Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικονομικός «πυρετός» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Σε «αναμμένα κάρβουνα» Κριοί, Ζυγοί και...

Η προειδοποίηση της αστρολόγου για τον ανάδρομο Ερμή

24 Απριλίου 2023 11:07
Οικονομικός «πυρετός» στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Σε «αναμμένα κάρβουνα» Κριοί, Ζυγοί και...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει έναν οικονομικό «πυρετό» στα ζώδια, αναφέροντας πως μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στις επόμενες ημέρες, με τον ανάδρομο Ερμή ως πρωταγωνιστή.

Η γνωστή αστρολόγος μας αφήνει σε «αναμμένα κάρβουνα», προβλέποντας καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη, σε καταστάσεις απέναντι στις οποίες πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, κάτι για το οποίο μίλησε και ο Κώστας Λεφάκης.

Αυτό σε ελκύει πάνω τους: Είναι τα 7 πιο όμορφα ζώδια που θα συναντήσεις

Το να είσαι ελκυστικός είναι κάτι που μπορεί να πετύχει ο καθένας, αλλά είναι μια φευγαλέα συνθήκη. Σύμφωνα με την αστρολογία, η ομορφιά είναι το άπειρο δυναμικό που υπάρχει μέσα σε ένα άτομο που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο όμορφα ζώδια και ποιο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους;

Αυτό που θεωρούμε όμορφο, είναι υποκειμενικό. Σύμφωνα με την αστρολογία όμως, είναι πιο πιθανό να υπερέχουμε σε ορισμένους τομείς από άλλους, εν μέρει λόγω των κυβερνώντων πλανητών μας. Ως αποτέλεσμα, παρακάτω ρίχνουμε μια ματιά στο τι κάνει κάθε ζώδιο ελκυστικό και γιατί.

Κριός

Ο Κριός κατατάσσεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στα πιο όμορφα ζώδια. Και το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους είναι το θράσος του να προβάλλουν τον εαυτό τους και να προστατεύουν με δύναμη τους άλλους. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται να είναι πρώτοι.

Οι Κριοί είναι πολύ δυναμικοί, όμως το πιο ελκυστικό τους χαρακτηριστικό είναι το πώς στέκονται δυνατά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι άνδρες και οι γυναίκες Κριοί είναι γνωστοί για τη γενναιότητα και τη ζωντάνια τους.

Αυτό σε ελκύει πάνω τους: Αυτά είναι τα 7 πιο όμορφα ζώδια που θα συναντήσεις

Ταύρος

Οι άνδρες και οι γυναίκες Ταύροι διαθέτουν μια πρωτόγονη και μεγαλειώδη γοητεία. Λατρεύουν να δείχνουν σε όλους πόσο περήφανοι είναι για τον εαυτό τους και διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια για να γοητεύουν τους γύρω τους. Οι Ταύροι λατρεύουν την ομορφιά, γεγονός που προσθέτει επίσης πόντους, στα ελκυστικά χαρακτηριστικά τους.

Ζουν επίσης τη ζωή στο έπακρο και παραμένουν κοντά στις ρίζες τους ό,τι κι αν συμβεί. Αυτό κάνει τους άλλους να ερωτεύονται την προσωπικότητά τους.

Λέων

Επόμενοι στη λίστα με τα πιο όμορφα ζώδια, του ζωδιακού κύκλου είναι οι Λέοντες. Τα Λιοντάρια θα ηγηθούν σε κάθε περίπτωση, χαρακτηριστικό που γίνεται αυτόματα το πιο ελκυστικό τους και προσθέτει πόντους στη γοητεία τους.

Επιπλέον, έχουν συνήθως μια ενθουσιώδη στάση για τη ζωή. Θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν τη δημιουργικότητά τους και να χτίσουν μια ισχυρή προσωπικότητα.

Σκορπιός

Επόμενοι στη λίστα με τα πιο ελκυστικά ζώδια είναι οι Σκορπιοί. Οι Σκορπιοί, είναι η άγρια ομορφιά του ζωδιακού κύκλου. Φροντίζουν να αντιμετωπίσουν την αποτυχία, αγαπούν τις προκλήσεις και προσπαθούν να αξιοποιούν την ψυχική τους δύναμη με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Σκορπιοί είναι απόλυτα περιπετειώδεις και διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό λειτουργεί ως το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου. Κάτι που εξηγεί γιατί οι Σκορπιοί θεωρούνται οι πιο ενδιαφέροντες σύντροφοι.

Τοξότης

Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Επίσης, θα πουν τη βάναυση αλήθεια ό,τι κι αν συμβεί. Οι Τοξότες αγαπούν επίσης τα ταξίδια. Έτσι, είναι ένα από τα πιο περιπετειώδη ζώδια. Θα ενθουσιάσουν τους άλλους με περιπέτειες και θα τους κάνουν να απολαύσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Τοξότες επίσης φροντίζουν ώστε τα προβλήματα να μένουν μακριά τους, κάτι που γοητεύει τους ανθρώπους γύρω τους. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι η ανέμελη στάση του Τοξότη είναι ένα άλλο όμορφο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι επόμενοι στη λίστα με τα πιο όμορφα ζώδια. Αυτό το ζώδιο προσελκύει τους άλλους με την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά του. Επομένως, το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του είναι η στοχοπροσήλωσή τους στο να αποκτήσουν όνομα και φήμη. Επιπλέον, έχουν επίσης την ικανότητα να βρίσκουν το καλύτερο, ειδικά όσον αφορά την επαγγελματική τους ζωή.

Ένα ακόμα γοητευτικό χαρακτηριστικό των Υδροχόων, είναι ότι δεν ξεχνούν ποτέ το καλό που τους έκανες. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω τους. Γεγονός που εξηγεί αρκετά την επαναστατική τους φύση, το γεγονός ότι δεν υποχωρούν εύκολα, αλλά και ότι βοηθούν τους άλλους στη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθύες

Τέλος, ανάμεσα στη λίστα με τα πιο όμορφα ζώδια, συγκαταλέγονται και οι Ιχθύες. Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, που λειτουργούν με ενσυναίσθηση από τη φύση τους. Έτσι, το πιο όμορφο χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου, είναι η βοηθητική και περιποιητική φύση του.

Οι Ιχθύες είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν και τηρούν πάντα τις υποσχέσεις τους. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που αποδεικνύει ότι αντλούν πραγματική ευχαρίστηση, βοηθώντας τους άλλους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share