Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Πλήξη» στα οικονομικά από την Βίκυ Παγιατάκη: «Καμπάνα» για Λέοντες, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Ιουνίου 2023 12:56
«Πλήξη» στα οικονομικά από την Βίκυ Παγιατάκη: «Καμπάνα» για Λέοντες, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος προβλέπει δυσκολίες για Λέοντες, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που θα δουν πολλά χρήματα από το πουθενά.

Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

Κριός: Τον νου σας στα κοντινά, αλλά και τα μακρινά

Ταύρος: Ψυχολογία και οικονομικά πλήττονται σήμερα αλλά και…

Δίδυμοι: Επί τάπητος συνεργασίες και σχέσεις. Προσοχή στην υγεία

Καρκίνος: Τα πάνω – κάτω στα επαγγελματικά, αλλά υπάρχει και εύνοια για σας

Λέων: Μετατροπή κάποιου σχεδίου σας. Επανεξέταση

Παρθένος: Η πίεση γίνεται περισσότερο φανερά από αύριο

Ζυγός: Το χοντρό «παιχνίδι» γίνεται σε σχέσεις και οικονομικά

Σκορπιός: Έσοδα – έξοδα και ό,τι προσφέρει ασφάλεια…

Τοξότης: Πρωταγωνιστές θετικά και αρνητικά

Αιγόκερως: Μια ανάσα οξυγόνου σήμερα. Ευσυγκινησία στο Σαββατοκύριακο

Υδροχόος: Φανείτε περισσότερο ευέλικτοι σήμερα. Η φιλία έχει και όρια

Ιχθύες: Με κάποια εύνοια σήμερα αλλά και την πανσέληνο κόντρα σας

3 ζώδια στα πρόθυρα... απόλυσης: Επαγγελματικές εξελίξεις από την Άντα Λεούση!

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα τρια ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους σύμφωνα με την Άντα Λεούση;

Η έμπειρη αστρολόγος, μέσα από την συνεργασία της με το oroskopos.gr, μας χαρίζει για ακόμα μια μέρα τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια! Ποια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και ποια θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις;

Δείτε ακόμα: Ιούνιος με άφθονο χρήμα για Ταύρους, Παρθένους κι άλλα 2 ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντας Λεούση για τα 12 ζώδια παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

3 ζώδια στα πρόθυρα... απόλυσης: Επαγγελματικές εξελίξεις από την Άντα Λεούση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε τα όνειρα που δε φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

ΙΧΘΥΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share