Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

31 Μαρτίου 2023 06:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στην ευχαρίστηση και στην διασκέδαση. Επιθυμείς να περάσεις όμορφα, αξιοποιώντας την κάθε στιγμή. Η συναναστροφή με τα παιδιά σε κάνει ευτυχισμένο. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και χόμπι. Η συνάντηση όμως της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, κλονίζει την ασφάλεια και τη σταθερότητα, τόσο της συναισθηματικής, όσο και της υλικής σου υπόστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό που σε νοιάζει, είναι να μείνεις στο σπίτι για να νιώσεις την θαλπωρή που προσφέρει η οικογένεια. Οι δικοί σου, έχουν την ανάγκη της παρουσίας σου και δεν θα χάσουν την ευκαιρία να παραπονεθούν ότι τους παραμελείς. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, σε κάνει απρόβλεπτο στη συμπεριφορά προς τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, και παίρνει φωτιά η επικοινωνία. Ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με το κοντινό περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις λεπτό. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, διαφωνεί με την τάση της ημέρας και σε *στριμώχνει* ψυχολογικά. Με την ενδοσκόπηση απελευθερώνεσαι από παλιές καταστάσεις. Η αφυπνιστική ενέργεια μαζί με την γαλήνη, απαλύνουν τον εσωτερικό πόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και βαδίζεις με ασφαλείς επιλογές που σε καλύπτουν συναισθηματικά. Τα κεκτημένα δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αφού έχεις φροντίσει προσωπικά γι’ αυτά. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σε φέρνει κοντά στην επίτευξη των στόχων. Φίλοι από το εξωτερικό, και όχι μόνο, σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα πρωτοπόρα σχέδια για το μέλλον, η μέρα προσφέρει αιφνίδιες, αλλά όμορφες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις προσωπικές ανάγκες σου. Θέλεις να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο και εκπέμπεις οικειότητα σε όποιον σε πλησιάζει. Παρόλα αυτά, δεν θα λείψουν οι στιγμές, που θα νιώσεις ότι λίγη επιφυλακτικότητα δεν βλάπτει. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σε σπρώχνει να ανέβεις στην κοινωνία και να καταξιωθείς στον κύκλο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η ψυχολογία σου δεν είναι στο φόρτε της. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Η λύπη που νιώθεις για το παρελθόν δεν σε βοηθά σε τίποτα. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, αναλαμβάνει να σε βγάλει από το λήθαργο και σε ξεσηκώνει να γνωρίσεις καινούργιες περιπέτειες. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα πορευτείς έχοντας μεγαλύτερη πίστη στις ικανότητες σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε καλεί να ολοκληρώσεις τον κύκλο των επιθυμιών για την επίτευξη των στόχων. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, σε απομονώνει δυσκολεύοντας την δράση. Ξυπνούν μέσα σου οι ανασφάλειες και γεννιούνται ερωτηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση είναι τονισμένη. Δίνεις και την ψυχή σου για να εδραιώσεις το στάτους σου, αλλά οι κόποι δεν είναι αρκετοί και απαιτείται από σένα μεγαλύτερη προσπάθεια. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θέλει προσοχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η επιθυμία σου είναι, να δεις τον κόσμο μέσα από άλλη σκοπιά. Ανοίγεις τα μάτια της ψυχής και στοχεύεις σε ένα καλύτερο αύριο. Έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις για να αποκομίσεις γνώσεις και εμπειρίες. Η αισιόδοξη φύση σου σε απογειώνει και ετοιμάζεις βαλίτσες. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως σε προσγειώνουν απότομα και σε αναγκάζουν να δεις την ωμή πραγματικότητα. Οι υποχρεώσεις εμφανίζονται ξαφνικά και εμποδίζουν τα σχέδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και η πεσμένη ψυχολογία οφείλεται στην έλλειψη ασφάλειας που νιώθεις. Οι καταστάσεις από το παρελθόν ξεπηδούν σαν μνήμες που σε τρομάζουν. Πρέπει να χαλαρώσεις από το άγχος. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου όμως, σε απελευθερώνει από τα βαρίδια των απαισιόδοξων σκέψεων και σε βοηθά να προωθήσεις τα ταλέντα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή , η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και φαίνεται να σε απασχολούν οι σημαντικοί *άλλοι* της ζωής σου. Ζητάς την κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφεια που θα σε φέρουν σε επαφή με κόσμο. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό όμως σε παρασύρει σε ξαφνικά ξεσπάσματα που οφείλονται στην υπερχείλιση των συναισθημάτων. Προσοχή στην αντιδραστική και επαναστατική συμπεριφορά απέναντι στους οικείους σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και οι ατελείωτες αγγαρείες σε υποχρεώνουν να είσαι σε ετοιμότητα για την διεκπεραίωση τους. Το άγχος δεν θα το αποφύγεις εκτός αν ακολουθήσεις τις επιθυμίες της Αφροδίτης και του Ουρανού που με την συνάντηση τους στο ζώδιο του Ταύρου σε ξεσηκώνουν για βόλτες και παντός είδους μετακινήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share