Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

3 Ιουνίου 2023 07:03
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αυξάνει την ευαισθησία σου και την ενσυναίσθηση. Η μοναχικότητα δεν σε ενοχλεί αντιθέτως σε ευχαριστεί αφού έχεις την δυνατότητα να κάνεις όνειρα χωρίς να σε αποσυντονίζει κανένας. Ο χώρος του σπιτιού σε απογειώνει συναισθηματικά και απολαμβάνεις την ηρεμία και την θαλπωρή.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ευνοεί να αναδυθούν τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Προωθείς τα σχέδια και πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες όσο κι αν μοιάζουν με άπιαστο όνειρο. Φίλοι σε στηρίζουν και σε νοιάζονται πραγματικά. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι το παρελθόν.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να αποκτήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης. Άτομα εξουσίας σε προωθούν ώστε να ανέβεις κοινωνικά . Εκτός από αυτούς έχεις στήριξη και από άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που νοιάζονται ειλικρινά. Η μέρα προσφέρει οικονομική ικανοποίηση, εκπλήρωση μεγαλεπήβολου στόχου ή και μία σημαντική πρόταση.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι πολύ σημαντική αφού σου δίνει το εισιτήριο να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα. Καταφέρνεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές, ή να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο.

Λέων

ζώδια 3 Ιουνίου

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας που σου είχε λείψει. Τα συναισθήματα που έχεις φυλαγμένα βαθιά στην ψυχή σου, αναδύονται και απελευθερώνεσαι από ότι σε βασάνιζε στο παρελθόν. Τα μυστικά που κρατούσες και θεωρούσες ένοχα, παύουν να είναι ένοχα, ή εσύ σταματάς να τα βλέπεις με αυτό τον τρόπο.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο και το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να αναπτύξεις τον κοινωνικό κύκλο και τις επαφές. Στην προώθηση των φιλοδοξιών σε στηρίζουν οι φίλοι αλλά και οι συνεργάτες. Ένα χέρι βοήθειας το έχεις από όλους. Παράλληλα σε απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια που δημιουργούν υποχρεώσεις. Η ενασχόληση με την τέχνη αλλά και η ρομαντική διάθεση θα αποτελέσουν μία όμορφη διέξοδο!

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί να οργανώσεις τις αγγαρείες της καθημερινότητας και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις. Τον τελευταίο καιρό παρέκκλινες από το πρόγραμμα σου και έχανες την εστίαση σου. Ήρθε η στιγμή που θα φτιάξεις τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ! Νέοι στόχοι για τα επαγγελματικά σου δίνουν την ελπίδα ότι σύντομα κάτι θα πάει καλά!

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, σε βοηθά να προωθήσεις, ή και να πραγματοποιήσεις, ένα πολυπόθητο όνειρο. Είτε πρόκειται για σπουδές, είτε για ταξίδια, είτε για χόμπι και ταλέντα, είτε για έρωτα μπορείς να υλοποιήσεις την κάθε σου επιθυμία. Η ενασχόληση με τα παιδιά σε κάνει να βγάζεις την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου και να παίζεις κι εσύ σαν μικρό παιδί.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να προωθήσεις τα οικονομικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιες δαπάνες για την τακτοποίηση του σπιτιού δεν θα λείψουν. Είσαι ευνοημένος ώστε να μη δυσκολευτείς να τις διευθετήσεις. Το έντονο συναισθηματικό δέσιμο που έχεις με την οικογένεια δεν σε αφήνει να τους παραμελήσεις.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, με το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, προωθούνται οι επαφές και οι συζητήσεις με το στενό σου περιβάλλον. Παρόλο που η διάθεση σου είναι λίγο πεσμένη εσύ θα βγεις έξω και θα συναναστραφείς με κόσμο για να πας κόντρα στο ρεύμα. Η γεμάτη μέρα σου αποσπά την προσοχή και δεν χωράνε οι απαισιόδοξες σκέψεις στην ζωή σου.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να σταματήσεις την γκρίνια για τα οικονομικά. Βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα και θεωρείς ότι θα τα καταφέρεις αν κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στόχοι ευοδώνονται και όνειρα πραγματοποιούνται. Η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις πράγματα ανεκτίμητης αξίας που σου είχαν λείψει πχ μία βόλτα στην φύση, ένα καλό γεύμα!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να προωθήσεις τα ταλέντα και τα χόμπι σου είτε και να επιλέξεις να πας σε μία συναυλία ή σε μία θεατρική παράσταση! Είσαι γεμάτος τρυφερή, ρομαντική διάθεση, λαμβάνεις ικανοποίηση στα αισθηματικά και η εκφραστικότητά σου σε οδηγεί να εκφράσεις το μεγαλείο της ψυχής σου σε όποιον αγαπάς! Είναι μέρα κατάλληλη για να απολαύσεις αυτό που επιθυμείς.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share