Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικονομική «νεροποντή» από Λίτσα Πετρίδη: Καταιγισμός χρημάτων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

7 Ιουνίου 2023 08:39
Οικονομική «νεροποντή» από Λίτσα Πετρίδη: Καταιγισμός χρημάτων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικονομική «νεροποντή» έρχεται από Λίτσα Πετρίδη, καθώς θα υπάρξει καταιγισμός χρημάτων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Τι αναφέρει η αστρολόγος στις ημερήσιες προβλέψεις της; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν στις απαιτήσεις τον άλλων για τον χρόνο σου σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη. Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για κάποια συναισθηματική ανανέωση μέσω χαλαρών αλληλεπιδράσεων, φιλικότητας και προσοχής στα όνειρα και τις επιθυμίες. Περίπλοκες συναισθηματικές αγκυλώσεις μπορεί να είναι η ρίζα των εντάσεων. Ωστόσο αργότερα σήμερα, οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να βρεις έναν μοναδικό ή καινοτόμο τρόπο για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για άνεση, καθώς και την ανάγκη σου για ενθουσιασμό.

Ταύρος

Είσαι απόλυτα προσανατολισμένη στους στόχους σου αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο οι προκλήσεις της Σελήνης μπορούν να προκαλέσουν απογοητεύσεις που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Στην ιδανική περίπτωση σε παρακινούν να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, αλλά πρόσεξε μην το κάνεις ανυπόμονα. Διαφορετικά η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστη ενέργεια για καινοτομία. Εισάγεις νέα ενέργεια και ενθουσιασμό σε μια οικογενειακή σχέση ή στη ζωή και στις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι. Ενώ η ανάγκη σου για άνεση και εξοικείωση μπορεί μερικές φορές να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο ανεξάρτητη, η σημερινή δημιουργική πτυχή Αφροδίτης – Ουρανού σου δίνει ενέργεια και σε κάνει να νιώθεις ελεύθερη.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη αναδεικνύει την ανάγκη σου για αυθορμητισμό και ελευθερία. Οι συγκρούσεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη δείχνουν κάποια ένταση ή ανταγωνιστικότητα που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου. Στόχος είναι να συγκεντρωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευτυχώς οι νέοι τρόποι διαχείρισης παλιών ζητημάτων σου έρχονται πολύ φυσικά αργότερα σήμερα. Η επιθυμία να προχωρήσεις και να νιώσεις ελεύθερη είναι έντονη και είσαι έτοιμη να το κάνεις. Οι συζητήσεις μπορεί να βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες ή τις τύψεις, απελευθερώνοντας σε συναισθηματικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των κοινών πόρων σου και είσαι πιο παρατηρητική από το συνηθισμένο, βλέποντας στρώματα καταστάσεων που διέφυγαν της προσοχής σου στο παρελθόν. Θα μπορούσες ωστόσο να λύσεις ένα συναισθηματικό ή ιδιωτικό θέμα. Ενώ θα μπορούσες να βρεθείς σε αντικρουόμενους στόχους με κάποιον, ιδιαίτερα σχετικά με τα χρήματα ή τη δυναμική της εξουσίας, αργότερα σήμερα ευνοείται η ανταποδοτική επαφή με άλλους διατηρώντας και απολαμβάνοντας κάποια αυτονομία και άνεση. Η σύνδεση με κάποιον μέσω παρόμοιων αξιών μπορεί να είναι ικανοποιητική και ενισχυτική.

Λέων

Η Σελήνη κατευθύνεται στο αντίθετο ζώδιο σου σήμερα, παρακινώντας σε να βρεις μια ισορροπία στη ζωή σου. Αυτό πιθανότατα περιλαμβάνει το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σου. Ο Άρης στο ζώδιο σου ενθαρρύνει την ανεξάρτητη, πρωτοποριακή σου πλευρά, αλλά η σημερινή Σελήνη γεννά μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Το να βρεις μια ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολο και οι άλλοι μπορεί να σου προκαλέσουν αμυντικότητα. Ωστόσο σκέψου ότι μπορεί να δείχνουν μια πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου μέσω των αλληλεπιδράσεων σου.

