Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ταξιδιάρες ψυχές: Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε εισιτήρια - Το νησί που σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!

Ετοιμάστε βαλίτσες για την τελευταία εξόρμηση του καλοκαιριού

29 Μαρτίου 2023 08:47
Ταξιδιάρες ψυχές: Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε εισιτήρια - Το νησί που σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαιράκι πλησιάζει προς το τέλος του και οι αρκετοί σχεδιάζουν τις τελευταίες διακοπές τους σε κάποιο νησί της Ελλάδας, όπου θα μπορούν να ξεκουραστούν, να κάνουν τα μπάνια τους, να διασκεδάσουν.... Και ενώ κάποιοι μπορεί να έχουν την ικανότητα να βρουν πολύ εύκολα τον προορισμό τους, κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται.

Τα άστρα έρχονται να δώσουν την λύση, αποκαλύπτοντας ποιο νησί ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ζώδια είναι λιγότερο πιθανό να απιστήσουν.

Κριός - Ιθάκη

Ο ερωτισμός και τα έντονα συναισθήματα είναι κομμάτι του εαυτού σας. Είστε αρκετά εξωστρεφείς σαν χαρακτήρες και μία ιδανική επιλογή για εσάς είναι ένα ταξίδι στην Ιθάκη. Το νησί του Οδυσσέα είναι ένας πανέμορφος προορισμός στο Ιόνιο πέλαγος, με εντυπωσιακές θάλασσες και ατελείωτες, γαλαζοπράσινες παραλίες. Οι διακοπές στην Ιθάκη υπόσχονται ατελείωτη χαλάρωση, βουτιές σε διάφανα νερά, ρομαντικές βόλτες και πανέμορφα τοπία και είναι μία καλή ευκαιρία να γεμίσετε μπαταρίες μαζί με τον σύντροφό σας.

Ταξιδιάρες ψυχές: Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε εισιτήρια - Το νησί που σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!

Ταύρος - Σαντορίνη

Πείσμα κι επιμονή. Δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Ταύρους. Ιδανικός προορισμός διακοπών; Η Σαντορίνη. Ένα νησί που βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων. Η Σαντορίνη θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα, προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια της και φυσικά, είναι ξακουστή για το ηλιοβασίλεμα που… κόβει την ανάσα.

Δίδυμος - Σκιάθος

Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει έναν Δίδυμο και πολύ περισσότερο να του βάλει όρια. Η ανεξαρτησία και η επιθυμία να ζήσετε νέες εμπειρίες είναι κομμάτια σας. Ένα ταξίδι στη Σκιάθο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε φέτος το καλοκαίρι στον εαυτό σας. Αν σκέφτεστε διακοπές με βουτιές σε πανέμορφες παραλίες, βόλτες σε γραφικά σοκάκια, αλλά κι έντονη, νυχτερινή ζωή, τότε ναι, αυτό είναι το νησί που πρέπει να επισκεφθείτε. Αφεθείτε και… καλά να περάσετε.

Καρκίνος - Θάσος

Οι Καρκίνοι είναι «ζεστοί» χαρακτήρες, άνθρωποι που έχουν μέσα τους αρκετή αγάπη και δε φοβούνται να δείξουν την καλή τους πλευρά. Αγαπούν τη χαλάρωση και την ήσυχη ζωή. Το βορειότερο νησί του Αιγαίου, γνωστό ως «σμαράγδι», είναι αυτό που πρέπει να επισκεφθείτε φέτος το καλοκαίρι. Η φυσική του ομορφιά της Θάσου, την καθιστά άκρως ελκυστική και προσφέρεται για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μακριά από τη φασαρία και τον πολύ κόσμο.

Λέων - Λευκάδα

Δυναμικοί χαρακτήρες, με έντονες προσωπικότητες και μία θετική στάση ζωής. Αν ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο, η Λευκάδα είναι ο προορισμός που σας ταιριάζει. Κολυμπήστε στις διάσημες παραλίες της, εξερευνήστε τις καταπράσινες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά και περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Ταξιδιάρες ψυχές: Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε εισιτήρια - Το νησί που σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!

