Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ουρά» με χρήματα από Λίτσα Πετρίδη: Ισχυρός πλούτος για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

4 Ιουνίου 2023 16:57
«Ουρά» με χρήματα από Λίτσα Πετρίδη: Ισχυρός πλούτος για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ουρά» με χρήματα έρχεται από Λίτσα Πετρίδη, καθώς ισχυρός πλούτος θα κάνει την εμφάνισή του σε Λέοντες και άλλα 3 ζώδια.

Τι αναφέρει η αστρολόγος στις ημερήσιες προβλέψεις της; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Η σημερινή σύνοδος Ερμή – Ουρανού μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι πια πίσω σου και αυτό είναι αναζωογονητικό. Οι ιδέες έρχονται ξαφνικά και είναι ενδιαφέρουσες. Οι συνομιλίες είναι συναρπαστικές, διαφορετικές και προοδευτικές. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο και η πρωτοποριακή σκέψη περιστρέφεται γύρω τους. Ο πειραματισμός με νέες ιδέες είναι διασκεδαστικός και μια εξαιρετική πνευματική άσκηση τώρα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις σε ένα μοναδικό και προοδευτικό σχέδιο απόκτησης χρημάτων ή να αποκτήσεις μια εικόνα που θα σε κάνει να προσεγγίσεις τα οικονομικά σου με νέο τρόπο.

Ταύρος

Ο Ερμής και ο Ουρανός έρχονται μαζί στο ζώδιο σου σήμερα, βοηθώντας σε να ανησυχείς λιγότερο για τα προβλήματα και να συντονιστείς με τις πιθανές ευκαιρίες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου για ένα νέο θέμα. Η επιθυμία σου για περισσότερη ανεξαρτησία και αυθορμητισμό είναι έντονη και την αφήνεις να εκφραστεί ελεύθερα. Τα νέα της καριέρας μπορεί επίσης να είναι στο επίκεντρο. Ίσως τώρα βρεθεί μια ικανοποιητική λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί.

Δίδυμοι

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού σε δυναμώνουν σε νοητικό επίπεδο. Μπορεί να εμφανιστούν νέες πληροφορίες και να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο που μπορείς να αφήσεις κάτι πίσω σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μια ιδέα που συμπληρώνει την εικόνα ενός θέματος και είναι συναρπαστική. Είναι μια σημαντική μέρα για να κατανοήσεις στοιχεία του παρελθόντος που σε εμπόδιζαν να φτάσεις στον υψηλότερο δυναμισμό σου. Οι δραστηριότητες αυτοβελτίωσης είναι τώρα επιθυμητές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια στιγμή για να απολαύσεις μια ελεύθερη μορφή σκέψης και να διασκεδάσεις ιδέες που σε βγάζουν έξω από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα.

Καρκίνος

Οι ενέργειες και οι επικοινωνίες σήμερα πυροδοτούν νέες κατευθύνσεις σε νοητικό επίπεδο και ίσως μερικές συναρπαστικές ιδέες. Ο Ερμής και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 11ο οίκο σου, οδηγώντας σε, σε ενδιαφέρουσες ιδέες και επικοινωνίες. Ωστόσο η αποσύνδεση μπορεί να σε βοηθήσει με εκπληκτικούς τρόπους ή η αποχώρηση από ένα πρόβλημα σου δίνει τη δυνατότητα να οραματιστείς λύσεις. Άκουσε τη διαίσθηση σου καθώς ψάχνεις νέους τρόπους για να επιδιώξεις μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Απροσδόκητη επαφή ή περισσότερες πληροφορίες που έρχονται μπορεί να σε ενθουσιάσουν και να σε εκπλήξουν.

Λέων

Οι ιδέες και οι υπέροχες συζητήσεις είναι στο επίκεντρο σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται. Μπορείς να επωφεληθείς από τη σμίκρυνση και την εξέταση της ευρύτερης εικόνας. Θα μπορούσε να υπάρξει καινοτόμος σκέψη για μια επιχείρηση και στην προοπτική καριέρας. Δεν αρκείσαι στα συνηθισμένα ή οικεία και αυτή η στάση να σε ωφελήσει σήμερα, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις να τονίσεις υπερβολικά αυτήν την ψυχική δυσαρέσκεια, στοχεύοντας να τη χρησιμοποιήσεις για να λαμπρύνεις το μέλλον σου και να προωθήσεις τους στόχους σου.

