Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λέοντες, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Ο Άρης στους οίκους και τα «κλειδιά» για την ερωτική απογείωση!

Σας αφορά!

28 Μαΐου 2023 12:27
Λέοντες, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Ο Άρης στους οίκους και τα «κλειδιά» για την ερωτική απογείωση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Παραδοσιακά στην Αστρολογία, ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης, της κυριαρχίας, του πολέμου και της σεξουαλικότητας. Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί: Πώς συνδυάζεται η σεξουαλικότητα με τον πόλεμο; Κι όμως η ίδια η σεξουαλική πράξη έχει «πολεμικά» στοιχεία! Όπως ο Κριός, το ζώδιο που παραδοσιακά «κυβερνά», έτσι και ο Άρης, αντιπροσωπεύουν στην Αστρολογία έννοιες όπως τα πάθη και τον έρωτα!

Ο ίδιος ο… πολιορκητικός Κριός μας θυμίζει το αρσενικό, που πολιορκεί στενά το θηλυκό, για να το κατακτήσει και να το κάνει δικό του. Εξάλλου το ιδεόγραμμα του Άρη, δεν είναι τίποτε άλλο από το πρότυπο του σεξ, καθώς συμβολίζει την ένωση του θηλυκού (κύκλος) με το αρσενικό (βέλος).

Ο Άρης είναι η πρωτόγονη ενστικτώδης δύναμη που προικίζει το άτομο με την επιθυμία να ερωτευθεί, να επιβληθεί και τελικά να ικανοποιήσει το πάθος του μέσα από τον έρωτα. Η επιρροή του Άρη σε κάθε άνθρωπο εξαρτάται από τη θέση που αυτός κατέχει στο γενέθλιο χάρτη του.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΙΚΟΥΣ

Άρης στον πρώτο οίκο

Αν ο σύντροφος έχει τον Άρη στον ωροσκόπο ή στον πρώτο οίκο, τότε σεξουαλικά εκδηλώνεται γρήγορα.

Δεν χάνει τον καιρό του, ιδιαίτερα αν είστε το κατάλληλο πρόσωπο γι' αυτόν. Θα προχωρήσει άμεσα για να βρεθείτε στο κρεβάτι. Για να διεγείρετε το σεξουαλικό του ένστικτο, στην αρχή προβάλλετε του δυσκολίες. Η προκλητικότητα είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν. Δεν θα χάσει ευκαιρία, θα σας αρπάξει και θα προσπαθήσει να διεγείρει τα σεξουαλικά σας ένστικτα με διάφορους τρόπους και, σχεδόν πρωτόγονα, θα ζητήσει να κάνει έρωτα μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή.

Η έξαψη, η συγκίνηση και κάθε τι ερεθιστικό και διεγερτικό τον συναρπάζουν, έτσι θα βρει έναν τρόπο ή επιχείρημα για να φτάσει στο σκοπό του. Είναι ενεργητικός, ανυπόμονος, φλογερός και το σεξουαλικό του ένστικτο είναι πολύ δυνατό.

Μην τυχόν παραξενευτείτε ή σοκαριστείτε, αν τυχόν τον δείτε να μπει στο κρεβάτι χωρίς προηγουμένως να σας προετοιμάσει με ρομαντικά λόγια ή χάδια. Είναι λάγνος και μερικές φορές τα ζωώδη ένστικτα του τον κάνουν να επιθυμεί μόνο την ικανοποίηση τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ εδω

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share