Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

26 Μαΐου 2023 07:07
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 5 πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά ως προς την αποκατάσταση των σχέσεων με την οικογένεια. Δημιουργεί ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ σας το οποίο σε καθιστά ασφαλή συναισθηματικά. Αποτελείς πλέον προτεραιότητα στους οικείους που νοιάζονται πραγματικά για σένα. Είσαι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη και γίνεσαι δοτικός και γενναιόδωρος μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Στον δρόμο εκπλήσσεσαι από συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες να δεις. Το μυαλό σου είναι κοφτερό, είσαι ετοιμόλογος και συλλαμβάνεις απίθανες ιδέες. Η ευχάριστη φυσιογνωμία σου, σε φέρνει κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Το υποσυνείδητο αφυπνίζεται και ανασύρει μνήμες από το παρελθόν με σκοπό να τις εξορκίσεις. Είναι μια διεργασία εσωτερική, που δεν σε πονά πλέον. Μετά από αυτό, επανέρχεται στην ζωή σου η ηρεμία και η ασφάλεια. Αυξάνεις σταδιακά την κοινωνικότητα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου, με τον Ουρανό. Να αναμένεις θετικές εξελίξεις στον τομέα των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και έχεις τη συμπαράσταση ενός φίλου που δεν περίμενες. Η συμπαθητική προσωπικότητα και η οικειότητα που εκπέμπεις προς τα έξω σε κάνει δημοφιλή στον κύκλο των γνωριμιών και των επαφών σου. Η επιτυχία σε ότι κάνεις είναι δεδομένη.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Έχεις την τάση της απομόνωσης χωρίς να σε ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού πράττεις αυτό που νιώθεις και αυτό που λέει η διαίσθηση σου. Οι απαιτήσεις της κοινωνικής σου ζωής, πολύ σύντομα σε βγάζουν από την μοναχικότητα και σε θέτουν σε εξωστρέφεια. Ανεβαίνεις, καταξιώνεσαι και εκπληρώνονται οι φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Ενώ η διάθεση της ημέρας είναι να απομονωθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες από την κούραση της εβδομάδας, οι φίλοι σε παρασύρουν σε εξόδους και διασκεδάσεις. Δέχεσαι προτάσεις για ταξίδια και εκδρομές, όπου προβλέπεται να περάσεις τέλεια.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά να ξεφύγεις από την ματαιοδοξία και να δεις με πιο θετική ματιά το μέλλον. Αφυπνίζεσαι ψυχικά και ξαφνικά αναδύονται οι φοβίες, οι ανασφάλειες και οι εσωτερικοί προβληματισμοί. Ξορκίζεις το παρελθόν και αισιοδοξείς για το αύριο που σε περιμένει με ελπίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό σε εξυπηρετεί, ώστε να σχηματίσεις καλύτερη και πιο αισιόδοξη εικόνα για τον κόσμο και για το μέλλον. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και η τάση για ανεξαρτησία, θα σε πάνε κάπου μακριά. Ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως ότι πίστευες ήταν λάθος και αλλάζεις κοσμοθεωρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή , ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, εξομαλύνουν το κλίμα της καθημερινότητας που σε πίεσε τον τελευταίο καιρό. Φεύγει το άγχος και αποκτάς καινούργιες συνήθειες που ομορφαίνουν την ζωή σου. Τα πλάνα σου για ένα ταξίδι δεν θα αργήσουν να υλοποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού σε πριμοδοτούν ώστε να ασχοληθείς με τα δημιουργήματα και τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου. Έχεις την στήριξη του συντρόφου, των συνεργατών και των σημαντικών ανθρώπων γύρω σου. Απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην αγχώνεσαι για τα αποτελέσματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, προσφέρει σημαντική βοήθεια στην βελτίωση της καθημερινότητας σου. Όταν είσαι κουρασμένος από την δουλειά και τις υποχρεώσεις τρέχεις στο σπίτι, όπου σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά από τους οικείους. Το σπίτι εκτός από φωλίτσα είναι και ο χώρος που απελευθερώνεσαι ψυχικά.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε βοηθά να αναπτύξεις την εξωστρέφεια και να έρθεις σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Οι συναντήσεις εμπεριέχουν εποικοδομητικές συζητήσεις και η ευγλωττία που διαθέτεις καθηλώνει τους συνομιλητές σου. Τα θέματα που σε ενδιαφέρουν αφορούν κυρίως σε παιδιά, σχέσεις και δημιουργικά σχέδια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share