Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι «γουρλήδες» του Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν τύχη στο διάβα τους τον μήνα που ακολουθεί

Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

31 Μαρτίου 2023 10:29
Οι «γουρλήδες» του Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν τύχη στο διάβα τους τον μήνα που ακολουθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που βάζουμε στην άκρη τα βαριά πουλόβερ, προετοιμαζόμαστε για τις πρώτες μας ανοιξιάτικες εκδρομές, ενώ φέτος είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα ζήσουμε και το Πάσχα.

Αστρολογικά μιλώντας, ο Απρίλιος είναι ο μήνας του Κριού. Καθώς το αστρολογικό νέο έτος συνεχίζεται, αυτή η κοσμική εποχή σφύζει από νέες υποσχέσεις και κίνητρα, που σημαίνει ότι πιθανότατα έχεις να κάνεις πολλά σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, όμως δεν θα νιώσουν όλα τα ζώδια σαν να τρέχουν 100άρι καθημερινά. Μερικά εκλεκτά, θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου και σίγουρα δεν θα σπαταλήσουν την καλή τους τύχη. Με την ευκαιρία, δείτε τα 6 πιο αδιάκριτα ζώδια.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις αν είσαι ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου:

Κριός

Λάμπεις πιο πολύ από ποτέ αυτόν τον μήνα, Κριέ, καθώς ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται στο πρώτο οίκο του ζωδίου σου, που για σένα αντιπροσωπεύει την ταυτότητα και την αυτοέκφραση σου. Έχεις συνηθίσει να έχεις το προβάδισμα σε όλους του τομείς της ζωής σου, αλλά ειδικά αυτόν τον μήνα, θα κερδίσεις και την αναγνώριση.

Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις, να αναλάβεις δράση και να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω. Κάτι το οποίο μάλλον ήδη κάνεις. Επιτέλους όμως ξεκινάει μια εποχή που θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Οπότε μη φοβηθείς να κάνεις ό,τι μπορείς για εσένα και τις φιλοδοξίες σου.

Καρκίνος

Καθώς ο Απρίλιος ξετυλίγεται, ο Ήλιος θα συνεχίσει στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας στο επίκεντρο επιτυχίες και διακρίσεις. Μην εκπλαγείς αν κερδίσεις περισσότερη αναγνώριση αυτόν τον μήνα, Καρκίνε. Η ατρόμητη ικανότητά σου να αναλαμβάνεις δράση στο επάγγελμά σου, είναι κάτι που αξίζει να γιορτάσεις.

Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη ντροπαλή φύση σου, είναι σημαντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βγει στη σέντρα αυτόν τον μήνα. Απλώς να έχεις κατά νου ότι με περισσότερη φήμη έρχεται και μεγαλύτερη πίεση.

Οι «γουρλήδες» του Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν τύχη στο διάβα τους τον μήνα που ακολουθεί

Ζυγός

Αυτός ο μήνας αυξάνει την επιθυμία σου για συντροφικότητα και ρομαντική διάθεση, Ζυγέ (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να διασχίζει τον έβδομο οίκο του ζωδίου σου, η προσοχή σου στρέφεται στο δέσιμο και τη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου με έναν άμεσο, ατρόμητο τρόπο.

Η συντροφικότητα είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα για σένα τώρα και γι΄αυτό στρέφεσαι σε άτομα που είναι άμεσα, διεκδικητικά και ανεξάρτητα. Ως αδερφή ψυχή του Κριού, μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου αυτό το μήνα, μέσω άλλων ανθρώπων. Οπότε φρόντισε να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτό που έχουν να σου προσφέρουν.

Αιγόκερως

Αν και συνήθως παίρνεις πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, ο Απρίλιος είναι ο μήνας για να φροντίσεις τις ρίζες σου, ιδιαίτερα αυτές στο σπίτι. Είσαι πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αλλά ειδικά αυτός ο μήνας θα μπορούσε να γίνει η κατάλληλη στιγμή, για να «ανέβεις επίπεδο» με κάποιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η προσοχή σου στρέφεται στην έναρξη νέων προσπαθειών και επιδιώξεων πίσω από κλειστές πόρτες. Εάν πρέπει να κάνεις αλλαγές στο περιβάλλον σου, θα έχεις αρκετή ενέργεια για αυτές. Απλώς φρόντισε λίγο την υγεία σου, γιατί δεν έχεις συνηθίσει σε τόσο γρήγορες αλλαγές.

Δεν μπορούν να το χωνέψουν: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον χωρισμό

Κάθε ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει με κάθε καλή διάθεση να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες μιας νέας σχέσης.

