Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταπέλτης η Λίτσα Πατέρα - Τραγικά οικονομικά ο Ιούνιος γι' αυτό το 1 ζώδιο: Μηνιαίες αστολογικές προβλέψεις!

Αναλυτικές προβλέψεις Ιουνίου για τα 12 ζώδια από την Λίτσα Πατέρα!

2 Ιουνίου 2023 09:06
Καταπέλτης η Λίτσα Πατέρα - Τραγικά οικονομικά ο Ιούνιος γι' αυτό το 1 ζώδιο: Μηνιαίες αστολογικές προβλέψεις!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ο νέος μήνας είναι εδώ και με την έναρξη του Ιουνίου και στην ουσία και του καλοκαιριού η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέλυσε τα δεδομένα για τα 12 ζώδια και ξεκαθάρισε στο οικονομικό κομμάτι ότι οι Αιγόκεροι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά γιατί τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις!

Δείτε ακόμα: Οικονομική «αντάρα» από την Άση Μπήλιου: Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Λίτσα Πατέρα: Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Όλο αυτό τον μήνα θα έχετε αυτοπεποίθηση και θάρρος, χάρη στον Άρη. Θα νιώθετε άτρωτοι και άκρως ερωτικοί. Η Πανσέληνος στις 4 μπορεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές σας επιθυμίες και να προωθήσει φιλόδοξα σχέδια. Καθημερινές υποθέσεις που έχουν σχέση με έγγραφα, συζητήσεις, αποφάσεις, μετακινήσεις προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μπαίνετε σε καλοκαιρινή διάθεση από τις 5 και μετά, ενώ αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε. Ακόμα και τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν χάρη στο εξάγωνο Δία - Κρόνου, που θα επιδράσει σχεδόν όλο τον μήνα. Νέες γνωριμίες φέρνει στη ζωή σας η Νέα Σελήνη στις 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος είναι μήνας συγκομιδής. Το εξάγωνο Δία - Κρόνου, που θα επικρατεί σχεδόν όλο τον μήνα, τον καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό για το ζώδιό σας. Θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να συνδυάσετε την τύχη και την οργάνωση. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιό σας στις 10 κι έτσι θα μπορέσετε να διορθώσετε τα λάθη που προκάλεσε η ανάδρομη πορεία του. Τα πρώτα μαύρα σύννεφα, όμως, φαίνονται στην οικογενειακή σας ζωή και στις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας. Μολονότι έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε κοντά σάς χωρίζουν διαφωνίες και διαφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούνιος μπορεί να αποδειχθεί μήνας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Καλείστε να τηρήσετε χρονοδιαγράμματα, να πετύχετε στόχους, να επιβληθείτε σε υφισταμένους σας και γενικά να αφοσιωθείτε στο επάγγελμα. Χάρη στο εξάγωνο Δία - Κρόνου, που θα επικρατήσει σχεδόν όλο τον μήνα, αναμένεται να ανταμειφθείτε γενναιόδωρα για τις προσπάθειές σας, ειδικά αν είστε συνεπείς και οργανωμένοι. Ιδανική περίοδος για συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών η περίοδος κατά την οποία ο Ερμής, κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, δηλαδή από τις 11 έως τις 26. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και για να ανανεωθείτε με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

Καταπέλτης η Λίτσα Πατέρα - Τραγικά οικονομικά ο Ιούνιος γι' αυτό το 1 ζώδιο: Μηνιαίες αστολογικές προβλέψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καλοκαίρι ξεκινά με αρκετές οικονομικές σκοτούρες που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε όσον αφορά τα έξοδα και τα έσοδά σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε όλο τον μήνα σχετικά με τα οικονομικά κυρίως θα πρέπει να μείνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αυτιά. Χάρη στο θεαματικό εξάγωνο Δία - Κρόνου στις 19 μπορείτε να πετύχετε πολλά και να οργανώσετε σπουδές, ταξίδια, υποθέσεις που αφορούν φίλους ή πνευματικές εργασίες. Όμως, ο Ιούνιος θα τελειώσει με μια ανατροπή που θα σας κοστίσει οικονομικά, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Ουρανού. Μείνετε μακριά από κάθε είδους ρίσκο.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας όλο τον μήνα, μετατρέποντας τον Ιούνιο σε ιδιαίτερα δυναμική περίοδο. Ξεχειλίζετε από ενέργεια και δυναμισμό, παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, ολοκληρώνετε υποθέσεις που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες και αξιοποιείτε την επίδραση της Πανσελήνου στις 4, για να γοητεύσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το εξάγωνο Δία - Κρόνου που θα επικρατεί σχεδόν όλο τον μήνα οδηγεί σε μια πολυπόθητη δικαίωση. Όμως, στο τέλος του μήνα το τετράγωνο Άρη - Ουρανού σάς παρασύρει σε ένα επιπόλαιο λάθος, σε μια βιαστική κίνηση, σε ένα αχρείαστο ρίσκο, που μπορεί να κοστίσει τη φήμη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλο σχεδόν τον μήνα επιδρά αρμονικά το εξάγωνο Δία - Κρόνου, όψη που μπορεί να δώσει νέα πνοή στα σχέδιά σας, ωστόσο ο Άρης παραμένει σε μια θέση από την οποία προκαλεί περισσότερο ψυχική παρά σωματική κούραση. Για πολλούς από εσάς θα ξεκινήσει τώρα μια περίοδος κατά την οποία θα επιδιώκετε ολοένα και περισσότερο να μένετε μόνοι ή τουλάχιστον μακριά από καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας καταπιέζουν. Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση μπορεί να πέσει στο τραπέζι τώρα. Όμως, ο μήνας θα τελειώσει με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη - Ουρανού, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Ένα σχέδιο μπορεί να αναβληθεί.

