Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προβλήματα στα ερωτικά για Ζυγούς, Αιγόκερους κι άλλα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Μεγάλη προσοχή!

5 Ιουνίου 2023 11:37
Προβλήματα στα ερωτικά για Ζυγούς, Αιγόκερους κι άλλα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Η Άντα Λεούση μιλά προσωπικά μαζί σου και σου δίνει όλες τις κατευθύνσεις για να ξέρεις τι έρχεται ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά!

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

Προβλήματα στα ερωτικά για Ζυγούς, Αιγόκερους κι άλλα 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν.

ΖΥΓΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει, είναι οι ξαφνικές μεταλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ότι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε πράγματα που δε λειτουργούν πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν και όχι σε όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε το σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δε γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε όσα και αν σας τάζουν, αν δε βλέπετε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share