Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονομική «έκρηξη» με την σύνοδο Ερμή - Ουρανού: Καμπανάκι για Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια την Κυριακή 4 Ιουνίου

Πως θα επηρεάσει η νέα σύνοδος τα 12 ζώδια

2 Ιουνίου 2023 13:23
Οικονομική «έκρηξη» με την σύνοδο Ερμή - Ουρανού: Καμπανάκι για Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια την Κυριακή 4 Ιουνίου
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Ξαφνικές αναλαμπές, εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις θα δώσουν τον δικό τους πρωτότυπο ρυθμό την Κυριακή 4/6 με την νέα σύνοδο Ερμή - Ουρανού. Με την ευκαιρία, δείτε τον «συναγερμό» της Άντας Λεούση για 3 ζώδια.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού κάνει το μυαλό μας να δουλεύει πολύ γρήγορα, πρωτοποριακά, οι ξαφνικές ιδέες μπορούν πραγματικά να φέρουν την λύση σε πολλές καταστάσεις που μας ταλανίζουν, ενώ η πρωτοτυπία και ο αυθορμητισμός, θα μας ωθήσουν να εκφραστούμε απελευθερωμένα, πρωτοπόρα αλλά και αρκετά εκκεντρικά!

Αυτή την ημέρα θα υπάρχουν ξαφνικές και απρόσμενες συναντήσεις, τηλεφωνήματα που θα φέρουν αιφνιδιαστικά νέα, ιδέες που θα προκαλέσουν σοκ ή θα φέρουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες …. Έχουμε όμως και την διάθεση να τολμήσουμε σε πρωτοβουλίες που θα φέρουν αλλαγές, ενώ απελευθερώνουμε το μυαλό μας από δυσλειτουργικές σκέψεις και μοτίβα!

Η όψη αυτή ωστόσο κρύβει και κάποιες παγίδες, ποιες είναι αυτές;;; Ξαφνικοί καβγάδες μπορούν να ξεσπάσουν που θα οφείλονται στην εκκεντρική, απότομη και επαναστατική και προκλητική συμπεριφορά! Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στις μετακινήσεις αλλά και στις βλάβες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την σύνοδο Ερμή – Ουρανού; Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!


ΚΡΙΟΣ

Έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες και καλά νέα, για την βελτίωση των οικονομικών σου, αλλά και των συναισθηματικών θεμάτων!


ΤΑΥΡΟΣ

Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και νέα μέσα από επικοινωνίες, επαφές και συζητήσεις! Οι εκπλήξεις θα είναι αμέτρητες και χαρμόσυνες!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια απρόσμενα γεγονότα και σε ανανεώνουν ψυχικά και σου φτιάχνουν την διάθεση! Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε αναστατώνει με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Οικονομική «έκρηξη» με την σύνοδο Ερμή - Ουρανού: Καμπανάκι για Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια την Κυριακή 4 Ιουνίου


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις στόχους και να κάνεις την αλλαγή που θες!


ΛΕΩΝ

Έρχονται νέα και χαρμόσυνες ειδήσεις στον τομέα της καριέρας και θα ευνοήσουν την πρόοδο σου, αλλά και την κοινωνική σου υπόσταση!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και θετικές ευχάριστες συζητήσεις, που θα σου δώσουν χαρά!


ΖΥΓΟΣ

Κάποια ξαφνικά γεγονότα και νέα, θα βελτιώσουν τον συναισθηματικό, τον σεξουαλικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα στη ζωή σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρξουν χαρούμενες αλλαγές και αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να αναμένεις μία συναρπαστική νέα γνωριμία, μέσα από φλερτ!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενες θα είναι εξελίξεις στην δουλειά και αυτό χάρη στις αποδοτικές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι σωματικά, ψυχικά και εμφανισιακά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται απρόοπτες ερωτικές συζητήσεις, μηνύματα και επαφές, που σου δίνουν χαρά! Χορταίνεις κατακτήσεις όπως και φλερτ!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά θέματα βρίσκουν λύσεις στα ξαφνικά και ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν, θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις!


ΙΧΘΥΣ

Ευνοούνται κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share