Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι "γκαντέμηδες" του Απρίλη: Αυτά είναι τα 2 άτυχα ζώδια

Προσοχή!

29 Μαρτίου 2023 19:19
Οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απρίλιος πλησιάζει και τα άτυχα ζώδια του νέου μήνα είναι μόλις δύο. Για κάποιους ο Απρίλιος δεν θα είναι και τόσο τυχερός μήνας και ιδίως δύο ζώδια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στις αντιδράσεις τους και στο πώς χειρίζονται τις καταστάσεις στα επαγγελματικά τους και στην ερωτική τους ζωή.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο την Παρασκευή 31 Μαρτίου φέρνει πολλές αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, αλλά και στα οικονομικά μας. Το κλίμα είναι ασταθές για δύο συγκεκριμένα ζώδια και μια γενικότερη τάση για παρορμητικές κινήσεις. Παράλληλα, για την Σελήνη στον Καρκίνο που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Σείριο μίλησε στις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις η Βάσια Μαυράκη κάνοντας λόγο για ψυχικές μεταπτώσεις!

 Τα 2 άτυχα ζώδια του Απρίλη

Τα άτυχα ζώδια του Απριλίου

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του knowinsiders τα δύο άτυχα ζώδια του Απριλίου είναι ο Παρθένος και ο Ταύρος.

Ταύρος

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα προκύψουν είτε στα επαγγελματικά, είτε στην ερωτική σας ζωή. Καινούργια πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό ταράζει τις ισορροπίες. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις αλλαγές. Χρειάζεται διπλωματία για να διαχειριστείτε την κατάσταση και να μην θυμώνετε εύκολα με όσα ακούτε.

Παρθένος

Οι πιο δύσκολοι μήνες του 2023 για τους Παρθένους είναι ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος και Οκτώβριος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ισορροπήσετε ανάμεσα στην δουλεία και την προσωπική σας ζωή. Εχετε παραμελήσει αγαπημένα πρόσωπα και αυτό καλό είναι να το δείτε πριν αρχίσουν τα προβλήματα και τα παράπονα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share