Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

7 Ιουνίου 2023 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν καλοκαίρι κόλαση.

Οι ημερήσιες (7/6) προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ημερήσεις προβλέψεις ζωδίων 7 Ιουνίου
Ημερήσεις προβλέψεις ζωδίων 7 Ιουνίου

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Ενδεχομένως να αλλάξουν κάποιες φιλικές, ή αισθηματικές σχέσεις, που τελευταία σε πιέζουν ασφυκτικά. Όταν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Είναι κάτι σαν τον γόρδιο δεσμό. Μην αφήνεις τους άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σου και πάρε την τύχη στα χέρια σου.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Σε απασχολούν οι επαγγελματικές σχέσεις με τους ανωτέρους οι οποίοι νομίζεις πως έχουν αλλάξει την συμπεριφορά τους προς το άτομο σου. Η προτεραιότητα να ασχοληθείς με την οικογένεια, ίσως δημιούργησε προβλήματα στη δουλειά. Βρες τρόπο και χρόνο να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και μη χαλάς το κλίμα στην εργασία.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι επικοινωνίες με τα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος και οι επαφές αλλάζουν μορφή. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τα σχέδια που θέτεις για το μέλλον και ψάχνεις τρόπους ώστε να μην πας προς τα πίσω. Προστάτεψε τον εαυτό σου από τα ζιζάνια που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Κλονίζονται κάποιες σταθερές βάσεις και ασφάλειες τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σίγουρα δεν νιώθεις επαρκής και ζητάς παραπάνω εγγυήσεις. Σε κυριεύει το ψυχολογικό άγχος!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Έχεις πολύ καλή διάθεση, η οποία όμως άμεσα θα επηρεαστεί από τις στάσεις και τις συμπεριφορές ανθρώπων που σε πλαισιώνουν. Κάποιοι σου κλέβουν το χαμόγελο από τα χείλη και τους αφήνεις. Πρόσεχε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Το άγχος σε κυριεύει! Είσαι ο αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος του άγχους, ούτως ή άλλως. Τα προβλήματα ξεκινούν κυρίως από την δουλειά που δυσκολεύει την καθημερινότητα σου με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Όσο κρατάς μέσα σου τα προβλήματα τόσο σε πνίγουν. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Η εύνοια στα σχέδια και τις φιλοδοξίες θα μπορούσε να υφίσταται αν δεν υπήρχαν παρεμβάσεις τρίτων. Αυτοί μπορεί να είναι κάποιοι φίλοι που ενδεχομένως ζηλεύουν την εξέλιξη σου. Άσε τους άλλους και κοίτα τι θα κάνεις από μόνος, χωρίς να χρειάζεσαι την στήριξη κανενός.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι ανώτεροι στην ιεραρχία της εργασίας φαίνεται πως σε στηρίζουν γιατί σε συμπαθούν. Ανεβαίνεις ένα-ένα τα σκαλιά της επιτυχίας και όλα δείχνουν να βαίνουν αίσια, όταν δεν σε αποσπούν τα άτομα της οικογένειας με τις απαιτήσεις τους.

Ημερήσεις προβλέψεις ζωδίων 7 Ιουνίου
Ημερήσεις προβλέψεις ζωδίων 7 Ιουνίου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη σήμερα, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Σχέδια, όνειρα και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να αναβληθούν. Πρέπει να σκεφτείς πιο είναι το συμφέρον σου και να πράξεις αναλόγως. Καλές οι επεκτατικές προσωπικές ελευθερίες αλλά μάλλον κοστίζουν. Προς το παρόν σκέψου, βγες, και μίλα με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και προσφέρουν την συμβουλή τους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Με την ανασφάλεια που σε διακατέχει δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Το μυαλό σου περιφέρεται γύρω από τα οικονομικά και τα χρέη που έχεις δημιουργήσει. Το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητα σου και προσπαθείς να βρεις λύσεις που θα σε λυτρώσουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σε απασχολούν άμεσα. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός αλλά ταυτόχρονα μπορείς να απομονώσεις το συναίσθημα και να γίνεις άκαρδος με τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Οι γέφυρες γκρεμίζονται και οι τοίχοι υψώνονται.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη. Άγχος, κούραση και νεύρα θα σου φέρει και όλα μαζί την ψυχική κατάπτωση. Να φροντίζεις τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι. Ύπνος, άσκηση, διατροφή είναι κάποια από αυτά που θα χρειαστεί να υιοθετήσεις. Κάνε ένα καταμερισμό ευθυνών για να ξεμπλοκάρεις και προσπάθησε να μην μπαίνεις στο ρόλο του θύματος , δεν σου ταιριάζει!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share