Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

Έντονος προβληματισμός!

28 Μαΐου 2023 00:08
Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και μου αρέσει να γράφω για θετικές και αισιόδοξες επιρροές, μιας που ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και ο Άρης στο ζώδιο του Λιονταριού, αποφάσισα να γράψω, κάτι λίγα!
Τρία χρώματα έχουν οι μέρες αυτές, το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο! Βέβαια η Αφροδίτη έχει έρωτες, αγάπες και λουλούδια κατά νου, που σημαίνει πως θα τη βάλει την πινελιά της, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο!

Ωστόσο ο Δίας από τον Ταύρο, θέλει τόσο πολύ να μοιράσει τα δώρα του, λεφτά, μια καλύτερη δουλειά, ένα πιο όμορφο σπίτι, όπως αρέσουν και σε εκείνον οι χλίδες, οι ανέσεις και η καλή η ζωή, ας τα προσφέρει όλα αυτά για λίγο σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, για να περάσουμε όλοι μαζί υπέροχα! All together!
Ο Άρης όμως μπήκε με άγρια διάθεση στον Λέοντα, οπότε το ύφος των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων αλλάζει! Γίνεται πιο υπεροπτικό, αλαζονικό, ενοχλητικά υπερβολικό, ανταγωνιστικό, «Εγώ είμαι και κανένας άλλος»!

Όλα θέλουν το σωστό timing, αλλά ο Άρης βιάζεται, ονειρεύεται κατακτήσεις, εδώ και τώρα! Τον Άρη δεν τον ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες, αλλά μόνο ο στόχος, η νίκη και τα λάφυρα!
Συναισθηματικά αντίθετες οι μέρες αυτές. Πολύ κρύο – ζέστη! Πολύ I don’t care, but I care too much! Ας γυρέψουμε το λόγο αυτού του παραλογισμού!

Ο Δίας θέλει γλέντια και απολαύσεις και ο Άρης να χαλάσει το party αυτό! Επιρροές Ταυρίσες και Λιονταρίσες.. σε κόντρα; Μμμ and the winner is???

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share