Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ανεφοδιασμός» από τον Κώστα Λεφάκη: Ρέει το χρήμα για Αιγόκερους, Κριούς και...

Άκρως ευχάριστα νέα για συγκεκριμένα ζώδια σήμερα (27/5)

27 Μαΐου 2023 10:44
«Ανεφοδιασμός» από τον Κώστα Λεφάκη: Ρέει το χρήμα για Αιγόκερους, Κριούς και...
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πολύ ευχάριστα νέα για ακόμη μία μέρα έχει ο Κώστας Λεφάκης για κάποια από τα 12 ζώδια, με ροή χρήματος στις τσέπες τους, αλλά και «ανάσα» στα αισθηματικά.

Ο γνωστός αστρολόγος μέσα από τις προβλέψεις του για σήμερα (27/5) επεσήμανε τις θετικές ανατροπές που έρχονται στη ζωή κάποιων, καθώς βέβαια και κάποιες αρνητικές εξελίξεις για συγκεκριμένα ζώδια, όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω. Την ίδια ώρα, ήρθε η «αποσυμπίεση» από την Άση Μπήλιου: Οικονομική ανάταση για Λέοντες, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι ημερήσιες (27/5) προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κώστας Λεφάκης
Κώστας Λεφάκης

Κριός

Η μέρα σας δίνει μια ευκαιρία ανάκαμψης αν προσπαθείτε να περισώσετε ότι υπάρχει στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων. Επίσης σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και στην εργασία σας.

Ταύρος

Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται αλλά οι διαδρομές της έχουν εμπόδια και αντιθέσεις. Δεχτείτε τον κόπο που αξίζει να καταβάλετε προκειμένου να πετύχετε αυτό που σας αφορά προσωπικά.

Δίδυμοι

Οικονομικά τυγχάνετε εξυπηρετήσεων ή βοήθειας που προκύπτει αιφνίδια και αποδεικνύεται σωτήρια ή τουλάχιστον πολύ βασική για εσάς.

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού και διαμονής θα σας απασχολήσουν καθώς σκέπτεστε να κάνετε μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται και πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των άλλων.

Λέων

Μπορείτε να περάσετε κάπου ευχάριστα με φίλους, η να αξιοποιήσετε το χρόνο σας για να καλύψετε μια υποχρέωσή σας. Οικονομικά σκεφτείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε όσα είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε.

Παρθένος

Η περίοδος είναι σημαντική για να βάλετε σε μια τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις, τα συμφέροντα της δουλειάς σας και τις συνθήκες του στενού περιβάλλοντος.

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να τα βρείτε με ανθρώπους που είχατε διαφωνήσει ή να τύχετε εξυπηρετήσεων από τρίτους που αιφνίδια θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.

Σκορπιός

Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν από τα αισθηματικά σας ζητήματα όμως επειδή είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε, στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα αλλά η συνεργασία και η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι αισθητά καλύτερη. Η θετική σκέψη βοηθά την συναισθηματική έκφραση και την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως

Πολλούς από εσάς σας απασχολούν οι κοινωνικές σας σχέσεις. Άλλοι προβληματίζεστε με την ανάγκη ενός οικονομικού ανεφοδιασμού. Χαλαρώστε, σκεφτείτε έξυπνα και λειτουργήστε αποφασιστικά.

Υδροχόος

Οι μεγάλες δυσκολίες για εσάς έχουν περάσει και η όλη πλανητική σύνθεση δείχνει το άνοιγμα ενός νέου ορίζοντα που θα είναι ορατός σύντομα. Οργανωθείτε για αυτό το ενδεχόμενο.

Ιχθύες

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα ενώ η μέρα σας αφήνει περιθώρια να επέμβετε πιο δυναμικά στη ζωή του συντρόφου σας ή να τον φέρετε πιο κοντά σε εσάς προκειμένου να τονωθεί η λίγο τσαλακωμένη αυτοπεποίθηση σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share