ζώδια λίτσα πετρίδη
© Unsplash

Παρθένος

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου για μια διαμονή άνω των δυο ημερών, τονίζοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και την επιθυμία να είσαι χρήσιμη. Αν και μπορεί να είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να φτιάξεις τη ζωή σου με διάφορους τρόπους, μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση ή ένταση σήμερα. Δεν χρειάζεται να αγνοήσεις τα κίνητρα σου για να διορθώσεις τα πράματα, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνεις ότι μπορείς για να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα θα βρεις εύκολα μοναδικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες όσο και την επιθυμία σου να χαλαρώσεις και να αναγεννηθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη μετακομίζει στον πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει για πάνω από δυο μέρες. Ενώ αυτή είναι μια απελευθερωτική, στοργική διέλευση η Σελήνη συγκρούεται με αρκετούς πλανήτες και μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να ξεχωρίσεις και να ανακατευτείς. Αν και απογοητευτικές, οι τεταμένες αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να καταλήξουν να αποκαλύπτουν κρυμμένες, κρυφές επιθυμίες. Ευτυχώς αργότερα σήμερα υπάρχουν υπέροχες ευκαιρίες για να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η προθυμία να εγκαταλείψεις παλιές κρίσεις μπορεί να βελτιώσει έναν δεσμό.

Σκορπιός

Έχεις το κίνητρο να φέρεις αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή σήμερα. Αν και το καθάρισμα του αέρα μπορεί να φαίνεται ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι, υπάρχει μια τάση να είσαι υπερβολικά αμυντική για να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, οπότε το να περιμένεις μπορεί να είναι το καλύτερο. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις, αλλά το να τους επιτρέψεις να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις πίσω σου μια εκνευριστική κατάσταση μπορεί να είναι παραγωγικό. Αργότερα σήμερα με το να υποχωρήσεις ή να απομακρυνθείς από περίπλοκα συναισθήματα μιας περίπλοκης κατάστασης, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Τοξότης

Είσαι περίεργη και σε ελκύουν πνευματικές δραστηριότητες σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Μπορεί να μην είναι απλό να καλύψεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές εργασίες. Έλα σε καλύτερη επαφή με τις αληθινές σου επιθυμίες πριν αναλάβεις δράση. Ωστόσο η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για καινοτομία. Θα βρεις εύκολα νέους και έξυπνους τρόπους για να συνδυάσεις δουλειά και περιπέτεια και μάθηση αργότερα σήμερα. Το άνοιγμα σου σε νέες ιδέες και έννοιες μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά, τη ρουτίνα, την υγεία και τις καθημερινές σου εργασίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι ανάγκες σου για άνεση αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν εντάσεις σχετικά με τα όρια, τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή τον σεβασμό. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις μέχρι να κατανοήσεις καλύτερα τα ανάγκες σου. Αργότερα σήμερα ελκύεσαι από ασυνήθιστους και νέους τρόπους για να συνδυάσεις δημιουργικά τη διασκέδαση και την οικειότητα. Φαίνεται ότι καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεσαι να είναι το ένα ή το άλλο και οι σχέσεις σου επωφελούνται από αυτή την προοπτική.

Υδροχόος

Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου σήμερα και αυτό αναδεικνύει την επιθυμία σου να συνδεθείς με τον κόσμο γύρω σου μετά από μερικές μέρες ικανοποίησης, με το να κρατάς το προφίλ σου χαμηλά. Ωστόσο οι διαθέσεις μπορεί να είναι πάνω – κάτω με τις ιδιοσυγκρασιακές πτυχές της Σελήνης σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται ως υποκινητές ή μπορεί να προωθούν τις ατζέντες τους. Ακόμα κι έτσι έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου μέσα από τις τρέχουσες συγκρούσεις. Αργότερα σήμερα οι διελεύσεις φέρνουν μια πνοή φρέσκου αέρα σε θέματα συνεργασίας και οικογένειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με ενισχυτικούς, δημιουργικούς τρόπους.

Ιχθείς

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια διαμονή πάνω από δυο μέρες και κάνεις ένα βήμα πίσω από τη συνηθισμένη δραστηριότητα. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στην ισορροπία όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείς αναμφίβολα να αισθάνεσαι διχασμένη με τις σημερινές ιδιοσυγκρασιακές όψεις της Σελήνη, αλλά το να έρθεις σε επαφή με πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι χρειάζεσαι λίγο χώρο για αναπνοή. Ευτυχώς οι ενέργειες υποστηρίζουν την καινοτομία και τη φρεσκάδα καθώς προχωρά η μέρα.

πηγή: tlife.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share