Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

28 Μαΐου 2023 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή και το μουντό τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου, δυσκολεύει την μέρα. Οι συναντήσεις που είχες κατά νου, για την σημερινή μέρα, εμποδίζονται από υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο. Δέχεσαι την μια ακύρωση μετά την άλλη και απογοητεύεσαι. Χάνεις το κέφι και κλείνεσαι. Δες το σαν μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου και σου βάζει δύσκολα στις σχέσεις με τους φίλους. Η εμπλοκή με τα οικονομικά σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Αν δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στην υποχρέωση που έχουν προς εσένα, μην τους καταδικάζεις. Θέλουν αλλά δυσκολεύονται. Οι φιλοδοξίες σου μπλοκάρονται από αστάθμητους παράγοντες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Οι στόχοι για καταξίωση και ανέλιξη στην κοινωνία, καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα. Εμπόδια εμφανίζονται από τον χώρο της δουλειάς, αλλά κάπου έχεις κάνει κι εσύ λάθος. Το οικογενειακό περιβάλλον σε πίεζε ασφυκτικά με υποχρεώσεις και παραμέλησες τις επιδιώξεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Η εσωστρεφή σου διάθεση σε εμποδίζει από τον στόχο για προσωπική επέκταση. Τα πλάνα για μάθηση και γνώση από σπουδές και σεμινάρια κωλύονται. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια σε καθηλώνουν σε απραξία. Ανέκτησε δυνάμεις και πάρε την ζωή στα χέρια σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται η δύσκολη όψη τετραγώνου, μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Οι επενδύσεις που είχες αποφασίσει να κάνεις ματαιώνονται. Παράλληλα καταρρέουν σχέδια, φιλοδοξίες και όνειρα. Έχε υπομονή και θα ανακτήσεις τις ελπίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα στην επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση και στους συνεργάτες, που μπλοκάρουν την εξέλιξη της ανοδικής πορείας σου. Ψάχνεις να βρεις τον λόγο που δεν σε αφήνουν να ανέβεις, αλλά μάταια. Συνέχισε να κάνεις την δουλειά σου, όσο καλύτερα μπορείς και δεν θα αργήσει να φανεί η καταξίωση.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου. Η εσωστρεφή σου διάθεση και ο πεσιμισμός οφείλεται στην αναβολή ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά σε κρατούν δέσμιο και δεν μπορείς να κουνηθείς. Άσε που δεν προλαβαίνεις κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Ο σχεδιασμός της μελλοντικής ζωής, παρεμποδίζεται από το παρελθόν, που δεν σε αφήνει να τραβήξεις μπροστά. Η αναμόχλευση γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν οδηγεί πουθενά γι’ αυτό πάψε να ασχολείσαι. Μη δυσκολεύεις τα πράγματα και άσε να μιλήσουν οι πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, γίνεται ο σχηματισμός του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου. Η οικογένεια σε πιέζει και σου φορτώνει τα δικά της που γίνονται και δικά σου. Δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις και το ρίχνεις στην δουλειά για να ξεχαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου, εμποδίζει την ομαλότητα των επικοινωνιών και μετακινήσεων. Μιλάς διαρκώς για τα προβλήματα της καθημερινότητας και γκρινιάζεις, οπότε δεν είσαι και η καλύτερη παρέα. Οι συνομιλητές και η παρέα σου, θέλουν να διασκεδάσουν κι όχι να ακούν παράπονα που δεν τους ενδιαφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου εμποδίζονται να υλοποιηθούν. Από την μια θέλεις να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα, από την άλλη όμως τα οικονομικά προβλήματα δεν σε αφήνουν να χαρείς. Τακτοποίησε τα θέματα που προέκυψαν και θα έρθει η ώρα που η αισιοδοξία θα τρυπώσει πάλι στην καρδιά σου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Σε πιέζουν από όλες τις μεριές και βάλλεσαι πανταχόθεν. Έχεις επωμιστεί πολλές ευθύνες και σου έχουν φορτώσει άλλες τόσες. Η οικογένεια χρειάζεται την βοήθεια σου και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τρέξεις για συμπαράσταση. Όλοι κάτι περιμένουν από σένα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share