Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Τρεχάλα στα ΑΤΜ: Χρήματα με το τσουβάλι για Καρκίνους, Ταύρους κι άλλα 4 ζώδια από την Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

28 Μαΐου 2023 10:57
Τρεχάλα στα ΑΤΜ: Χρήματα με το τσουβάλι για Καρκίνους, Ταύρους κι άλλα 4 ζώδια από την Κώστα Λεφάκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ποια ζώδια θα γεμίσουν τις τσέπες τους σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη! Ο έμπειρος αστρολόγος, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, αναλύει τα άστρα για τα 12 ζώδια για σήμερα 28 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Η μέρα σας βοηθά να επαναπροσδιοριστείτε προκειμένου να ενισχύσετε την πορεία των συμφερόντων σας ή την ίδια την δημιουργικότητα σας.

Ταύρος
Η νέα σας διάθεση προκαλεί αντιξοότητες αλλά σύντομα αυτές υποχωρούν οριστικά.. Οικογενειακά θέματα θα σας αγχώσουν αλλά θα τα ξεπεράσετε γρήγορα.

Δίδυμοι
Προσέξτε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αισθηματικά περνάτε μια προσωρινή, δύσκολη φάση την οποία θα ξεπεράσετε όπως και τις άλλες φορές.

Καρκίνος
Η φιλοδοξία είναι που τρέφει τη ματαιοδοξία σας, αποπροσανατολίζει τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε υπερβολές που καλό θα ήταν να τις προσέξετε και να τις αποφύγετε όπου μπορείτε!

Τρεχάλα στα ΑΤΜ: Χρήματα με το τσουβάλι για Καρκίνους, Ταύρους κι άλλα 4 ζώδια από την Κώστα Λεφάκη!

Λέων
Η τάξη και η συνέπεια είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να εμπιστευθείτε. Μια μικρή επαγγελματική ταλαιπωρία μπορεί να σας αποδιοργανώσει εν μέρει.

Παρθένος
Πρακτικά θέματα που όμως έχουν τη σημασία τους φέρνει η σημερινή συγκυρία. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και μην γίνεστε τόσο σχολαστικοί όταν οι άλλοι σας προτείνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόσαστε.

Ζυγός
Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να έχετε καλύτερες επιδόσεις καθώς επίσης και να έχετε περισσότερες εξυπηρετήσεις οι οποίες θα δώσουν την αίσθηση του τέλους κάποιων πολύμηνων ταλαιπωριών.

Σκορπιός
Αποφύγετε να γίνετε σχολαστικοί και επικριτικοί των άλλων όσο και αν έχετε δίκιο. Θα δικαιωθείτε καλύτερα με μια πιο διαλλακτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα και φερθείτε διπλωματικά εκεί που χρειάζεστε μια πρακτική υποστήριξη, ή παράταση μιας προθεσμίας.

Αιγόκερως
Η σύμπτωση και η συγκυρία ενισχύει την διάθεσή και την φυσική σας κατάσταση. Μην εκπλαγείτε αν γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς, ή αν τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος
Η αισθηματική σας ζωή έχει ακόμα μερικά εμπόδια. Η μέρα σας κάνει ανυπόμονους και ιδιαίτερα απαιτητικούς απέναντι σε εκείνους που σας ταλαιπωρούν ακόμα με τη συμπεριφορά τους.

Ιχθύες
Κάποιος φίλος σας βοηθά να δείτε καθαρά τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Κάποιοι θα βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη σε ένα ζήτημα, έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share