Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονομικός «βούρδουλας» από τον Κώστα Λεφάκη: Επεισοδιακές μέρες για αυτά τα 5 ζώδια που αποφασίσουν να πάνε στα ΑΤΜ!

Η προειδοποίηση του αστρολόγου

1 Απριλίου 2023 09:31
Οικονομικός «βούρδουλας» από τον Κώστα Λεφάκη: Επεισοδιακές μέρες για αυτά τα 5 ζώδια που αποφασίσουν να πάνε στα ΑΤΜ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης βλέπει πως μπροστά μας έρχεται μια επεισοδιακή πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα του Απριλίου (3-9/4), τονίζοντας πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πολλά «μέτωπα» και αυτό ισχύει για αρκετά ζώδια.

Ο γνωστός αστρολόγος, μάλιστα, ζητά την προσοχή μας στα οικονομικά, προκειμένου εκείνα να μην ξεφύγουν, με την Άση Μπήλιου πάντως να βλέπει καλές μέρες.

ΚΡΙΟΣ

Διαφορετικός από τους προηγούμενους προμηνύεται ο Απρίλιος για τους περισσότερους από εσάς. Ο Δίας προχωρά στο ζώδιό σας και καθορίζει προτεραιότητες και ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Η Πανσέληνος στις 6 στον άξονά σας με τον Ζυγό, φωτίζει αθέατες επιθυμίες, επιδιώξεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές και είναι πιθανό να ζήσετε αισθηματικές αναταράξεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο φροντίζει να απομακρύνει την πίεση που ζήσατε το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και προβάλει τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Η αισθηματική σας ζωή έχει αποκτήσει ενδιαφέρον, ενώ η οικογένεια καταφέρνει να ισορροπήσει τις αντιθέσεις που την επηρέασαν στο πρόσφατο παρελθόν. Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν, αλλάξτε τακτική στην εργασία για να επιτύχετε τους στόχους σας και βάλτε τώρα τα θεμέλια των νέων σας επιδιώξεων, καθώς ο Ερμής συγκαταλέγεται στους συμμάχους σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει μια μικρή επαγγελματική αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Καρκίνο πλέον, σας υπενθυμίζει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό την Πέμπτη τονίζει την γοητεία και τις κοινωνικές πτυχές της ζωής σας. Είναι κατάλληλη περίοδος να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό και από ότι σας ταλαιπώρησε. Οι άλλοι είναι πιο δοτικοί απέναντί σας, αλλά μάθετε και πώς να τους ζητάτε χάρες. Ταξίδια και μετακινήσεις αποδίδουν αν έχουν προετοιμαστεί σωστά και αν εξυπηρετούν κάποιο κοινό συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σας, γεγονός που σας γεμίζει ενέργεια και φιλοδοξίες. Η Πανσέληνος της Πέμπτης μπορεί να αλλάξει λίγο το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής. Προσέξτε τα λόγια και τις ενέργειές σας καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να κατανικήσετε τον έμφυτο παρορμητισμό σας και να κυριαρχήσετε στην ευαισθησία σας για να είστε ψύχραιμοι και εύστοχοι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μην είστε απαισιόδοξοι αυτό το μήνα, γιατί οι προοπτικές σας για κάτι καλύτερο δεν είναι λίγες. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 βοηθά τα αισθηματικά σας, φέρνει νέες χρήσιμες γνωριμίες και νέες δραστηριότητες. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο, ή θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτύχετε έναν σας στόχο. Οικονομικά, αποφύγετε έξοδα που δεν ωφελούν και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί όταν θεωρείτε ότι κάποιοι σας προκαλούν σκόπιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο βοηθάει να τεντωθούν τα νεύρα σας και να αυξηθεί η εριστική σας διάθεση. Αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο οικονομικά και αναβάλετε για αργότερα τυχόν αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. Αισθηματικά, τίποτα ακόμα δεν είναι ικανοποιητικό όμως αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σας ψυχολογική κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Ζυγό όμως φέρνει καλές ευκαιρίες στα οικονομικά και βοηθά, στη μικρή έστω, αύξηση του εισοδήματός σας. Κάποιοι θα καταλάβετε κάποιες σκοπιμότητες που εξυφαίνονται γύρω σας.

Ζώδια και οικονομικά

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου φωτίζεται από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, απολαύστε τη φροντίδα των ανθρώπων που σας αγαπούν και μοιράστε χαμόγελα αισιοδοξίας. Ο Άρης από τον Καρκίνο και η Αφροδίτη από τον Ταύρο ασχολούνται περισσότερο με τους άλλους και σας αφήνουν το πεδίο δράσης ελεύθερο. Αποφύγετε έξοδα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και κάνετε ευχάριστες σκέψεις για το μέλλον. Κάποια συνεργασία, ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται προσοχή και εποπτεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό στους ανθρώπους που σας αγαπούν και να μην δημιουργείτε παρεξηγήσεις εκεί που δεν υπάρχουν λόγος να γίνουν. Είναι αλήθεια πως στα αισθηματικά σας περνάτε μία κρίση, ενώ για τους περισσότερους από εσάς, ο μήνας αυτός θα φέρει δυσκολίες σε μία συνεργασία. Η Πανσέληνος της Πέμπτης προκαλεί ένα μικρό φάσμα ανικανοποίητου, αλλά η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης σταματά την έντονη ταλαιπωρία που άσκησε το προηγούμενο εξάμηνο. Καλός οιωνός για εσάς είναι η Πανσέληνος της Πέμπτης στον Ζυγό που βοηθά στην κοινωνική, αισθηματική και προσωπική σας ζωή. Διαπιστώνετε ότι οι άλλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας. Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας, καθώς θα σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε στη συμπεριφορά σας και πως! Η εργασία αποκτά την δέουσα προτεραιότητα και καλό θα ήταν να υπερασπιστείτε το αντικείμενό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνεται το κλίμα στην εργασία, ενώ η προσωπική σας ζωή επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα. Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις επιδιώξεις σας, το ρόλο σας απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους, ή ακόμα και απέναντι σε ότι αποκαλείτε εσείς καθήκον. Ο Άρης διατρέχει τον απέναντί σας Καρκίνο και επιφέρει αλλαγές στην εργασία και κάποια κόπωση στις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Όσοι καταλάβετε ότι ματαιοπονείτε σχετικά, δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο άλλοθι για να κάνετε τις αλλαγές που θα σας ωφελήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας περίεργος μήνας, λίγο επικίνδυνος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς η ανάγκη σας να νοιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά ανταγωνίζεται την έμφυτη επιφυλακτικότητα σας. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σας παρακινεί να ετοιμάσετε κάτι επαγγελματικά, που θα μπορέσετε να «βάλετε μπροστά», μόλις οι δυσκολίες, τυπικές ή ουσιαστικές, περάσουν. Ο Δίας από τον Κριό ενισχύει την τύχη στην επικοινωνία και στις νέες σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Απριλίου είναι φανερό ότι πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να ανοίξουν καινούριοι δρόμοι και να μπει μία τάξη στη ζωή σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αισθηματικά, ευνοείστε από την Πανσέληνο της Πέμπτης στον Ζυγό για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να του προσφέρετε την ασφάλεια που αποζητά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να κερδίσετε μια μικρή, οικονομική διεκδίκηση.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share