Αν και όποτε τελειώσει, αναγκαζόμαστε να εγκαταλείψουμε όχι μόνο αυτό που ήταν, αλλά και τις ελπίδες μας για αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Και κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιμετωπίζει αυτά τα συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο. Βέβαια, τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), είναι γεγονός ότι δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να διαχειριστούν τον χωρισμό, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Παρακάτω αναλύουμε το κεφάλαιο «ζώδια και χωρισμός» (για να ξέρεις τι να περιμένεις και πώς να το διαχειριστείς). Με την ευκαιρία, δείτα ποια ζώδια θα είναι οι «γκαντέμηδες» του Απριλίου.

Κριός

Οι Κριοί είναι τα μωρά του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα φλογερά ζώδια είναι γνωστά για τον ζήλο και τη φιλοδοξία τους, μαζί με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα και την εκρηκτική τους ιδιοσυγκρασία. Αντιμετωπίζουν τον χωρισμό σαν άθλημα και δεν θέλουν να χάσουν. Ο Κριός θα προτιμούσε να παρατήσει κάποιον, παρά να τον χωρίσουν.

Δεδομένου ότι θέλουν να προχωρήσουν πιο γρήγορα από τους πρώην τους, είναι συχνά οι πρώτοι που ανακάμπτουν από έναν χωρισμό. Στην πραγματικότητα, συχνά μετανιώνουν αμέσως για τις αποφάσεις τους. Είτε πρόκειται για την απόφαση να ξεκινήσουν αμέσως μια νέα σχέση, είτε το ότι χώρισαν.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και γι’ αυτό έχει έντονο τον ρομαντισμό μέσα στην καρδούλα του. Μέσα σε μια σχέση, είναι γενναιόδωροι και αισθησιακοί εραστές. Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο, και κατά συνέπεια, δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές. Έχει την τάση να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και θα παλέψει για αυτές μέχρι το πικρό τέλος. Όταν έρχεται τελικά η ώρα να χωρίσουν, όμως, δεν αλλάζουν γνώμη.

Οι Ταύροι λειτουργούν με λογική και πρακτικότητα, κάτι που συχνά τους δυσκολεύει να εξερευνήσουν τις αποχρώσεις του χωρισμού. Ο χωρισμός του Ταύρου είναι ασπρόμαυρος και ο πρώην Ταύρος είναι εγκάρδιος, αλλά πεισματάρης.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο του αέρα, ορίζεται από την εγγενή του δυαδικότητα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές σε κάθε Δίδυμο και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, θα είναι σίγουρο ότι θα αποκαλύψουν όλο το φάσμα των προσωπικοτήτων τους. Η έκφραση είναι το παν για τους Διδύμους, και έτσι οι σχέσεις τους τροφοδοτούνται από την επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, είναι εύκολο να καταλάβεις πότε τελειώνουν μια σχέση: Απλώς σκοτεινιάζουν.

Ως κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι ξεπερνούν έναν χωρισμό μέσω της αφήγησης, μετατρέποντας το δράμα του χωρισμού τους σε θλιβερές και ξεκαρδιστικές ιστορίες για να τις μοιραστούν πίνοντας ποτά. Ενώ κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν αυτή τη συμπεριφορά παιδιάστικη, ένας Δίδυμος την αποκαλεί θεραπευτική.

Καρκίνος

Αυτά τα ζώδια του νερού, χρησιμοποιούν το σκληρό τους περίβλημα για να προστατεύσουν το ευαίσθητο εσωτερικό τους. Χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτούν σε μια σχέση και όταν τελικά το καταφέρουν, δεν θέλουν να τελειώσει. Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί και θα παλεύουν πάντα για τις σχέσεις τους.

Για να μπορέσουν οι Καρκίνοι να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, συχνά μπορεί να μιλήσουν άσχημα για τους πρώην τους. Δεν θέλουν να είναι πικρόχολοι, απλά προσπαθούν να προστατευθούν παίζοντας άμυνα με επίθεση.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη ζωηρή προσωπικότητά τους και τη λαμπερή τους υπερβολή. Με απλά λόγια, οι Λέοντες λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι. Αλλά όταν η φλόγα αρχίζει να σβήνει, προσπαθούν να προστατεύσουν την υπερηφάνειά τους. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους μπορεί να ανακάμψουν αρκετά γρήγορα μετά από έναν χωρισμό.

Βέβαια θα ζήσουν all that drama, παρέα με τους κολλητούς τους φίλους.

Δεν μπορούν να το χωνέψουν: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον χωρισμό

Παρθένος

Η ικανότητα των Παρθένων να επεξεργάζονται τις μικρολεπτομέρειες, κάνει αυτά τα ζώδια της γης άκαμπτους τελειομανείς. Οι σχέσεις τους συχνά οδηγούνται από τον ρομαντισμό και την πίστη στην έννοια μιας «ιδανικής» σχέσης. Αλλά κανένα ταίρι δεν είναι τέλειο και οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες των Παρθένων μπορεί τελικά να μετατραπούν σε άγχος και αμφιβολία.