ΖΥΓΟΣ
Μια έντονη κοινωνική ζωή σάς περιμένει μέσα στον Ιούνιο. Θα διαπιστώσετε πως με τη βοήθεια φίλων ή με την εμπλοκή σας σε μια ομάδα μπορείτε να πετύχετε περισσότερα, παρά αν προσπαθείτε μόνοι. Ένα θεαματικό εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο μπορεί να λύσει προβλήματα, κυρίως οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να ανταμειφθείτε γενναιόδωρα για μια δύσκολη εργασία. Η Νέα Σελήνη στις 18 ενθαρρύνει όνειρα για μακρινά ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή που έχετε καιρό να δείτε. Προς το τέλος του μήνα βγαίνετε, διασκεδάζετε. Προσέξτε, όμως, σε ποιους εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε για την άμυνα του οργανισμού σας μέσα σε αυτό τον μήνα, που αναμένεται αρκετά κουραστικός και δύσκολος. Θα συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορεί κάποιες φορές να πατάνε τα ευαίσθητα κουμπιά σας, με αποτέλεσμα η σχέση σας μαζί τους να φτάνει σε οριακό επίπεδο. Το εξάγωνο Δία - Κρόνου, που θα επιδράσει σχεδόν όλο τον μήνα, λειτουργεί προστατευτικά. Κάνετε σχέδια για τις διακοπές και γενικά αισιοδοξείτε. Είναι καλύτερο να οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας προς το τέλος του μήνα. Προσοχή, όμως, σε εξαπατήσεις και λάθη από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυναμικά κυλά ο Ιούνιος και χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4 νιώθετε παντοδύναμοι. Λίγες ημέρες αργότερα η Αφροδίτη σάς κάνει έντονα ερωτικούς και πολλοί προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας μετά τις 11 του μήνα μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά και να βοηθήσουν στην επίλυση των διαφορών σας. Γύρω στις 25, όμως, προσέξτε μήπως εξαπατηθείτε από πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Γύρω στις 26 αποφύγετε τα απερίσκεπτα ρίσκα και προφυλάξτε τον χώρο της εργασίας σας από εντάσεις ή καταστάσεις που μπορούν εύκολα να εκτροχιαστούν.

Καταπέλτης η Λίτσα Πατέρα - Τραγικά οικονομικά ο Ιούνιος γι' αυτό το 1 ζώδιο: Μηνιαίες αστολογικές προβλέψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών σάς απασχολούν έντονα τα οικονομικά. Ίσως έχετε ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς με άλλα πρόσωπα και η προσπάθεια να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας να σας κουράζει και να σας δυσκολεύει. Το θεαματικό εξάγωνο Δία - Κρόνου όμως, που επιδρά σχεδόν όλο τον μήνα, σας βάζει μέσα σε ένα προστατευτικό περίβλημα και έτσι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν συνδυάσετε τον πρακτικό νου με τις κατάλληλες ευκαιρίες, θα έχετε τη συνταγή της επιτυχίας. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε αχρείαστα ρίσκα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων και απροόπτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το καλοκαίρι ξεκινά με αρκετή ένταση και διαφωνίες. Αν είστε δεσμευμένοι, βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με τον σύντροφό σας ή με έναν στενό συνεργάτη. Προσπαθείτε, όμως, να κάνετε υποχωρήσεις και να δίνετε περισσότερο χώρο και χρόνο στο άλλο σας μισό. Μολονότι 11 με 26 περνάτε μια ομαλή περίοδο επικοινωνιακά, με ευχάριστες συζητήσεις, βόλτες, διασκέδαση, ψυχαγωγία, το ενδεχόμενο της απρόβλεπτης έντασης παραμένει ενεργό. Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη στις 18 για να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Στο τέλος του μήνα φυλαχτείτε από ατυχήματα και αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό.

ΙΧΘΥΕΣ
Το καλοκαίρι ξεκίνα και σας βρίσκει βουτηγμένους στη δουλειά. Η Πανσέληνος στις 4 ρίχνει τις αντοχές σας και πολλοί νιώθετε εγκλωβισμένοι στις υποχρεώσεις σας. Βέβαια, άτομα με τα οποία συνεργάζεστε εκτιμούν την εργατικότητά σας και επαινούν τις προσπάθειές σας. Γενικά, αναγνωρίζονται οι κόποι σας. 11 με 26 μπορείτε να προωθήσετε και θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία στις αρχές του χρόνου σας είχαν ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη στις 18 δημιουργεί την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας, είτε με μια ανακαίνιση είτε με μια μετακόμιση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share