Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου

Ο Απρίλιος μπαίνει δυναμικά για τρία ζώδια

27 Μαρτίου 2023 11:06
Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άνοιξη φέρνει ανατροπές στο ερωτικό σκηνικό για τρία ζώδια! Τα ζώδια αυτά θα δουν σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές μέσα στον Απρίλιο, τόσο στο συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιο φυτό ταιριάζει στο σπίτι σας ανάλογα με το Φενγκ Σούι και το ζώδιό σας.

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο έως και τις 11/4, δεν λείπουν λοιπόν τα «τυχερά» στα αισθηματικά, αφού και τις κατακτήσεις σου τις έχεις και μαγνητίζεις το πρόσωπο που θες αλλά και ανανεώνεσαι σημαντικά. Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανή αυτό το μήνα και μία επικοινωνία, μία συνάντηση που θα φέρει στο μυαλό θύμησες του χτες , μία επανασύνδεση είναι εφικτή.

Εσύ που είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, ρομαντζάρεις, απολαμβάνεις στιγμές ενώ αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία από την παρέα, ή από κάποια έξοδο για διασκέδαση είναι πολύ πιθανή! Τι γίνεται με τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου; Λένε πως έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα και ναι μπορώ να πω ότι βιώνεις το πάθος, το παρασκήνιο, την ίντριγκα, μπλοκάρεσαι για το τί θα αποφασίσεις και έστω και αν στα αισθηματικά φλέγεσαι από πάθος … δεν μπορώ να πω ότι χαλαρώνεις, ηρεμείς και νιώθεις σιγουριά αυτό το μήνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος έρχεται γεμάτος υποσχέσεις στα ερωτικά, αρκεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, να αφεθείς στα καλέσματά του και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και φοβίες να σε πάνε πίσω … Είναι ο μήνας που για πολλούς Υδροχόους , μπορεί και για σένα, κάτι τελειώνει και κάτι νέο ξεκινά γεμάτο πάθος και υποσχέσεις.

Το πιο τυχερό διάστημα για τα ερωτικά σου ξεκινά την περίοδο από τις 11 Απριλίου έως και το τέλος του μήνα, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, επαναφέροντας την διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20 Απριλίου. Αν έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος στα αισθηματικά, στο τέλος του μήνα λοιπόν θα κριθούν πολλά για έναν έρωτα που άγγιξε την ψυχή σου σε παρελθόντα χρόνο.

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ μπορεί να θέλεις να αφοσιωθείς αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου αλλά και στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όμως το αστρολογικό σκηνικό σε παρασύρει, σε ξεμυαλίζει και σε φουντώνει ερωτικά.

Ο Άρης μπορεί να είναι στον Καρκίνο και να υπάρχουν και τα καβγαδάκια και οι εντάσεις, ίσως γιατί το ταίρι σου σε προκαλεί λίγο παραπάνω , αλλά ως τις 11/4 το μόνο βέβαιο είναι ότι η οποία ένταση θα σε παθιάζει και θα εκτονώνεται με έρωτα.

Η πορεία του μήνα και με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στον Ταύρο, σε κάνει να αναθεωρείς για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος στα αισθηματικά, μπορεί να αναλογίζεσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης σου. Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά και απλά … το τηλέφωνο να χτυπήσει από έναν παλιό έρωτα που θέλει να σε ακούσει ή και να σε δει, ζητώντας μία 2η ευκαιρία!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share