Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

26 Μαρτίου 2023 06:51
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα δουν λεφτά στις τσέπες τους τον Απρίλιο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού η εξωστρεφή σου στάση θα προκαλέσει έντονη επιθυμία να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Μπαίνεις στην θέση του άλλου και κατανοείς πολύ καλύτερα τα ζητούμενά του! Μπορείς εύκολα να ψυχολογήσεις τους άλλους και να τους φέρεις στα μέτρα σου. Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις, συμφωνίες αλλά και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, η έλλειψη της ασφάλειας που θα έχεις σήμερα θα ρίξει για λίγο την ψυχολογία σου. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου γιατί θα σε γεμίσει αμφιβολίες. Αν έπραξες σωστά και με σύνεση θα το δείξει ο καιρός. Προς το παρόν βρίσκεσαι σε ένα αχαρτογράφητο μονοπάτι που δεν γνωρίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, οι εναλλαγές της διάθεσής σου είναι απότομες. Από την μια νιώθεις εσωστρεφής και από την άλλη έτοιμος να πάρεις φόρα και να σαρώσεις. Αν μείνεις κλεισμένος δεν θα καταφέρεις να πάρεις μέρος στον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου με προοπτικές εξέλιξης. Μένοντας μέσα επαναστατείς χωρίς ουσιαστικό λόγο και δεν κάνεις κάτι αξιόλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους αλλά και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, θα κυλήσει η μέρα σου με εσωτερικές διεργασίες και σκέψεις για την θέση σου στην κοινωνία. Δεν φαίνεσαι ικανοποιημένος και αναρωτιέσαι τι έπραξες λάθος που δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Τίποτα δεν κάνεις λάθος και ο ανασταλτικός παράγοντας είναι τα εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, η έντονη προσωπικότητα σου αποπνέει δυναμισμό και λάμψη. Δεν αλλάζεις για τίποτα και κανένα τις πεποιθήσεις σου. Η γνώμη των άλλων είναι σεβαστή αλλά η επιβολή της άποψης τους θα πέσει πάνω σε τοίχο. Το πνεύμα αισιοδοξίας μαζί με την θετική στάση ζωής θα βάλουν τον καθένα στην θέση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και με την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό με τα βαθιά αποτυπώματα των παλαιότερων τραυμάτων που βίωσες και τα οποία παραμένουν ανεξίτηλα στην ψυχή σου. Προσπαθώντας να τα ξεριζώσεις αυτά χαράζονται βαθύτερα. Θα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σβηστούν αλλά πρέπει να απαγκιστρωθείς.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 26 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σχέσεις σου. Οδηγός σου είναι η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί με την δική σου προτροπή. Θεωρείς ότι τα ίσα δικαιώματα κάνουν ισότιμες σχέσεις. Έχεις κατανοήσει πως δεν μπορείς να ζεις μόνος σου ειδικά εσύ που ανήκεις ξεκάθαρα στο ζώδιο των σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού σε καθιστά υπεύθυνο άτομο και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Σήμερα έχεις τον χρόνο ώστε να αποτελειώσεις τις εκκρεμότητες που συσσωρεύτηκαν μέσα στις προηγούμενες μέρες. Μη χάνεις χρόνο με την τελειομανία γιατί η τελειότητα απλά δεν υπάρχει. Διαχειρίσου τον χρόνο σου με σύνεση και σοφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα θα αυξήσει τα επίπεδα της αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας. Προωθείς τα ταλέντα σου μέσα από τους άλλους που τα θεωρούν σημαντικά. Η παιδική σου διάθεση και η όρεξη για διασκέδαση βρίσκουν κανάλια διεξόδου. Η ασχολία με τα παιδιά σε χαροποιεί απομακρύνοντας σε από τα τετριμμένα. Τα χόμπι βελτιώνουν την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη σήμερα Κυριακή κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και ο Ερμής συναντά τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, με την τάση της ημέρας για εσωστρέφεια και συλλογισμό. Η αχνώδης στάση για την αντιμετώπιση των οικογενειακών θεμάτων δεν είναι καλή. Η καθημερινότητα κουκουλώνει τις επιθυμίες σου. Δεν έχεις ελεύθερο χρόνο και προτιμάς να κλειστείς στον εαυτό σου. Η δουλειά δεν γίνεται να αντικαταστήσει την προσωπική ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή να συναντά τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση σε ωθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις με σκοπό να περάσεις όμορφα και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Ο μεστός και έξυπνος λόγος καθηλώνει τους ακροατές σου. Το ένστικτο αποδεικνύεται αλάνθαστο αφού βαδίζεις με γνώμονα την τετράγωνη λογική σε συνδυασμό με την διαίσθηση. Μόνο εσύ μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και την συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, σου δημιουργείται η έλλειψη ασφάλειας που οφείλεται καθαρά σε υλιστικούς / οικονομικούς περιορισμούς. Η οικογένεια δεν σε στηρίζει και πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος. Οι αγοραπωλησίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία δεν είναι ξεκάθαρες. Ο νευρωτικός τρόπος αντιμετώπισης δεν είναι σωστός και ούτε η λύση.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share