Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η περιέργεια να σκότωσε τη γάτα: Τα 6 πιο αδιάκριτα και περίεργα ζώδια

Οι πιο κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου

31 Μαρτίου 2023 10:15
Η περιέργεια να σκότωσε τη γάτα: Τα 6 πιο αδιάκριτα και περίεργα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ότι «η περιέργεια να σκότωσε τη γάτα», σίγουρα δεν την απέτρεψε από αυτά τα ζώδια. Θέλουν να τα μάθουν όλα, είτε από φιλοπεριέργεια, είτε επειδή είναι απλά πολύ αδιάκριτοι. Το κάθε ζώδιο έχει το κίνητρο του. Δίψα για μάθηση; ενδιαφέρον; στάση ζωής; εξαρτάται. Αν κάτι είναι σίγουρο, αυτό είναι πως δε βαριούνται να ρωτάνε και να μαθαίνουν. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον χωρισμό.

Αυτά είναι τα 6 πιο αδιάκριτα και περίεργα ζώδια

Ταύρος

Τον διακρίνει μία βαθύτατη περιέργεια για τη ζωή κι αυτό καμιά φορά δεν του βγαίνει σε καλό. Γιατί του γίνεται εμμονή αυτό το ψάξιμο. Του αρέσει να ερευνά και να δοκιμάζει τους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν σε σημείο που ενδεχομένως να γίνεται και λίγο φορτικός. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι είναι αδιάκριτος αλλά στην πραγματικότητα το Ταυράκι θέλει να είναι όλα καλά και δε θα ηρεμήσει μέχρι να νιώσει ότι αυτό συμβαίνει.

Δίδυμος

Αγαπημένες του ατάκες οι «τι λέτε»; «τι έγινε, πείτε μου» και άλλα τέτοια. Είναι περίεργος τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Επιδιώκει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε ζήτημα, κι αυτό είναι καλό κατά μια έννοια, αφού θ’ ανοίξει τ’ αυτιά του και θα σ’ ακούσει με προσοχή, δεν θα σε ξεπετάξει. Η περιέργεια και η ταχύτητα με την οποία βαριέται τα πάντα τον κάνουν να ψάχνεται.

Παρθένος

Εδώ έχουμε μία κλασική περίπτωση ζωδίου που θέλει να τα ξέρει όλα και η αλήθεια είναι πως η τετράγωνη λογική του τον βοηθάει ώστε να διαχειριστεί την υπερπληροφόρηση. Πώς είναι δυνατόν να είσαι υπεραναλυτικός και full time κριτής χωρίς να γνωρίζεις πράγματα; Αυτή η φλόγα για πληροφορία του βάζει φωτιά και τον κινεί τον Παρθένο. Μην τον αποπαίρνεις, δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Για το ζώδιο αυτό είναι απόλυτα νορμάλ να κάνει ό, τι ερώτηση του ‘ρθει στο μυαλό, συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης της πολύ αδιάκριτης κατηγορίας. Αν δεν απαντήσεις θα το σεβαστεί, αλλά όχι ότι θα νιώσει κι άσχημα.

Ζυγός

Η δίψα για μάθηση είναι κινητήριος δύναμη για τον Ζυγό, γι’ αυτό και είναι τόσο ανοιχτός απέναντι στη γνώση, φιλομαθής που λένε. Αδιάκριτο δύσκολα τον λες, περίεργο πιο εύκολα. Θέλει να μάθει αυτό που ξέρει ο διπλανός, να μη νιώθει ότι μένει εκτός παιχνιδιού, προφανώς γιατί είναι βαθιά ανταγωνιστικός. Αλλά έχει και τα καλά της αυτή η περιέργεια. Τον πάει μπροστά πνευματικά, κι όταν ψάχνει, βρίσκει, από μυστικά μέχρι τα πιο όμορφα δώρα.

Τα 6 πιο αδιάκριτα και περίεργα ζώδια

Σκορπιός

Φαντάσου τον Σκορπιό σαν ένα ματάκι κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο. Δεν εκδηλώνει την περιέργειά του ανοιχτά, μην τον πεις κι αδιάκριτο, αλλά το αυτί του θα το στήσει για να μάθει. Είναι περίεργος με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Τον εξιτάρουν οι πονηρές πληροφορίες, τα ένοχα μυστικά, τα βρώμικα, τα πρόστυχα. Είναι παθιάρικο ζώδιο, τα ‘χουμε ξαναπεί.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει τρέλα με το εκτελεί αποστολές. Θεωρεί πως αυτός είναι ο σκοπός του στη ζωή και πως όσο το δυνατόν περισσότερα καθήκοντα φέρει εις πέρας, τόσο πιο γρήγορα θα πιάσει την καλή και θα μας κοιτάει αφ’ υψηλού. Έχοντας το προαναφερθέν κίνητρο λοιπόν, θα κάνει φύλλο και φτερό τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να έχει την κατάσταση υπό έλεγχο. Και κάπως έτσι, συμπεριφέρεται αδιακρίτως, αν και υπογείως. Πριν κάνει το οτιδήποτε, θα το πιάσει από όλες τις πλευρές, θα το τινάξει κανονικά. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έχεις να κάνεις μ’ έναν περίεργο, αλλά ο Αιγόκερως απλά θα κάνει κατασκοπεία για να σιγουρέψει τον στόχο του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share