ζώδια Λίτσα Πετρίδη
© Pixabay

Παρθένος

Βασίζεσαι στην εμπειρία και τη συμπόνια σου για να επιλύσεις ένα πρόβλημα σήμερα. Μπορεί να μεσολαβήσεις σε μια σύγκρουση και οι μοναδικές δεξιότητες σου εκτιμώνται και χρησιμοποιούνται πλήρως. Η αυτοπεποίθηση σου είναι ισχυρή. Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού ευνοεί τη δημιουργία συναρπαστικών νέων σκέψεων. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες έρχονται στον δρόμο σου. Θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική αποκάλυψη σε πνευματικό επίπεδο. Κάτι που μαθαίνεις ή μια συζήτηση για ένα θέμα σε παρακινεί σήμερα.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν την επιθυμία σου για προσωπικές περιπέτειες. Η διαύγεια μπορεί να έρθει από λίγη νοητική απόσπαση, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός έρχονται σε ευθυγράμμιση. Μπορεί να υπάρξουν νέα ή ιδέες για τα οικονομικά σου, που θα σε εκπλήξουν και θα φανούν πολύ χρήσιμες. Είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου μια κακή συνήθεια. Το κομμάτι του παζλ που λείπει από ένα μυστήριο μπορεί να αναδυθεί τώρα ή μια αποκάλυψη για μια στενή σχέση μπορεί να εμφανιστεί έντονα.

Σκορπιός

Η μέρα σε ωθεί να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί με όλους τους σωστούς τρόπους. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει μια επαναστατική συνομιλία με τον σύντροφο ή να αναδείξει πληροφορίες που σου έλειπαν και αλλάζουν το παιχνίδι. Προσελκύεις ανθρώπους με ασυνήθιστες ιδέες. Οι αλληλεπιδράσεις είναι διεγερτικές βοηθώντας στη δημιουργία νέων ιδεών, μεθόδων ή κατευθύνσεων.

Τοξότης

Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες δυνατότητες. Ο Ερμή και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές νέες ιδέες σε αυτούς τους τομείς τη ζωής σου, αλλαγές προγράμματος ή εκπλήξεις. Εφευρετικές νέες μέθοδοι για να χειριστείς τη δουλειά είναι στο προσκήνιο. Έχεις την έμπνευση να ξεκινήσεις ένα νέο έργο ή μια προσπάθεια ευεξίας. Οι συνομιλίες είναι ειλικρινείς και αναζωογονητικές. Περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να σε εμπνεύσουν να κάνεις θετικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον ήσυχο, ιδιωτικό ηλιακό δωδέκατο οίκο σου, λαχταράς την πνευματική διέγερση περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα και μπορείς να είσαι πολύ δημιουργική αφού το επιδιώκεις. Με τον Ερμή και τον Ουρανό να συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου η προοπτική σου αλλάζει, καθώς απολαμβάνεις νέες δυνατότητες. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις στη συναισθηματική σου ζωή ή μια ειλικρινής και ευθεία συζήτηση. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο και για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Η μέρα φέρνει ευχάριστες συζητήσεις και εμπνευσμένες ιδέες. Ο Ερμής και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται, βοηθώντας σε να απελευθερωθείς από τους περιορισμούς. Οι αντιλήψεις σου για τη δυναμική της οικογένειας ή οι ιδέες για την προσωπική σου ζωή και τις ρυθμίσεις διαβίωσης αλλάζουν. Έχεις την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στο σπίτι. Η ψυχική ανανέωση είναι πιθανή, καθώς σταθμίζεις τις επιλογές σου και εξετάζεις νέες δυνατότητες. Μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες ανακαλύψεις σχετικά με τα αληθινά σου συναισθήματα για μια κατάσταση.

Ιχθείς

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και μπορείς να είσαι ασυνήθιστα ομιλητική και ζωηρή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες και μπορείς να επωφεληθείς από μια ψυχική ανανέωση. Ωστόσο έχεις την τάση να μεταπηδάς από θέμα σε θέμα και μπορεί να παρεξηγηθείς γι’ αυτό. Ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τη βιασύνη, ο ψυχικός ενθουσιασμός και η διέγερση γύρω σου σήμερα είναι αναζωογονητικά. Είναι μια περίοδος συναρπαστικών ειδήσεων ή καινοτόμων σκέψεων και μπορεί να είσαι ενθουσιώδης για τρέχοντα ενδιαφέροντα, σπουδές και εγχειρήματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share