Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Κασσάνδρα" η Άση Μπήλιου: Τύχη, έρωτας και χρήμα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια

«Aπό τις 22/06 μέχρι τις 04/09...» - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

4 Ιουνίου 2023 09:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τύχη, έρωτας και χρήμα έρχεται για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Παράλληλα, ερωτικές και οικονομικές ατασθαλίες προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για Κριούς, Παρθένους και 3 ακόμη ζώδια, προειδοποιώντας ποιοι θα είναι οι "χαμένοι" και ποιοι οι "τυχεροί" για την εβδομάδα 5-11 Ιουνίου.

«Aπό τις 22/06 μέχρι τις 04/09...» - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται σήμερα πρωί της 4ης Ιουνίου στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τετράγωνο με τον Κρόνο που δείχνει κάποια εμπόδια στη δράση μας.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει από τις 05/06/2023 μέχρι τις 08/10/2023 στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς από τις 22/06/2023 μέχρι τις 04/09/2023 θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και όπως είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς, Διδύμους και Υδροχόους!

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη από χθες για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το τόξο του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες.

Τύχη, έρωτας και χρήμα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε, αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι.

Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, ταξίδια, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια, αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και... δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share