Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανσέληνος στον Τοξότη: Ξεκινά πολύβουη εβδομάδα - «Καμπανάκι» για Διδύμους και 4 ακόμα ζώδια

Τι μας περιμένει την εβδομάδα (29/5 - 4/6) με την νέα Πανσέληνο;

28 Μαΐου 2023 18:14
Πανσέληνος στον Τοξότη: Ξεκινά πολύβουη εβδομάδα - «Καμπανάκι» για Διδύμους και 4 ακόμα ζώδια
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Τοξότη και πριν πεις ουφφφ πάλι μας έρχονται δύσκολα, θα σου πω χαλάρωσε γιατί πρόκειται για ένα πιο αισιόδοξο, ανάλαφρο , ψυχαγωγικό φεγγάρι, το οποίο ναι μεν μπορεί να διεγείρει την υπερβολή και την επιπολαιότητα, θα μας παροτρύνει όμως να περάσουμε καλά και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με περισσότερο χιούμορ! Πιο πεισμένοι από την Πανσέληνο θα σταθούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου… Για ποιά ζώδια έρχονται οικονομικές αλλαγές αυτή την βδομάδα;

Πιο «τυχεροί» θα σταθούν οι Λέοντες – Κριοί του 2ου δεκαημέρου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το Σάββατο υπόσχεται ρομαντζάδες, τρυφερότητες, ικανοποίηση και εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Τα ξαφνικά νέα, οι εκκεντρικές δηλώσεις, οι αλήθειες που σοκάρουν αλλά και η ροπή προς τα ατυχήματα, θα κάνουν την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη στο τέλος της εβδομάδας ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μία εβδομάδα που είναι τονισμένο το στοιχείο της επικοινωνίας, θέλεις να κάνεις τις αλλαγές σου, να τολμήσεις σε νέα ανοίγματα, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τις γνώσεις σου και όλα αυτά φαίνεται ότι ευνοούνται αφού σε διακατέχει τόσο η δίψα του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας όσο και η τόλμη. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις υποθέσεις που σε βάραιναν, να προχωρήσεις προς την ολοκλήρωση οικονομικών υποθέσεων, αλλά και να νιώσεις την ζεστασιά και την τρυφερότητα των οικείων σου που είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα και σε στηρίζουν. Μία γλυκιά αναπόληση αναδύεται αυτό τον καιρό, η οποία δεν σε θλίβει, απεναντίας σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις! Στον οικονομικό τομέα προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές-γρήγορες αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάιος αποχωρεί με σένα να προσπαθείς να «συνέλθεις» από τα «σοκ» που έχεις περάσει, συνειδητοποιώντας τι θέλεις να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι του Ιουνίου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη διεγείρει τα συναισθήματα, τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις ζήλειες … Τα οικονομικά αποτελούν την πηγή ανησυχίας αυτό τον καιρό,δ δεδομένου ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι αυξανόμενες και σου στερούν την ανεμελιά! Ξαφνικά νέα, ξαφνικές αναλαμπές ιδεών μπορούν να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μεγάλες αλήθειες. Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια ξαφνική συνάντηση από εκεί που δεν το περιμένεις …. Προσοχή στην εκρηκτικότητα, την επαναστατικότητα και την εκκεντρικότητα έκφρασής σου για να γλιτώσεις καβγάδες. Ρομαντικά τετ-α-τετ και σύντομες μετακινήσεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον δικό σου άξονα και είναι σαν να προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που συνδέεσαι στενά, τα άτομα της καθημερινότητάς σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Σε αυτό τον τομέα θα έχεις και τις πιο σημαντικές εξελίξεις για τις ημέρες που ακολουθούν! Νέες γνωριμίες σε γεμίζουν με πάθος, ενθουσιασμό και νέες επιθυμίες. Δίνεις έναν σημαντικό αγώνα, για να κυριαρχήσεις επαγγελματικά και καταφέρνεις να έχεις τις συμμαχίες εκείνες που θα βοηθήσουν να προχωρήσουν τα σχέδιά σου με επιτυχία! Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες, ενώ είσαι διαρκώς σε κίνηση ή μπορεί να πραγματοποιήσεις και κάποια μετακίνηση! Αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη σχέσεων – συνεργασιών θα ευοδωθούν με επιτυχία! Ικανοποίηση οικονομική αναμένεται ιδιαίτερα για σένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, που καταστρώνεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που θα σε ανεβάσει πολύ !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα με Πανσέληνο και με έντονη κυκλοθυμία και αρκετό στρες για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Ασχολείσαι με πολλά και ανησυχείς για άλλα τόσα … Αρκετές στιγμές νιώθεις την ενέργειά σου πεσμένη, άλλες στιγμές προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις που φαίνεται ότι σε προβληματίζουν αυτό τον καιρό! Το πιο σημαντικό είναι ότι εσύ ο ίδιος δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου αυτές τις μέρες, είτε γιατί δεν ξέρεις ποια θα είναι η εξέλιξη των εργασιακών σου, είτε γιατί οι αρνητικές σκέψεις, οι ειδήσεις και οι συζητήσεις της περιόδου σε φορτίζουν με αρνητικότητα! Η ευκαιρία σου είναι οι φίλοι, η δικτύωση, οι γνωριμίες, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ξαφνικές εκπλήξεις – συναντήσεις με άτομα που έχεις να δεις καιρό! Πιο κερδισμένος αυτή την εβδομάδα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα … Η τρυφερότητά, ο ρομαντισμός και η ζεστασιά γεμίζουν την καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Πόσο καιρό έχεις να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να διασκεδάσεις, να παίξεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά; Η εβδομάδα λοιπόν που έρχεται είναι η δική σου ευκαιρία να βρεις και πάλι το παιδί που κρύβεται μέσα σου και να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα σε κάνουν να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου και να ευχαριστηθείς στο έπακρο την κάθε στιγμή! Η Πανσέληνος από τον 5ο Ηλιακό σου οίκο κορυφώνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου, εξελίξεις που σου δίνουν χαρά και σε γεμίζουν με πάθος και ερωτισμό! Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί 10-14 Αυγούστου, που στην πορεία της εβδομάδας φαίνεται ότι υπάρχουν ξαφνικές ειδήσεις, ανατροπές , κόντρες και αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά ή στο γάμο! Η εβδομάδα ωστόσο ολοκληρώνεται δίνοντάς σου το μήνυμα ότι ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς, αλλά και την διαίσθησή σου μπορείς να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλανίζουν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά!

