Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 03/06: Φουλ έρωτας για Ζυγούς, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια!

Τι μας περιμένει;

1 Ιουνίου 2023 09:47
Τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 03/06: Φουλ έρωτας για Ζυγούς, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ρομαντικές στιγμές, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων και οικονομικών στόχων θα έχουμε, με το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 3/6! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Με το υδάτινο Τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 , απολαμβάνουμε ευαισθησία, ρομαντισμό, γλυκύτητα, συναίσθημα, παραμυθένιες στιγμές, μαγικά λόγια και όνειρα που εκπληρώνονται!

Η ανάγκη των ημερών αυτών για αγάπη και για στοργή, ρίχνει τους τόνους και γλυκαίνει την καθημερινότητα!

Μπορούμε να αναμένουμε ερωτικές εξομολογήσεις, ρομαντικές στιγμές, επιτεύξεις δραστηριοτήτων παρακινούμενες από το συναίσθημα και τη διαίσθηση, δημιουργικά και καλλιτεχνικά επιτεύγματα!

Οι πιο ευνοημένοι, είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Ιούνιος με άφθονο χρήμα για Ταύρους, Παρθένους κι άλλα 2 ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα 03/06: Φουλ έρωτας για Ζυγούς, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια!

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση και ίσως κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που ακόμα σε ενδιαφέρει, θα έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος. Μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς με μία σου μόνο λέξη και ίσως μια νέα γνωριμία σε συναρπάσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νιώθεις συναισθηματική σιγουριά αλλά και οικονομική. Μπορείς να αναμένεις αισθησιακές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις κιόλας. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, αυτές τις μέρες! Οικονομικά, είσαι απόλυτα ευνοημένος!

ΛΕΩΝ

Λες ναι σε έναν απαγορευμένο, παλαιό ή απωθημένο έρωτα και αισθάνεσαι παραμυθένια! Ακολούθησε την διαίσθηση σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις όραμα και θέληση, δένεσαι τόσο συναισθηματικά με φίλους, που ίσως προκύψει και κάποιος μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου.

ΖΥΓΟΣ

Αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, ζεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και θα έχεις βελτιωμένη κοινωνική εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι αισιόδοξος και χαρούμενος! Πετυχημένες επικοινωνίες και μετακινήσεις! Ένας ερωτικός ή οικονομικός στόχος, γίνεται πραγματικότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ερωτισμός σου στα ύψη και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα δεν συγκρατείται! Προσπάθησε να μην ξοδέψεις χρήματα αλόγιστα για χάρη των απολαύσεων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συντροφική σου ζωή γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές. Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Καλή περίοδος, για αλλαγές σε εμφάνιση!

ΙΧΘΥΣ

Απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share