Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οικονομική κατάρρευση για 5 ζώδια τον Απρίλιο! Βούρδουλας από την Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

1 Απριλίου 2023 12:26
Οικονομική κατάρρευση για 5 ζώδια τον Απρίλιο! Βούρδουλας από την Λίτσα Πατέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια Απριλίου: Νέος μήνας μόνο ξεκίνησε και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την εκπομπή του Πρωινού, είχε ενημερώσει σχετικά το τι περιμένει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα οικονομικά να πήγαν αρκετά καλά για αρκετά ζώδια, όμως ο Απρίλιος θα είναι ξεχωριστός για αρκετούς! Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν και ποια θα βρεθούν στο.... μάτι του Κυκλώνα των καταστροφών; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί...

Τι περιμένει τις επόμενες μέρες το κάθε ένα από τα 12 ζώδια ξεχωριστά; Ποια θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις και θα περάσουν ένα ξεχωριστό Πάσχα; Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ότι συνήθως και η επιθυμία σου από το πρωί είναι να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους, κάνοντας ένα χόμπι, ή αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον έρωτά σου! Η εκφραστικότητά σου, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία θα είναι στοιχεία τονισμένα, ενώ δεν θα εκλείψει και ο ρομαντισμός αλλά και η διάθεση να … παίξεις και να φλερτάρεις στα αισθηματικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια, για παιχνίδι, ανεμελιά, διασκέδαση, δραστηριότητες που σε γεμίζουν αλλά και για κατακτήσεις…

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα καριέρας, καταξίωσης, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου και επιζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση! Έντονη είναι η επιθυμία σου για αναγνώριση και επιζητάς πολύ παραπάνω να εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου! Αν κάποιος άνθρωπος δεν έχει συμπεριφερθεί τίμια απέναντί σου, σήμερα κατά κάποιο τρόπο απαιτείς να σε σεβαστεί και να σε βάλει στην θέση που σου αξίζει!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Σε διακατέχει η επιθυμία να μείνεις μέσα στην θαλπωρή της εστίας και να διαμορφώσεις τον ιδιωτικό σου χώρο, όπως εσύ θέλεις ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Η τονισμένη ενσυναίσθησή σε φέρνει πολύ κοντά στους αγαπημένους σου. Προσφέρεις απλόχερα την ζεστή αγκαλιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε Καλό Μήνα! Σήμερα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματά σου αλλά και ότι σου ανήκει. Προσπαθείς διακαώς να εξασφαλίσεις μία καλύτερη ποιότητα ζωής και νιώθεις ότι θα ξαλαφρώσεις από πολλούς προβληματισμούς αν καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερα από αυτά που ήδη κατέχεις. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες σήμερα να σε παρασύρουν σε κτητική, απόλυτη ή και στενόμυαλη συμπεριφορά! Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία αλλά και την τάση να τα θέλεις όλα από πολύ!

Ζώδια 1 Απριλίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο συναισθηματικός και σου είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά! Επιπλέον, θα μπορείς να διαισθανθείς και την ενέργεια του περιβάλλοντός σου και των ανθρώπων που θα έρθεις σε επαφή! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, όμως κράτησε κατά νου ότι οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, θα στηρίζονται στο συναίσθημα σου και όχι στην λογική σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει λίγο αργότερα να το μετανιώσεις, προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο τον δυνατόν γίνεται περισσότερο αντικειμενικός!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε Καλό μήνα! Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου! Η διαίσθησή σου είναι το ισχυρό σου όπλο που σου δίνει δυνατά μηνύματα, σημαντικό είναι να την ακούσεις και να αποφύγεις την καταπίεση των συναισθημάτων σου! Το αίσθημα της κούρασης αλλά και της ανασφάλειας είναι αρκετά έντονο και έχεις απροθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο! Έτσι λοιπόν η μέρα σου είναι κατάλληλη για χαλάρωση και αποστασιοποίηση από κάθε άνθρωπο ή κατάσταση που σου στραγγίζει την ενέργεια.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ Καλό μήνα! Για σήμερα πρωτομηνιά το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική σου ζωή και στις επαφές που έχεις με φίλους! Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με φίλους και γνωστούς θα είναι απόλυτα ισχυρή για αυτό και η μέρα σου θα είναι γεμάτη επαφές αλλά και πολύ παραπάνω χρόνο αφιερωμένο σε πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανό όμως να λειτουργείς και αρκετά συναισθηματικά και υπερευαίσθητα και να νιώσεις ότι θίγεσαι ή προσβάλλεσαι από κάποιες στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό μήνα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις. Θα αφιερώσεις χρόνο για να έρθεις σε επαφή με φίλους και το ευρύτερο περιβάλλον. Θα επικοινωνήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες και κοινά όνειρα για το μέλλον. Η ευρηματική σου σκέψη θα απογειώσει τους ορίζοντες σου. Αξιοποιείς την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη Καλό Μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και για μάθηση! Ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, αναζητάς τρόπους για να εξελιχθείς και να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Έχεις την τάση να απορροφάς την γνώση σαν σφουγγάρι, αλλά επιζητάς να αποκτήσεις και νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της καριέρας σου! Θα καταφέρεις να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις και να διαχειριστείς τα προβλήματα με έναν νέο τρόπο σκέψης, σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι σήμερα αντιμετωπίζεις τα γεγονότα γύρω σου από μία ευρύτερη οπτική γωνία!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε Καλό Μήνα! Σήμερα έχεις την επιθυμία να εξερευνήσεις τα θέματα και τις καταστάσεις γύρω σου σε βάθος. Είσαι αρκετά εσωστρεφής, αποφεύγεις την κοινωνική ζωή και μένεις απών από ρηχές και ανούσιες συζητήσεις. Διψάς για δυνατές εμπειρίες και η επιθυμία σου είναι να βουτήξεις σε βάθος στις σχέσεις σου, αλλά και στον ψυχισμό σου! Είναι πολύ πιθανό σήμερα να προσπαθείς να αναλύσεις τα πάντα και να σκέφτεσαι ποιο είναι το βαθύτερο νόημα της ζωής, των σχέσεων ή και των ζητημάτων που σε αφορούν! Οι λογαριασμοί, οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις της περιόδου σε πιέζουν ιδιαίτερα και συναισθηματικά!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε Καλό μήνα! Σήμερα είναι φανερό ότι η διάθεσή σου θα είναι άμεσα εξαρτώμενη και θα επηρεάζεται κυρίως από το περιβάλλον σου, από τους ανθρώπους που σχετίζεσαι, από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες! Η βασική επιθυμία σου είναι να φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, αφού αυτή την ημέρα είσαι αρκετά πιο συμπονετικός και δεκτικός στις ανάγκες των άλλων. Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας είναι για σένα που ήδη περνάς κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου, όπου σήμερα θα υπάρξει ο κίνδυνος της σύγκρουσης, λόγω ότι κάποιες καταστάσεις τις βλέπεις πολύ προσωπικά, σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω σου, σε προκαλούν αρκετά!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ Καλό μήνα! Το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι περισσότερο δοσμένο στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της ρουτίνας, επικεντρώνεσαι παραπάνω στα επαγγελματικά, ενώ φροντίζεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά και ζητήματα που αφορούν την διατροφή σου, αλλά και τις συνήθειες σου! Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια που θα κάνεις σήμερα, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να κλείσεις πολλές από τις καθημερινές σου δραστηριότητες με απόλυτη επιτυχία. Το έντονο στρες θα σε παρασύρει ωστόσο σε κυκλοθυμική συμπεριφορά!

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share