Πανσέληνος στον Τοξότη: Ξεκινά πολύβουη εβδομάδα - «Καμπανάκι» για Διδύμους και 4 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Είτε βγαίνεις από την συνήθεια και την βολή σου, είτε υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, τα οποία σε φορτίζουν με βάρος, με ευθύνη και οι υποχρεώσεις σου δεν σε αφήνουν να είσαι και τόσο ανάλαφρος. Ο προβληματισμός όμως υπάρχει και για ζητήματα επαγγελματικά, όπου καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Αλλιώς μπορεί να περίμενες κάποια πράγματα και αλλιώς να έρχονται! Περισσότερο όμως μπορώ να πω ότι αυτή η δυσαρέσκεια που αισθάνεσαι αυτό τον καιρό, πηγάζει από την δική σου ευθιξία, από την δική σου κούραση αλλά και από τις παρεξηγήσεις που εσύ ο ίδιος θα δημιουργήσεις μέσα σου, παρά από τις ίδιες συνθήκες. Το πάγωμα και η αποστασιοποίηση με το σύντροφο ή με έναν συνεργάτη αποτελούν ένα μεγάλο βραχνά. Η κούραση που έχεις συσσωρεύσει είναι μεγάλη ενώ έχεις την επιθυμία να κρατήσεις κάποιες κινήσεις σου μυστικές, ιδιωτικές, να μην τις γνωρίζει κανείς. Στις 3 του μήνα το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα, εκπληρώνει μία βαθύτερη επιθυμία σου και σε βοηθά να περάσεις και πιο ζεστές- τρυφερές στιγμές στα αισθηματικά!