Δεδομένου ότι προτιμούν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις, οι Παρθένοι τείνουν να χωρίζουν χωρίς να κάνουν μια δύσκολη συζήτηση. Όταν δεν μπορούν να την αποφύγουν, είναι εξαιρετικά απολογητικοί και πρόθυμοι να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Από την άλλη, όταν τον χωρίζουν, δυσκολεύεται να τα παρατήσει. Kind reminder: Οι ρομαντικές αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από την πραγματικότητα μιας σχέσης και όχι από τις δυνατότητές της.

Ζυγός

Στον τέλειο κόσμο του Ζυγού, οι χωρισμοί δεν θα υπήρχαν καν. Η αλήθεια είναι ότι στους Ζυγούς αρέσει να κρατούν πάντα την πόρτα ανοιχτή. Αναγνωρίζουν ότι οι διαφορετικές σχέσεις ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες και μέχρι να ανακαλύψουν ακριβώς τι θέλουν, πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να διατηρήσουν τις επιλογές τους.

Ομοίως, όταν οι Ζυγοί αποφασίζουν να χωρίσουν, συχνά το κάνουν με μια ευχάριστη, διφορούμενη γλώσσα. Οι Ζυγοί προτιμούν να «κάνουν ένα διάλειμμα» παρά «να χωρίσουν». Γενικά είναι το ζώδιο που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βεβαιωθεί ότι η σχέση τελειώνει με καλούς όρους.

Σκορπιός

Η ικανότητα του Σκορπιού να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, απαιτεί ένα είδος συμβολικού θανάτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι εύκολος για αυτά τα ζώδια του νερού. Στην πραγματικότητα, περνούν εξαιρετικά δύσκολα σε κάθε χωρισμό.

Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί, μπορεί να φαίνονται καλά, αλλά στην πραγματικότητα θα εκδηλώσουν τα έντονα συναισθήματά τους με παρασκηνιακό τρόπο. Για παράδειγμα, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο μπορεί άνετα μετά από έναν χωρισμό, να μπλοκάρει τον πρώην του στα social media και να δημιουργήσει ένα ανώνυμο προφίλ, από όπου μπορεί να τον παρακολουθεί με την ησυχία του.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει έναν χωρισμό, είναι να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να επιτρέψει στον εαυτό του να επεξεργαστεί πλήρως τα πιο σκοτεινά συναισθήματά του.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα έτοιμοι για νέες συγκινήσεις, επομένως η ανεξαρτησία είναι γι’ αυτά τα ζώδια της φωτιάς πολύτιμη σε κάθε σχέση.

Για αυτό όταν αποφασίζουν να χωρίσουν, οι όροι είναι πάντα ξεκάθαροι. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρό για πολλούς, στην πραγματικότητα είναι απόλυτα ειλικρινείς. Τόσο με τον εαυτό τους, όσο και με τους γύρω τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μέσα σε μια σχέση, είναι πιστοί και αισθησιακοί σύντροφοι. Ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις, μέσα από τις οποίες μπορούν να διαχειριστούν τα όποια σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Αλλά ενώ παλεύουν επίμονα για σχέσεις στις οποίες πιστεύουν, αν μια σχέση απλά δεν λειτουργεί πλέον, το αποδέχονται και προχωρούν. Για τους Αιγόκερους, ο χωρισμός είναι σαν τον θάνατο: Απλώς ένα άλλο γεγονός της ζωής.

Υδροχόος

Μέσα σε μια σχέση, οι Υδροχόοι είναι παιχνιδιάρικοι, αλλά όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού, είναι απολύτως σοβαροί. Γενικά προσεγγίζουν τον χωρισμό με μια άκρως διανοητική οπτική, αναλύοντας προσεκτικά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της σχέσης.

Ακόμα κι αν εκφράζουν τα συναισθήματά τους με ασυνήθιστους τρόπους, τα νιώθουν και χρειάζονται υποστήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ξεπεράσουν τον χωρισμό.

Ιχθύες

Όταν μιλάμε για ζώδια και χωρισμό, οι Ιχθύες έχουν το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο. Δεδομένου ότι οι καρδιές τους ξεχειλίζουν από σοφία και ενσυναίσθηση, είναι εύκολο για τους Ιχθύες να «κολυμπήσουν» μακριά για να αποφύγουν μια συναισθηματική επίθεση.

Θα προτιμούσαν να μην αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και, κατά συνέπεια, το στιλ του χωρισμού τους είναι συχνά… ασαφές.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share