Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

30 Μαρτίου 2023 11:23
«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα: 6 ζώδια που θα πάνε με χαμόγελα στα ΑΤΜ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ευχάριστα νέα για 6 ζώδια έχει η Λίτσα Πατέρα μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις της ημέρας (30/03)!

Η Λίτσα Πατέρα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε πάλι τις προβλέψεις της αναλυτικά και για τα 12 ζώδια! Άλλα θα έχουν ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις (όπως και χτες), άλλα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά για να πετύχουν δυσάρεστες εκπλήξεις!

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο τις αστρολογικές της προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023:

Κριός - Ταύρος

Δίδυμοι - Καρκίνος

Λέων - Παρθένος

Ζυγός - Σκορπιός

Τοξότης - Αιγόκερως

Υδροχόος - Ιχθύς

Δεν μπορούν να το χωνέψουν: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον χωρισμό

Κάθε ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει με κάθε καλή διάθεση να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες μιας νέας σχέσης.

Αν και όποτε τελειώσει, αναγκαζόμαστε να εγκαταλείψουμε όχι μόνο αυτό που ήταν, αλλά και τις ελπίδες μας για αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Και κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιμετωπίζει αυτά τα συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο. Βέβαια, τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), είναι γεγονός ότι δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να διαχειριστούν τον χωρισμό, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Παρακάτω αναλύουμε το κεφάλαιο «ζώδια και χωρισμός» (για να ξέρεις τι να περιμένεις και πώς να το διαχειριστείς). Με την ευκαιρία, δείτα ποια ζώδια θα είναι οι «γκαντέμηδες» του Απριλίου.

Κριός

Οι Κριοί είναι τα μωρά του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα φλογερά ζώδια είναι γνωστά για τον ζήλο και τη φιλοδοξία τους, μαζί με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα και την εκρηκτική τους ιδιοσυγκρασία. Αντιμετωπίζουν τον χωρισμό σαν άθλημα και δεν θέλουν να χάσουν. Ο Κριός θα προτιμούσε να παρατήσει κάποιον, παρά να τον χωρίσουν.

Δεδομένου ότι θέλουν να προχωρήσουν πιο γρήγορα από τους πρώην τους, είναι συχνά οι πρώτοι που ανακάμπτουν από έναν χωρισμό. Στην πραγματικότητα, συχνά μετανιώνουν αμέσως για τις αποφάσεις τους. Είτε πρόκειται για την απόφαση να ξεκινήσουν αμέσως μια νέα σχέση, είτε το ότι χώρισαν.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και γι’ αυτό έχει έντονο τον ρομαντισμό μέσα στην καρδούλα του. Μέσα σε μια σχέση, είναι γενναιόδωροι και αισθησιακοί εραστές. Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο, και κατά συνέπεια, δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές. Έχει την τάση να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και θα παλέψει για αυτές μέχρι το πικρό τέλος. Όταν έρχεται τελικά η ώρα να χωρίσουν, όμως, δεν αλλάζουν γνώμη.

Οι Ταύροι λειτουργούν με λογική και πρακτικότητα, κάτι που συχνά τους δυσκολεύει να εξερευνήσουν τις αποχρώσεις του χωρισμού. Ο χωρισμός του Ταύρου είναι ασπρόμαυρος και ο πρώην Ταύρος είναι εγκάρδιος, αλλά πεισματάρης.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο του αέρα, ορίζεται από την εγγενή του δυαδικότητα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές σε κάθε Δίδυμο και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, θα είναι σίγουρο ότι θα αποκαλύψουν όλο το φάσμα των προσωπικοτήτων τους. Η έκφραση είναι το παν για τους Διδύμους, και έτσι οι σχέσεις τους τροφοδοτούνται από την επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, είναι εύκολο να καταλάβεις πότε τελειώνουν μια σχέση: Απλώς σκοτεινιάζουν.

Ως κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι ξεπερνούν έναν χωρισμό μέσω της αφήγησης, μετατρέποντας το δράμα του χωρισμού τους σε θλιβερές και ξεκαρδιστικές ιστορίες για να τις μοιραστούν πίνοντας ποτά. Ενώ κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν αυτή τη συμπεριφορά παιδιάστικη, ένας Δίδυμος την αποκαλεί θεραπευτική.

Καρκίνος

Αυτά τα ζώδια του νερού, χρησιμοποιούν το σκληρό τους περίβλημα για να προστατεύσουν το ευαίσθητο εσωτερικό τους. Χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτούν σε μια σχέση και όταν τελικά το καταφέρουν, δεν θέλουν να τελειώσει. Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί και θα παλεύουν πάντα για τις σχέσεις τους.

Για να μπορέσουν οι Καρκίνοι να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, συχνά μπορεί να μιλήσουν άσχημα για τους πρώην τους. Δεν θέλουν να είναι πικρόχολοι, απλά προσπαθούν να προστατευθούν παίζοντας άμυνα με επίθεση.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη ζωηρή προσωπικότητά τους και τη λαμπερή τους υπερβολή. Με απλά λόγια, οι Λέοντες λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι. Αλλά όταν η φλόγα αρχίζει να σβήνει, προσπαθούν να προστατεύσουν την υπερηφάνειά τους. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους μπορεί να ανακάμψουν αρκετά γρήγορα μετά από έναν χωρισμό.

