Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χρήμα και έρωτας από την Άση Μπήλιου: Τα 6+1 ζώδια που θα ανατρεπεί η ζωή τους και θα φουσκώσει η τσέπη τους μέσα στον Ιούνιο

«Ξεκινά με μια τυχερή όψη ανάμεσα στον Δία και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο που βοηθά να κάνουμε τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας...»

3 Ιουνίου 2023 07:39
Χρήμα και έρωτας από την Άση Μπήλιου: Τα 6+1 ζώδια που θα ανατρεπεί η ζωή τους και θα φουσκώσει η τσέπη τους μέσα στον Ιούνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χρήμα και έρωτας από την Άση Μπήλιου καθώς όπως είπε μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, Θετικός θα είναι ο μήνας Ιούνιος αστρολογικά, με τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού να φέρνει κάτι καλό σε 6+1 ζώδια.

«Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι, τονίζει την κοινωνική μας διάθεση και ξεκινά με μια τυχερή όψη ανάμεσα στον Δία και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου που βοηθά να κάνουμε τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας. Ευνοϊκή όψη για σπουδές, για ταξίδια, για επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και για καρμικές γνωριμίες», είπε η έγκριτη αστρολόγος.

«Ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερος μήνας και η λέξη - κλειδί είναι...πάθος. Με κάτι είτε είναι έρωτας, μια καινούργια ασχολία, ένα σπορ, ένα χόμπι, ένα επαγγελματικό project», πρόσθεσε η Αση Μπήλιου.

Παράλληλα, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2023 πραγματοποιείται στο το μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη στις 4 Ιουνίου και θα τονίσει την επιθυμία μας για ριζική ειλικρίνεια, ελευθερία και διαφώτιση. Δείτε εδώ, ποια είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν δουλειές με «φούντες» και θα δουν το χρήμα να ρέει;

Τα 6+1 ζώδια που θα ανατρεπεί η ζωή τους και θα φουσκώσει η τσέπη τους μέσα στον Ιούνιο από την Άση Μπήλιου

Βρισκόμαστε πλέον στα μισά του 2023, αλλά και στην εποχή των Διδύμων που έχουν πάντα κάτι διασκεδαστικό, ανάλαφρο, εξωστρεφές ως ποιότητα. Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας που μας επιτρέπει να είμαστε πιο αισιόδοξοι, τονίζει την κοινωνική μας διάθεση και ξεκινά με μια τυχερή όψη ανάμεσα στον Δία και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο τα ξημερώματα της 2ας Ιουνίου που βοηθά να κάνουμε τα μακροπρόθεσμα σχέδια μας.

Ευνοϊκή όψη για σπουδές, για ταξίδια, για επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και για καρμικές γνωριμίες. Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη στις 04/06 πρώτον θα ομορφύνει τα βράδια μας το πρώτο γουηκέντ του Ιουνίου, που για κάποιους είναι και τριήμερο λόγω του Αγίου Πνεύματος, και δευτερευόντως θα μας βάλει στη διαδικασία να δούμε τα μελλοντικά μας σχέδια και όνειρα κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν με ρεαλιστικούς όρους ή κατά πόσο είναι ουτοπικά. Λίγος ρεαλισμός, αλλά και αισιοδοξία, μπορούν να κάνουν θαύματα με αυτό το φεγγάρι.

Την ίδια μέρα θα σχηματιστεί η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις. Ο συνδυασμός Πανσελήνου και συνόδου Ερμή-Ουρανού αυξάνει την επιθυμία μας για περιπέτεια, για αλλαγές, ενώ θα έχουμε περισσότερη πίστη στον εαυτό μας και στο όραμά μας.

Στις 05/06 η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που θα μείνει σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τις 08/10. Η παρατεταμένη παραμονή της σε αυτό το ζώδιο οφείλεται στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της που θα ξεκινήσει από τις 22/07 και θα διαρκέσει μέχρι τις 04/09.

Ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται στα καλύτερα του, αλλά στη φάση που θα είναι σε ανάδρομη πορεία δεν θα είναι τόσο βοηθητικός. Τον Ιούνιο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα (05/06) και τετράγωνο με τον Δία (11/06) και θα πρέπει να προσέξουμε τις σπατάλες, τους μεγάλους ενθουσιασμούς στις σχέσεις, τις συγκρίσεις με τους άλλους.

Στις 11/06 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που κυβερνά, και θα κάνει ταχύτερες τις εξελίξεις μέσα στον μήνα. Θα είναι πιο εύκολο να εκφραστούμε, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας, ενώ θα μας ανοίξει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023. Στις 17/06 θα γυρίσει ανάδρομος ο Κρόνος.

Χρήμα και έρωτας από την Άση Μπήλιου για επτά ζώδια μέσα στον Ιούνιο

Βέβαια οι πιο αργοί πλανήτες όπως ο Κρόνος, επειδή παραμένουν ανάδρομοι για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο, δεν έχουν αυτή τη δυναμική που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες όταν είναι ανάδρομοι, όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης. Στην ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό επίπεδο και βέβαια να κρίνουμε κατά πόσο έχουμε δείξει υπεύθυνη στάση σε ό,τι κάνουμε.

Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάνει λάθη ή ήμασταν αμελείς, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προσέγγιση και συμπεριφορά. Στις 18/06 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τους στόχους μας, τάση αμφισβήτησης, ενώ θα λαμβάνουμε μπερδεμένα μηνύματα κι από τους άλλους. Στις 21/06 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, που σηματοδοτεί πάντα την έναρξη του καλοκαιριού, της αγαπημένης για τη χώρα μας εποχής του χρόνου.

Στις 26/06 χρειάζεται προσοχή καθώς θα έχουμε μια εκρηκτική όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Στις 27/06 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Καρκίνο για να συμπορευθεί με τον Ήλιο και να μας δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες να τονώσουμε την προσωπική μας ζωή, να κάνουμε πιο θερμές τις σχέσεις μας με τους οικείους μας, να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους άλλους κι όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και να χαρούμε την επαφή με τη θάλασσα που πάντα λειτουργεί ως η καλύτερη αποτοξίνωση από το στρες! Στις 30/06 ο Ποσειδώνας θα γυρίσει κι αυτός σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Για να μάθετε ποιες είναι οι ευνοϊκές και οι δύσκολες μέρες του Ιουνίου διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share