Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οικονομικό «γιγάντωμα» από Λίτσα Πατέρα: Θα πέσει το παραδάκι για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

14 Μαΐου 2023 08:32
Οικονομικό «γιγάντωμα» από Λίτσα Πατέρα: Θα πέσει το παραδάκι για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, σύμφωνα με την αστρολόγο θα προκύψει οικονομικό «γιγάντωμα» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα πέσει παραδάκι.

Η γνωστή αστρολόγος προκειμένου να διευκολύνει τους ανθρώπους που την παρακολουθούν έχει μοιράσεις τις προβλέψεις των ζωδίων σε 6 βίντεο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Κριός - Ταύρος

Δίδυμος - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

Αξίζουν μια ευκαιρία: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σχέση

Καρκίνος

Θα έπρεπε να το είχες ήδη φανταστεί πως ο Καρκίνος δεν πρόκειται να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Ο έρωτας για έναν Καρκίνο, είναι όπως το οξυγόνο για τη ζωή. Οι σχέσεις του είναι τόσο σημαντικές, και τα συναισθήματα του τόσο έντονα, που θα αφοσιωθεί ολότελα στο να κάνει τη σχέση του όσο καλύτερη γίνεται.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή. Γιατί συνήθως τους αρέσει να δείχνουν στους άλλους πως είναι οι ιδανικοί σύντροφοι, ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, είναι ικανοί να σου προσφέρουν πραγματικά τα πάντα και να είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας διαρκώς να σε εντυπωσιάζουν- αρκεί όμως, να τους δείχνεις και εσύ το αμοιβαίο ενδιαφέρον. Μόλις καταλάβουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, τότε δεν θα σταματήσουν να σε ικανοποιούν.

ζώδια καλύτεροι σύντροφοι

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν προσπαθεί μόνο για τις σχέσεις του, αλλά για όλες τις πτυχές της ζωής του. Θέλει τόσο πολύ να τα πηγαίνει καλά σε όλα, που στην τελική οι έρωτες του, είναι κάτι σαν διαφυγή για εκείνον. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σου δείξουν τα συναισθήματα τους, να σου εκφραστούν και να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, θα το καταφέρουν και αυτό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share