Βέβαια θα ζήσουν all that drama, παρέα με τους κολλητούς τους φίλους.

Δεν μπορούν να το χωνέψουν: Αυτά τα 3 ζώδια δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον χωρισμό

Παρθένος

Η ικανότητα των Παρθένων να επεξεργάζονται τις μικρολεπτομέρειες, κάνει αυτά τα ζώδια της γης άκαμπτους τελειομανείς. Οι σχέσεις τους συχνά οδηγούνται από τον ρομαντισμό και την πίστη στην έννοια μιας «ιδανικής» σχέσης. Αλλά κανένα ταίρι δεν είναι τέλειο και οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες των Παρθένων μπορεί τελικά να μετατραπούν σε άγχος και αμφιβολία.

Δεδομένου ότι προτιμούν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις, οι Παρθένοι τείνουν να χωρίζουν χωρίς να κάνουν μια δύσκολη συζήτηση. Όταν δεν μπορούν να την αποφύγουν, είναι εξαιρετικά απολογητικοί και πρόθυμοι να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Από την άλλη, όταν τον χωρίζουν, δυσκολεύεται να τα παρατήσει. Kind reminder: Οι ρομαντικές αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από την πραγματικότητα μιας σχέσης και όχι από τις δυνατότητές της.

Ζυγός

Στον τέλειο κόσμο του Ζυγού, οι χωρισμοί δεν θα υπήρχαν καν. Η αλήθεια είναι ότι στους Ζυγούς αρέσει να κρατούν πάντα την πόρτα ανοιχτή. Αναγνωρίζουν ότι οι διαφορετικές σχέσεις ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες και μέχρι να ανακαλύψουν ακριβώς τι θέλουν, πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να διατηρήσουν τις επιλογές τους.

Ομοίως, όταν οι Ζυγοί αποφασίζουν να χωρίσουν, συχνά το κάνουν με μια ευχάριστη, διφορούμενη γλώσσα. Οι Ζυγοί προτιμούν να «κάνουν ένα διάλειμμα» παρά «να χωρίσουν». Γενικά είναι το ζώδιο που θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βεβαιωθεί ότι η σχέση τελειώνει με καλούς όρους.

Σκορπιός

Η ικανότητα του Σκορπιού να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του, απαιτεί ένα είδος συμβολικού θανάτου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι εύκολος για αυτά τα ζώδια του νερού. Στην πραγματικότητα, περνούν εξαιρετικά δύσκολα σε κάθε χωρισμό.

Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί, μπορεί να φαίνονται καλά, αλλά στην πραγματικότητα θα εκδηλώσουν τα έντονα συναισθήματά τους με παρασκηνιακό τρόπο. Για παράδειγμα, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο το οποίο μπορεί άνετα μετά από έναν χωρισμό, να μπλοκάρει τον πρώην του στα social media και να δημιουργήσει ένα ανώνυμο προφίλ, από όπου μπορεί να τον παρακολουθεί με την ησυχία του.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει έναν χωρισμό, είναι να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να επιτρέψει στον εαυτό του να επεξεργαστεί πλήρως τα πιο σκοτεινά συναισθήματά του.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα έτοιμοι για νέες συγκινήσεις, επομένως η ανεξαρτησία είναι γι’ αυτά τα ζώδια της φωτιάς πολύτιμη σε κάθε σχέση.

Για αυτό όταν αποφασίζουν να χωρίσουν, οι όροι είναι πάντα ξεκάθαροι. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σκληρό για πολλούς, στην πραγματικότητα είναι απόλυτα ειλικρινείς. Τόσο με τον εαυτό τους, όσο και με τους γύρω τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μέσα σε μια σχέση, είναι πιστοί και αισθησιακοί σύντροφοι. Ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις, μέσα από τις οποίες μπορούν να διαχειριστούν τα όποια σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Αλλά ενώ παλεύουν επίμονα για σχέσεις στις οποίες πιστεύουν, αν μια σχέση απλά δεν λειτουργεί πλέον, το αποδέχονται και προχωρούν. Για τους Αιγόκερους, ο χωρισμός είναι σαν τον θάνατο: Απλώς ένα άλλο γεγονός της ζωής.

Υδροχόος

Μέσα σε μια σχέση, οι Υδροχόοι είναι παιχνιδιάρικοι, αλλά όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού, είναι απολύτως σοβαροί. Γενικά προσεγγίζουν τον χωρισμό με μια άκρως διανοητική οπτική, αναλύοντας προσεκτικά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της σχέσης.

Ακόμα κι αν εκφράζουν τα συναισθήματά τους με ασυνήθιστους τρόπους, τα νιώθουν και χρειάζονται υποστήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ξεπεράσουν τον χωρισμό.

Ιχθύες

Όταν μιλάμε για ζώδια και χωρισμό, οι Ιχθύες έχουν το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο. Δεδομένου ότι οι καρδιές τους ξεχειλίζουν από σοφία και ενσυναίσθηση, είναι εύκολο για τους Ιχθύες να «κολυμπήσουν» μακριά για να αποφύγουν μια συναισθηματική επίθεση.

Θα προτιμούσαν να μην αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και, κατά συνέπεια, το στιλ του χωρισμού τους είναι συχνά… ασαφές.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share