Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Ασφυξία» στα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη πίεση για Διδύμους, Παρθένους και...

Έρχονται αρκετά δύσκολες στιγμές

27 Μαρτίου 2023 10:16
«Ασφυξία» στα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη πίεση για Διδύμους, Παρθένους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άγχος δε θα λείψει από τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ο οποίος βλέπει πως θα περάσουν από αρκετή πίεση μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, ο Ερμής είναι σε ημιτετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η εργασία προειδοποιεί για τα κακώς κείμενα, με περιθώρια αναθεωρήσεων, με τη Λίτσα Πατέρα να βλέπει οικονομικά προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Η κριτική που μπορεί να κάνετε για κάποιο άτομο μπορεί να είναι άδικη. Η ζηλοφθονία δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα ομιλητική διάθεση έχετε σήμερα, και θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας με τον σύντροφό σας. Το απόγευμα κάντε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές σας πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας απασχολούν όλο και πιο έντονα όσο οι μέρες περνάνε. Εντούτοις μην πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι φορτισμένες από την αρνητική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας με περισσότερη ψυχραιμία. Η τύχη σας μπορεί να σας βοηθήσει σε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επιλύστε σοβαρά θέματα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας μπορεί να σας γοητεύσει σήμερα. Διαθέτετε έντονη διερευνητική κρίση, και κάποιες αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να δέσετε καλύτερα την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας αυτές τις τελευταίες μέρες του μήνα επικεντρώνεται ολοκληρωτικά στην εργασία σας. Μην προσπαθήσετε να βρείτε οικονομικές λύσεις παίρνοντας κάποια ρίσκα.

Κώστας Λεφάκης ασφυξία στα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν πάλι σήμερα. Καιρός είναι να ξεκαθαρίσετε ποια άτομα αξίζουν την προσοχή σας από δω και πέρα. Το βραδύ απολαύστε την παρέα ενός καλού φίλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλικά άτομα θα βρεθούν κοντά σας και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Η προσωπική ακτινοβολία σας είναι έντονη και θα σας βοηθήσει στις διάφορες επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε την συμπεριφορά σας με κάποια κοντινά σας άτομα, καθώς η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Η τύχη μπορεί να σας παίξει άσχημα παιγνίδια σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε το άγχος να σας επηρεάσει στον εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα, ξαφνικά οικονομικά προβλήματα μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια. Μην αλλάξτε στρατηγικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μην δείχνετε ευαίσθητοι στις εντάσεις γύρω σας. Μία επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σας λύσει πολλά οικονομικά προβλήματα. Προσέξτε στην οδήγησή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από μία δύσκολη κατάσταση με ασυνήθιστες συμπεριφορές. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια και ευθύτητα. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share