοφτός, μυστήριος πελάτης, που θα επιλέξει να πάει να ψωνίσει όταν δεν γίνεται βαβούρα … Θέλει να αυτοεξυπηρετηθεί, χωρίς πολλά πολλά λόγια και σάλτσες που τον εκνευρίζουν, ενώ αν η πωλήτρια είναι επίμονη στο μπλα – μπλα και προσπαθήσει να τον πείσει, είναι ικανός να σηκωθεί να φύγει από το μαγαζί, χωρίς να έχει αγοράσει αυτό που ήθελε! Απεχθάνεται την αδιακρισία και είναι ο πελάτης που ξέρει πάντα τι θέλει να πάρει !

Τοξότης

«Τι ωραίο σταθμό που έχετε να παίζει … Καλά είστε πολύ τυπάκια όλοι στο μαγαζί, πολύ σας γουστάρω …. Θέλω 3 μπλούζες, 2 παντελόνια, 4 πουκάμισα, 3 βερμούδες … να τα δοκιμάσω; Όχι καλέ βαριέμαι, ξέρετε πολύ καλά τι φοράω» Ο Τοξότης είναι ο εύθυμος, αισιόδοξος αλλά και large πελάτης … Δεν πάει συχνά για ψώνια, βαριέται, όμως όταν πάει του δίνει και καταλαβαίνει! Είναι ο πελάτης που δεν θα κουράσει, θα είναι φιλικός με τους πωλητές, θα κουνιέται στους ρυθμούς της μουσικής και θα αγοράζει ότι βρει μπροστά του!

Ζώδια και ψώνια

Αιγόκερως

«Ψωνίζω από εσάς χρόνια, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος …. Να σας πω όμως ότι τον τελευταίο καιρό τις έχετε πολύ τσιμπημένες τις τιμές, νομίζω ότι για εμάς που είμαστε σταθεροί πελάτες, μία έκπτωση οφείλεται να την κάνετε… Μία περιουσία σας έχουμε ακουμπήσει τόσο χρόνια»! Κλασικός Αιγόκερως …. Το μάτι του πάντα θα πέσει στα ακριβά, στην ποιότητα, και πάντα θα κάνει τα παζάρια του …. Ο Αιγόκερως για ψώνια, επιβάλλεται να ζητήσει καλύτερη τιμή και να την διεκδικήσει γιατί θεωρεί ότι την αξίζει!

Υδροχόος

«Ναι για εσάς έχω παραγγείλει online κάτι πράγματα και ήρθα να τα παραλάβω … όχι όχι, δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσω, με περιμένουν οι φίλοι στην καφετέρια … κοπελιά αν θες έλα και εσύ μαζί μας για καφέ»! Ο Υδροχόος είναι ο χαρούμενος, φιλικός , γρήγορος πελάτης, που θα μπει στο κατάστημα σαν σίφουνας. Δεν του αρέσει να χαζεύει, έχει κάνει τις επιλογές του διαδικτυακά και πηγαίνει μόνο για να πληρώσει … θα πιάσει την κουβέντα για τα πολιτικά, το καλάθι του νοικοκυριού, τις εκλογές, και άμα λάχει θα φλερτάρει κιόλας με το άτομο που θα τον εξυπηρετήσει!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπαίνει σε ένα πολυκατάστημα σαν χαμένος, δεν ξέρει πού να κοιτάξει, τι να δει, τι να επιλέξει … Είναι στον όροφο με τα παπούτσια και κοιτάζει την πωλήτρια με απορία : «Να σας ρωτήσω, εγώ ρούχα είδα στην βιτρίνα, όμως ρούχα δεν βρίσκω» Εφόσον συνέρχεται και συνειδητοποιεί ότι τα ρούχα είναι σε άλλο όροφο μπορεί να φάει και 2 ολόκληρες ώρες, κρατώντας 5-6 κρεμάστρες στο χέρι, σκεπτόμενος τι να αποφασίσει… Θα δοκιμάσει ξανά και ξανά τις επιλογές του (γιατί ξεχνάει κιόλας) και στο τέλος μπορεί να μην αγοράσει και τίποτα αν νιώσει ότι ζορίζεται πολύ!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share