Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σελήνη στην Παρθένο και οικονομική καταστροφή για Ζυγούς, Καρκίνους κι άλλο ένα ζώδιο: Αστρολογικός σεισμός από την Άση Μπήλιου!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

28 Μαΐου 2023 11:05
Σελήνη στην Παρθένο και οικονομική καταστροφή για Ζυγούς, Καρκίνους κι άλλο ένα ζώδιο: Αστρολογικός σεισμός από την Άση Μπήλιου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η Άση Μπήλιου αναλύει τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια τoυ Σαββατοκύριακου μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Το τρίγωνο με τον Δία τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί του Σαββάτου και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ειδικά στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Την Κυριακή σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κι έτσι ενώ είναι αργία για τους περισσότερους, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στη μέρα. Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και ας αντιμετωπίσουμε θετικά και με καλή παρέα τις προκλήσεις της ημέρας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share