Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

28 Μαρτίου 2023 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα δουν λεφτά στις τσέπες τους τον Απρίλιο.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και οι έννοιες σου εστιάζονται στο σπίτι και την οικογένεια. Καταναλώνεις μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα που απέκτησες με πολύ κόπο. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο σου, σου προσφέρει καλή διάθεση αλλά και πολύ θετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, ταξίδια, αλλά και ειδήσεις που θα έχουν κάτι θετικό να σου προσφέρουν!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα για σένα. Οι επικοινωνία σε θέλει ετοιμοπόλεμο να βγεις και να συναναστραφείς κόσμο. Η συνάντηση όμως του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σου φέρνει μία είδηση που σε βοηθά να ξεφύγεις από την επιφυλακτικότητα και την αμφιβολία. Θετικά είναι τα νέα και στα επαγγελματικά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου εστιάζεις την προσοχή σου στις προσωπικές σου ανάγκες και στην κάλυψη τους. Νιώθεις ασφαλής και με επάρκεια που σε εξασφαλίζει. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει φιλόδοξο στηρίζοντας τα σχέδια σου. Οι μελλοντικές σου επιδιώξεις βρίσκουν ένθερμους υποστηρικτές μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και ανάμεσα στους φίλους σου.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 28 Μαρτίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και η βασική σου προτεραιότητα είναι τα αμιγώς τα προσωπικά σου ζητήματα. Παρόλα αυτά αναλαμβάνεις ευθύνες και βγαίνεις από το καβούκι σου. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά σε κατακλύζει γιατί δεν έχεις συνηθίσει να πρωτοστατείς. Η υπεύθυνη στάση θα σε καταξιώσει. Αναγνωρίζουν την αξία σου και την θέση που κατέχεις στην κοινωνία σήμερα που η συνάντηση του Ερμή με τον Δία γίνεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου και σε προμοτάρει.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και η ψυχή σου θέλει να αφουγκραστεί τις βαθύτερες ανάγκες της ύπαρξης σου. Ανακαλύπτεις πως αυτό που θέλεις από τα κατάβαθα της ψυχής σου είναι να πάρεις το πλοίο, τρένο, ή αεροπλάνο και όπου σε βγάλει η άκρη με την συνάντηση του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού. Η γενναιόδωρη στάση σου απέναντι στην ζωή δεν μπορεί να σε κρατάει φυλακισμένο. Ζεις για την εμπειρία και την απόλαυση. Η φιλοσοφία σου εμβαθύνει σε νέες κουλτούρες και αναζητήσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και τονίζει τα βαθύτερα ένστικτα σου. Η ανάγκη για κοινωνικές επαφές και η παρέα θα σε απασχολήσει μεν αλλά δεν θα έχεις χρόνο δε.. Οι διαισθητικές βαθιές ανησυχίες βρίσκουν κανάλι εξόδου μέσα από μυστικές συζητήσεις. Η πίστη στο άγνωστο και σε μια ανώτερη δύναμη δημιουργεί ανάταση ψυχής με την συνάντηση του Ερμή και του Δία από το ζώδιο του Κριού που συνηγορεί σε αυτή την κατάσταση που έχεις διαμορφώσει.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και καταλαμβάνει το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Οι προσδοκίες για γρήγορη και αλματώδη ανέλιξη σε ωθεί στην κοινωνικοποίηση και στο κυνήγι της δημόσιας προβολής. Η επιθυμία για καταξίωση φέρνει κυκλοθυμία, αν δεν τρέχουν γρήγορες εξελίξεις. Η συνάντηση του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί βοηθητικές σχέσεις που στηρίζουν τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ζητάς να ξεφύγεις από το βαρύ κλίμα που βίωσες και να τρέξεις με ανέμελη στάση προς την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Το μέλλον δεν είναι ανησυχητικό και η προσπάθεια της κατάκτησης είναι εφικτή. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού όμως έχουν άλλα σχέδια για σένα και σου τονίζουν τις υποχρεώσεις που παραλείπεις επιδεικτικά. Θα τελειώσεις πρώτα με τις αγγαρείες και έπειτα θα απολαύσεις τους καρπούς. Φτιάξε το πλάνο της ζωής σου και θέσε προτεραιότητες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 28 Μαρτίου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και νοιάζεσαι για την ασφάλεια των συναισθημάτων σου που σε κρατάει σε εσωστρεφή κατάσταση. Τα βαθύτερα ένστικτα σου ανοίγουν νέα μονοπάτια εξερεύνησης της ψυχής. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, σε προτρέπουν να αφήσεις την εσωτερική αναζήτηση και να γευτείς την ζωή και την ευχαρίστηση που σου προσφέρει. Οι συζητήσεις με τα παιδιά και η προώθηση των δημιουργικών σχεδίων σε ανανεώνει. Η μεγαλόκαρδη τοποθέτηση απέναντι σε όλους σε ανταμείβει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και διάχυτη την επιθυμία για κοινωνικοποίηση και εξόδους με άτομα που θεωρείς σημαντικά στην ζωή σου. Εκεί θα βγουν στην φόρα και τα παράπονα που κρατάς μέσα σου αλλά θα αναγκαστείς να ακούσεις και την άποψη των άλλων και χρειάζεται προσοχή. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού προσφέρει ευχάριστα νέα από την οικογένεια και συζητήσεις που θα δώσουν χαρά !

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και νιώθεις τη θηλιά να σου σφίγγει το λαιμό από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Με γκρίνια και παράπονα δεν θα τις τελειώσεις ποτέ. Οργάνωσε το πρόγραμμα σου και χώρεσε μαζί και τις δικές σου ανάγκες. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα σε βγάλει έξω στην αναζήτηση παρέας που θα καθαρίσει το μυαλό σου με την επικοινωνία και την συζήτηση. Η ανταλλαγή πληροφοριών ανοίγει το πνεύμα σου και δεν έχεις όρεξη να μαζευτείς αφού περνάς καλά.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και το ενδιαφέρον μαζί με το βλέμμα σου είναι στην διασκέδαση. Θέλεις να περάσεις καλά και φροντίζεις να πραγματοποιήσεις αυτή την επιθυμία σου με κάθε τρόπο. Αναδεικνύεις τα εσωτερικά σου χαρίσματα και η ενασχόληση με το χόμπι σου, σε ευχαριστεί απόλυτα. Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού σε καθιστά ασφαλή σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες. Τα αποκτήματα σου προσδίδουν τα εχέγγυα για την διαβίωση αλλά και για τις προσδοκίες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share