ΖΥΓΟΣ

Μία εβδομάδα πολύβουη σε ειδήσεις, επικοινωνίες , με αρκετές μετακινήσεις και με σένα να λες : «ή τώρα ή ποτέ»! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση,μιλάς πολύ όμως εύκολα μπορούν να σου ξεφύγουν και λόγια που δύσκολα θα μπορείς στην συνέχεια να συμμαζέψεις! Προχωράς σε συμφωνίες, σε αποφάσεις, κλείνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, συναντάς φίλους … Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά ενεργή ετούτο το διάστημα! Καβγάδες για οικονομικά είναι μέσα στο πρόγραμμα, είτε χαλά κάτι μέσα στο σπίτι και πρέπει να αντικατασταθεί και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε κόντρα, είτε βρίσκεσαι σε αντιπαράθεση με τρίτους, για το λόγο ότι τα περιμένουν όλα από εσένα! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την επίλυση κάποιων εργασιακών προβλημάτων και με περισσότερες στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μετάβαση από το Μάη στον Ιούνη είναι σχετικά δύσκολη για σένα φίλε Σκορπιέ, όχι γιατί θα υπάρξουν νέα γεγονότα που θα σε ταράξουν, όσο γιατί θα είναι πολύ έκδηλη η ανασφάλεια, που θα αφορά το τι έχεις, τι έχεις αποκομίσει, τι σου ανήκει και τί θέλεις να αποκτήσεις στην ζωή σου προκειμένου να επαναφέρεις την σιγουριά, την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Οι οικονομικές πιέσεις είναι αισθητές και το γεγονός αυτό δεν σου επιτρέπει να είσαι τόσο ανάλαφρος, χαλαρός ή και ευδιάθετος! Ξαφνικά ξαφνιάσματα από το περιβάλλον σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, με λίγα λόγια μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο σύντροφος ή ο μόνιμος συνεργάτης, έχουν μία απότομη συμπεριφορά απέναντί σου ή να σου ανατρέπουν κάποιο σχέδιο! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να ευεργετεί εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και έχεις τα γενέθλια σου 18-20 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται μία συναισθηματική ικανοποίηση!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο και τα θέλεις όλα από πολύ! Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να πάρεις το ρίσκο σου, να αλλάξεις παραστάσεις, προπάντων όμως να νιώσεις ελεύθερος… Ο Κρόνος από τους Ιχθείς σου θυμίζει όμως ότι οι ευθύνες σου είναι πολλές και ότι πρέπει να συμμαζέψεις για λίγο αυτή την ατίθαση και τολμηρή φύση σου. Δεν παύει όμως να υπάρχουν οι προοπτικές για να περάσεις καλά, αλλά και για να έχεις επιτυχία σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών εγγράφων! Αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας ή και της εργασίας, σε γεμίζει με ένταση και στρες. Τα οικονομικά αναμένεται μία στήριξη, ένα βοήθημα ή και η ελπίδα ότι σύντομα θα έρθει κάποιο μαζεμένο ποσό στα χέρια σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με διάθεση για απομόνωση είσαι αυτή την εβδομάδα, θέλεις να κλείσεις εκκρεμότητες, θέλεις να κρατήσεις μυστικές κάποιες κινήσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι συνειδητοποιήσεις εκείνες που σε αφυπνίζουν εσωτερικά και σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις από μία κατάσταση που σου ρουφούσε την ενέργεια! Χαρές αναμένονται σε θέματα έρωτα, παιδιών, δημιουργικών σχεδίων, δέχεσαι όμορφα νέα που αποτελούν την έκπληξη της εποχής! Επιπλέον μία μετακίνηση είναι μέσα στα σκαριά και σε βοηθά να αλλάξεις παραστάσεις και να καθαρίσει το μυαλό σου από δυσάρεστες σκέψεις! Το πρόβλημα της περιόδου είναι τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που τρέχουν, εκτός αυτού αισθάνεσαι πως είτε είσαι «ριγμένος» είτε όλοι ζητούν κάτι από εσένα αυτό τον καιρό

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη επομένως ανοίγονται μέρες κοινωνικές, με εκπλήξεις, γνωριμίες, δικτύωση και κινήσεις που σε φέρνουν στο στάδιο εκπλήρωσης σχεδίων και επιθυμιών! Οι άνθρωποι γύρω σου σε παρακινούν να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινήσεις κάποιες υποθέσεις. Οι συνεργασίες σου προχωρούν επιτυχώς και δέχεσαι στήριξη ή φτιάχνεις και τις «συμμαχίες» σου! Στα οικονομικά παρόλο που είσαι ζορισμένος και δεν έχεις την άνεση που θα ήθελες, στο τέλος της εβδομάδα έρχονται χρήματα που σε βοηθούν να ορθοποδήσεις! Προσοχή σε κόντρες και αντιδικίες με την οικογένεια!

ΙΧΘΥΣ

Αποχαιρετάς τον Μάη και καλοσωρίζεις τον Ιούνιο με μία Πανσέληνο που σε επηρεάζει στενά και που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη στην κορυφή του ωροσκοπίου σου! Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν γίνεται να περιμένουν και ότι έχεις το βάρος της ευθύνης στην πλάτη σου όπου καλείσαι να προχωρήσεις και να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση, την εργασία! Όλο αυτό σε φορτίζει σημαντικά, ενώ οι ξαφνικές λεκτικές αντιπαραθέσεις θα έχουν την τιμητική τους! Μέσα σε ένα τόσο τεταμένο κλίμα έχεις τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών, τις επαφές, τα μηνύματα και τις τυχαίες συγκυρίες που σε βοηθούν να ελίσσεσαι! Στα αισθηματικά αναμένεται μία τρυφερή – ρομαντική στιγμή για σένα που έχεις γεννηθεί 15-17/3

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share