Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Full in love για 5 ζώδια: Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής για 4 μήνες με την Αφροδίτη στο Λέοντα!

Μεγάλη προσοχή!

6 Ιουνίου 2023 12:24
Full in love για 5 ζώδια: Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής για 4 μήνες με την Αφροδίτη στο Λέοντα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Λέοντα την ερωτική σου ζωή; Δες τις προβλέψεις σου από την Χριστίνα Τανταλίδου!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας και σχετίζεται με τα χρήματα, την κοινωνική ζωή και γενικά το ευ ζην. Επίσης η Αφροδίτη, και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, επηρεάζει την προσωπική κατάσταση και τις ερωτικές μας σχέσεις. Μια καλά τοποθετημένη γενέθλια Αφροδίτη υπόσχεται τύχη, ευημερία και ένα ιδανικό ταίρι, ενώ αντιθέτως μια πιεστική θέση φέρνει πάντα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Πάμε όμως να δούμε πως θα κινηθεί η Αφροδίτη μέσα στο καλοκαίρι, καθώς βλέπουμε να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στις 5 Ιουνίου 2023 και να παραμένει μέχρι τον Οκτώβριο, καθώς θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομη στις 23 Ιουλίου 2023.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μεγαλοπρεπής, ζητά τα μεγαλεία και δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα. Επίσης είναι έξω καρδιά, κοινωνική και με τάσεις καλλιτεχνικές. Είναι όμως και η αφροδίτη των stars και αναζητά πάντα τα φώτα και την δημοσιότητα.

Έτσι με την Αφροδίτη στον Λέοντα, περιμένουμε να ξεπεράσουμε τα όρια μας, να κινηθούμε με υπερβολή και φυσικά να διεκδικήσουμε το ταίρι των ονείρων μας. Σίγουρα δεν θα συμβιβαστούμε και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις και οριστικούς χωρισμούς. Αναμένονται νέες σχέσεις που σπάνε το κατεστημένο.

Πάμε όμως να δούμε πως θα επηρεάσει η λιονταρίσια Αφροδίτη τα ζώδια και την ερωτική τους κατάσταση.

Full in love για 5 ζώδια: Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής για 4 μήνες με την Αφροδίτη στο Λέοντα!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε οδηγήσει σε σχέση με νεότερο άτομο και σίγουρα αυτό θα φτιάξει την ψυχολογία σου. Ενθουσιάζεσαι εύκολα και φεύγεις από σχέσεις που σε καταπιέζουν. Έτσι θα είσαι δεκτικός σε νέες γνωριμίες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις και οριστικούς χωρισμούς. Ευνοείσαι όμως αρκετά.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα και κρυμμένες επιθυμίες και σίγουρα θα γίνεις πιο τρυφερός και αγαπησιάρης. Έρχεσαι κοντά στο ταίρι σου και είσαι έτοιμος να δεσμευτείς και να πεις αντίο στην εργένικη ζωή. Μερικοί όμως θα αποχαιρετίσετε μια σχέση μακροχρόνια.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα είσαι πιο κοινωνικός, έξω καρδιά και φλερτάρεις μέσα από το διαδίκτυο. Έτσι θα αναζητάς την περιπέτεια, το διαφορετικό και αυτό θα σε φέρει κοντά σε άτομο που εξιτάρει την φαντασία σου. Δεν ανέχεσαι την μονοτονία και ελκύεσαι από το άτομο που ξέρει να παίζει με το μυαλό σου. Φεύγεις από βαλτωμένες σχέσεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου χαρίσει την χαμένη αυτοπεποίθηση σου και έναν σύντροφο που σε στηρίζει ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά. Έτσι, ευνοείσαι αρκετά και έχεις την πολυτέλεια να επιλέξεις τι θέλεις, και χωρίς να συμβιβάζεσαι. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε ερωτικές.

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε ομορφύνει, θα βελτιώσει την κοινωνική σου ζωή και σίγουρα θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς. Έτσι ευνοείσαι αρκετά αυτήν την περίοδο για να διώξεις κακοποιητικές σχέσεις και να κάνεις σωστές επιλογές. Μπαίνεις σε σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο και με προοπτική.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει πιο συναισθηματικό, γλυκό και τρυφερό με το ταίρι σου. Σιγά σιγά ανακαλύπτεις κρυμμένα συναισθήματα και προχωράς σε τρυφερές εξομολογήσεις. Σίγουρα εμπλέκεσαι σε σχέση μυστική ακόμα και παράνομη. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα γεννά όμορφα συναισθήματα μέσα σου και γίνεσαι πιο αισιόδοξος. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου. Μια σχέση φιλική τείνει να γίνει ερωτική και αυτό θα σου αλλάξει τη ζωή. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Full in love για 5 ζώδια: Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής για 4 μήνες με την Αφροδίτη στο Λέοντα!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα δώσει ώθηση στην κοινωνική σου ζωή και θα αποκτήσεις γόητρο και έξτρα δημοτικότητα. Ελκύεις άτομο με εξουσία και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης είσαι έτοιμος να μιλήσεις για δέσμευση και επισημοποίηση. Μην φοβηθείς να εγκαταλείψεις άτομο που φέρεται τοξικά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε ταξιδέψει σε άλλους τόπους, μακρινούς και θα αλλάξει τελείως τον τρόπο σκέψης σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καταρρίπτεις όλα τα ταμπού. Συνδέεσαι με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και πιθανόν από απόσταση. Αγαπάς όμως και αγαπιέσαι.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε οδηγεί σε σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο και θα ξεπεράσεις τα όρια σου. Βρίσκεσαι με άτομο που πατάει τα κουμπιά σου και χάνεις τον εαυτό σου. Ερωτεύεσαι λοιπόν τρελά και αυτό θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την υπάρχουσα προσωπική σου κατάσταση. Πολλές φορές όμως θα νιώθεις ανασφάλεια.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε φέρει κοντά σε άτομα που ξέρουν να αγαπάνε και θα πάρεις τα πάνω σου. Σίγουρα θα θελήσεις να προχωρήσεις την σχέση σου και θα μιλήσεις για επισημοποίηση. Εύκολα επιλύεις προβλήματα του παρελθόντος και ανοίγεις την καρδιά σου και σε νέες γνωριμίες. Ευνοείσαι αρκετά.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Λέοντα γεννά ειδύλλια μέσα στον εργασιακό σου χώρο και πιθανόν να ερωτευτείς τον/την συνάδελφο σου. Έτσι συνδυάζεις εργασία και χαρά και θα περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Πρόσεξε μόνο να μην τραβάς τα βλέμματα γιατί αυτό μπορεί να χαλάσει την ευτυχία σου. Απέφυγε τις υπερβολές και θα τα πας περίφημα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share