Παρθένος - Κουφονήσια

Αγαπάτε την ησυχία, απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της ζωής και λατρεύετε τη φύση. Τα Κουφονήσια έχουν όλα όσα θέλει ένας Παρθένος για τις ημέρες των διακοπών του, για αυτό και αποτελούν τον Νο1 προορισμό. Οι εξωτικές παραλίες και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά θα σας κλέψουν την καρδιά, όπως και το φαγητό. Γεύσεις φρέσκες, καλοκαιρινές, μεσογειακές. Plus, oι μετακινήσεις είναι εύκολες και δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το περπάτημα.

Ζυγός - Ικαρία

Κομψότητα, χάρη, νέες γνωριμίες κι ενδιαφέρον για επικοινωνία. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Ζυγών, για αυτό και η Ικαρία αποτελεί must προορισμό. Γοητεύει με τις αντιθέσεις της συνδυάζοντας τα άγρια τοπία και τα γαλανά νερά, με τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά και τους παραδοσιακούς οικισμούς. Προσφέρεται για όσους αγαπούν τα θαλάσσια sports, ενώ σε περίπτωση που επισκεφθείτε στο νησί, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε σε ένα από τα ξακουστά πανηγύρια. Θα αγαπήσετε το κάθε δευτερόλεπτο!

Σκορπιός - Μύκονος

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης, είναι άνθρωπος των άκρων, είναι γεμάτος πάθος κι εκπέμπει έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό, που ίσως μερικές φορές να τρομάζει. Το νησί που ταιριάζει στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι αναμφίβολα η Μύκονος. Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για εσάς, καθώς συνδυάζει όλα όσα θέλετε. Στη Μύκονο είναι όλα πιθανά, οι κοσμοπολίτικες παραλίες είναι αυτό που ζητάτε και φυσικά, υπάρχει και η νυχτερινή ζωή, που αναμφίβολα θα μείνει για πάντα στην καρδιά σας. Κλείστε εισιτήρια αμέσως τώρα!

Τοξότης - Ζάκυνθος

Οι Τοξότες εντυπωσιάζουν μέσα από το ανέμελο στιλ τους. Αρνούνται να συμβαδίσουν με την κανονικότητα και θεσπίζουν τους δικούς τους κανόνες. Η Ζάκυνθος είναι το νησί με τις μεγάλες αντιθέσεις, τις παραλίες με τη χρυσή, ψιλή άμμο και τις επιβλητικές βραχώδεις ακτές. Place to be για τους Τοξότες, που θέλουν να δοκιμάσουν πράγματα και να ζήσουν εμπειρίες, μένοντας μακριά από τα συνηθισμένα.

Αιγόκερως - Κέρκυρα

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια και δεν αγαπούν την έντονη ζωή. Επιλέγουν προορισμούς που συνδυάζουν τη χαλάρωση με τις βόλτες και το καλό φαγητό, για αυτό και η Κέρκυρα είναι το απόλυτο μέρος για αυτούς. Πολύ απλά, επειδή τα προσφέρει όλα! Οι οικογένειες την προτιμούν για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ντόπιων, ενώ τα ζευγάρια ή οι singles για τις μαγευτικές βόλτες στα εντυπωσιακά μέρη που θα εξερευνήσουν.

Υδροχόος - Σίφνος

Αντισυμβατικοί. Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, τότε μάλλον το καταλαβαίνετε πολύ καλά αυτό. Δεν αγαπάτε την προβολή και τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς, για αυτό και σας ταιριάζει απόλυτα η Σίφνος. Νησί γεμάτο με κρυμμένες ομορφιές, που περιμένουν να τις εξερευνήσετε και να βιώσετε το απόλυτο ελληνικό, καλοκαίρι μακριά από τη φασαρία, τα beach bars και την πολυκοσμία.

Ιχθύς - Κρήτη

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο με ευαισθησίες και ανεπτυγμένες αισθήσεις, που θέλει να εξερευνά και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα μέσα από εμπειρίες και ταξίδια. Η Κρήτη είναι αυτή που ταιριάζει στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς προσφέρει όχι μόνο αυτά, αλλά και πολλά περισσότερα. Προορισμός σπάνιας φυσικής ομορφιάς και χαρακτηριστικό παράδειγμα μεσογειακού πολιτισμού, που περιλαμβάνει πολλές επιλογές και προσφέρεται για διαμονή αρκετών ημερών, προκειμένου να γνωρίσετε ακόμη και τα πιο κρυφά σημεία του νησιού.

Ταξιδιάρες ψυχές: Προλαβαίνετε ακόμη να κλείσετε εισιτήρια - Το νησί που σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share