Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σφίγγει ο κλοιός» από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολα 24ωρα για Λέοντες, Τόξοτες και 2 ακόμη ζώδια

Τι πρέπει να περιμένετε μέσα στην ημέρα (26/3)

26 Μαρτίου 2023 11:30
«Σφίγγει ο κλοιός» από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολα 24ωρα για Λέοντες, Τόξοτες και 2 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εγρήγορση κρατά 4 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης, διανύοντας ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Τι λένε οι προβλέψεις του για σήμερα, 26 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Παράλληλα, είχαμε ζωδιακό «πόλεμο» από την Άση Μπήλιου: Βάσανα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μεγάλη φόρμα, και δείχνετε ευτυχισμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις. Η ανάπαυλα της εβδομάδος θα σας σπρώξει να διεκδικήσετε με επιτυχία κάποιες οικογενειακές διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου μπορεί να σας χαρίσει ξαφνικά μία οικονομική ωφέλεια. Κάποια χρήματα που δεν περιμένατε μπορεί να σας βοηθήσουν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίζετε την αισθηματική σας ζωή με σοβαρότητα και έχετε την διάθεση να κάνετε θυσίες για το έτερον ήμισυ. Φανείτε όμως πιο ρεαλιστές στην κρίση σας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Προνοήστε για απρόβλεπτες εξελίξεις. Μην δείχνετε εμπάθεια με κάποιες λεπτομέρειες στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια σήμερα 26 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Μία πολύ δύσκολη μέρα για σας, και θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι στην διαχείριση κάποιας δύσκολης κατάστασης, ειδικά σε μία σχέση σας ή συνεργασία. Μην βιάζεστε μέχρι να τελειώσει ο μήνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με θετικότητα αντιμετωπίζετε πρακτικά θέματα και βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Κάποιες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τις ερωτικές σας αναζητήσεις. Μην ρισκάρετε όμως με χρήματα τρίτων και προσέξτε την διαχείρισή σας. Οι φόβοι σας στα επαγγελματικά θα είναι περαστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας ζωή, και αναζητάτε συμβιβαστικές λύσεις. Πιθανόν να αγχωθείτε με τις διαδικασίες, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να ταράξει τα νερά σας, όμως η κρίση σας είναι απαράμιλλα σωστή τώρα. Φροντίστε να επιλύσετε κάποιες διαφορές σας με συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως πιεστείτε να τελειώσετε με τυπικές εκκρεμότητες σας πριν τελειώσει ο Μάρτιος. Βρείτε χρόνο να φιλοσοφήσετε και να χαλαρώσετε περισσότερο. Προσέχετε αν ταξιδεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανόν να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος. Ακόμα είναι πιθανόν να δεχτείτε κάποια κολακευτικά σχόλια. Μην παρασύρεστε όμως σε ουτοπικές καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να προωθήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις Κάντε μία συνάντηση που θα επηρεάσει θετικά την καριέρα σας. Η ερωτική σας ζωή δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share